♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Sen doktor kontrolüne gittim canım ilaç vitamin herhangi bişey verdim ben folik plus kullanıyorum günde bir tane

Bende öyle problem varmıdır acaba bende bir doktora görünsem rahatlıycam. Sanada geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor bol bol yaticaz dinlenicez herhalde
Canim benim 3 tane kaybim var bunlardan sonra yapilan genetik testlerde cikti o yüzden ogne oluyorum

ALDIM SONUCUMUUUUUUUUU 418.36 OLMUS BUKEZ RABBIM DUYDU SESIMI DUALARIMI COK SUKUR...HAFTAYA BUGUN YANI 27 EKIMDE GIDICEM BEN DE KONTROLUME nasipseeeeee....

Ay canım çok sevindim :) İnşallah bundan sonra güzel haberler alırız kaç haftalık olduğunu söyledi mi ?

hadi hayırlısı canım ..sağlıkla gelsin kucağına bu kes..omega3 ve folik asit çok önemli..mutlaka kullanmak lazım..

İzmirin neresinden canım? hangi doktora gidiyorsun? bende izmirdeyim.

aaa çok sevindim..bir izmirli daha buldum...ben bornovadayım cnm...şifa hastanesine gidiyorum..doktorumdan memnunum...başka bir doktor daha bakıyorum ama...sen nereye gidiyorsun.. ne tarafta oturuyorsun..

aaa çok sevindim..bir izmirli daha buldum...ben bornovadayım cnm...şifa hastanesine gidiyorum..doktorumdan memnunum...başka bir doktor daha bakıyorum ama...sen nereye gidiyorsun.. ne tarafta oturuyorsun..

canım ben çiğlideyim. Karşıyaka da medical parka gidiyorum. Doktorumdan bende çok memnunum. Muayene ücreti ne kadar ödüyorsun şifa da?

canım ben çiğlideyim. Karşıyaka da medical parka gidiyorum. Doktorumdan bende çok memnunum. Muayene ücreti ne kadar ödüyorsun şifa da?

70 tl. sen merve hanıma mı gidiyorsun..sizin fark ücreti ne kadar..

kızlar hepinize selamlar, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, özellikle de bebek isteyen kardeşlerimizede nasip etsin... Çok kısa bir sorum var lütfen bilenler cevaplasın keseleriniz değeriniz kaçken oluştu? benim bugün 600 olması lazım doktor çarşamba 1200 e ulaşır kesen oluşmuş olur dedi doğrumu acaba biraz korkuyorum ilk bebeğim..

Canm mrb benimde kese bin den yuksekti gozukmustu icin rahat olsun degerlerin iyi yukseliosa sorun yoktur zaten degerlerin iyi olmasa idi drun uyarirdi solerdi demekki gebeligin iyi gidiorki kese yi gorebilmeni kesin solemus dikkat et strese girme stresli ortamlardanlardan uzak dur gerisi sagligiyla gelir ins

Ay Allah razı olsun nihayet biri yazdı teşekkür ederim.. :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

3 tane izmirliyiz demek burda ancak her birimiz ayrı bir uçtayız :) göbüşler çıkınca buluşalım da gezelim hamiş hamiş, alışveriş yapalım bebişlere inşş.

Ay Allah razı olsun nihayet biri yazdı teşekkür ederim.. :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
amin canim seninkinide nasip etsin insallah
Benimde ultrason girmeden onceki degerim 750idi doktor haftaya gel o zaman keseni goruruz demisti geldim kesecigim kucucuk ciktigordum sonraki.haftada bebisimi grdum yani icin rahat olsun degerlerin saglikli yukseliosa sorun olmaz

kızlar merhaba, benim de sat 15 Eylül'dü 17 Ekim'de dr a gittim çok erken gelmişsin dedi sadece bhcg baktı onunda sonucu geç çıktığından gösteremedim. sonuç 2900. bugün asmden işten erken çıkmak için gebelik raporu aldım orada da kan testi 10:00 dan sonra yapılmıyomuş Nisan da dış gebelik geçirdiğim için de korkuyorum dra gitsem mi yoksa asm de biraz bhcg mi ölçtürsem bilemiyorum

Aynı şeyler bende de var cnm. Hatta geçen hafta bulantılarım falan çok kötüydü ama Allaha şükür bu hafta kendiliğinden azalıverdi. Sigara kokusuna tahammülüm yok direk kusma sebebim.Allah herkezin yardımcısı olsun☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…