- 29 Eylül 2012
- 369
- 208
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.461
Sen doktor kontrolüne gittim canım ilaç vitamin herhangi bişey verdim ben folik plus kullanıyorum günde bir tane
Canim benim 3 tane kaybim var bunlardan sonra yapilan genetik testlerde cikti o yüzden ogne oluyorumBende öyle problem varmıdır acaba bende bir doktora görünsem rahatlıycam. Sanada geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor bol bol yaticaz dinlenicez herhalde
monga ben de izmirden.
ALDIM SONUCUMUUUUUUUUU 418.36 OLMUS BUKEZ RABBIM DUYDU SESIMI DUALARIMI COK SUKUR...HAFTAYA BUGUN YANI 27 EKIMDE GIDICEM BEN DE KONTROLUME nasipseeeeee....
anensefali bebeğin kafatası ve beyninin oluşmaması durumu canım folik adit eksikliğinden kaynaklandığı düşünülüyo. besinlerinze çoook dikkat edin ve hamileliğin tadını çıkarın :) gebe kalcam mı diye kendinizi dinlediğinz yetmedi mi stes yapmıcaksınız aslaşimdide gebelik nasıl geçicek diye düşünmeyin rahat olun.. ben hep allaha şöle dua ettim 2. gebeliğimde rabbim bana hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı evlat ver, emanetini sana emanet ediyorum.. unutmayalım herşey onun elinde istemezse zaten gebeliği ucundan bile yaşayamayız, ama o öyle merhametli ki anne olmak isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz :) isteyin vereyim diyor yeter ki istemeyi bilelim
şimdi 2. çocuk çalışmalarına başladık bu ay bakalım hayırlı sağlıklı olcaksa nasip etsin rabbim inş.
eee kızım 3 yaşına giriyo kardeş gerek ona
İzmirin neresinden canım? hangi doktora gidiyorsun? bende izmirdeyim.
aaa çok sevindim..bir izmirli daha buldum...ben bornovadayım cnm...şifa hastanesine gidiyorum..doktorumdan memnunum...başka bir doktor daha bakıyorum ama...sen nereye gidiyorsun.. ne tarafta oturuyorsun..
canım ben çiğlideyim. Karşıyaka da medical parka gidiyorum. Doktorumdan bende çok memnunum. Muayene ücreti ne kadar ödüyorsun şifa da?
70 tl. sen merve hanıma mı gidiyorsun..sizin fark ücreti ne kadar..
Canm mrb benimde kese bin den yuksekti gozukmustu icin rahat olsun degerlerin iyi yukseliosa sorun yoktur zaten degerlerin iyi olmasa idi drun uyarirdi solerdi demekki gebeligin iyi gidiorki kese yi gorebilmeni kesin solemus dikkat et strese girme stresli ortamlardanlardan uzak dur gerisi sagligiyla gelir inskızlar hepinize selamlar, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, özellikle de bebek isteyen kardeşlerimizede nasip etsin...Çok kısa bir sorum var lütfen bilenler cevaplasın keseleriniz değeriniz kaçken oluştu? benim bugün 600 olması lazım doktor çarşamba 1200 e ulaşır kesen oluşmuş olur dedi doğrumu acaba biraz korkuyorum ilk bebeğim..
Ay Allah razı olsun nihayet biri yazdı teşekkür ederim.. :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Canm mrb benimde kese bin den yuksekti gozukmustu icin rahat olsun degerlerin iyi yukseliosa sorun yoktur zaten degerlerin iyi olmasa idi drun uyarirdi solerdi demekki gebeligin iyi gidiorki kese yi gorebilmeni kesin solemus dikkat et strese girme stresli ortamlardanlardan uzak dur gerisi sagligiyla gelir ins
narlıdere canım. şimdilik polikliniğe gidicem. durumum netleşinde palmiyedeki şifayı düşünüyorum. sen nerdeisin. hangi doktora gidiyorrsun.Canım izmirin neresinden? bende izmirdeyim.
narlıdere canım. şimdilik polikliniğe gidicem. durumum netleşinde palmiyedeki şifayı düşünüyorum. sen nerdeisin. hangi doktora gidiyorrsun.
amin canim seninkinide nasip etsin insallahAy Allah razı olsun nihayet biri yazdı teşekkür ederim.. :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
3 tane izmirliyiz demek burda ancak her birimiz ayrı bir uçtayız :) göbüşler çıkınca buluşalım da gezelim hamiş hamiş, alışveriş yapalım bebişlere inşş.
Aynı şeyler bende de var cnm. Hatta geçen hafta bulantılarım falan çok kötüydü ama Allaha şükür bu hafta kendiliğinden azalıverdi. Sigara kokusuna tahammülüm yok direk kusma sebebim.Allah herkezin yardımcısı olsun☺canım bende sabaha karşı uyanıyorum bi kaç gecedir hafif bi bulantı ile ama yine uyumaya çalışıyorum ve kasık ağrısı ile uyanıyorum sabahları göğüslerim çok acıyor buarada yanları özellikle dokunamıyorum. Sonra alışıyorum gün içerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?