- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.481
kızlar merhaba, benim de sat 15 Eylül'dü 17 Ekim'de dr a gittim çok erken gelmişsin dedi sadece bhcg baktı onunda sonucu geç çıktığından gösteremedim. sonuç 2900. bugün asmden işten erken çıkmak için gebelik raporu aldım orada da kan testi 10:00 dan sonra yapılmıyomuşNisan da dış gebelik geçirdiğim için de korkuyorum dra gitsem mi yoksa asm de biraz bhcg mi ölçtürsem bilemiyorum
hayırlı olsun tebrikler. sat tarihlerimiz aynı. ben de 13 ekimde ölçtürmüştüm 329 çıkmıştı. ancak 17 sinde sizin değer kadar yükselmemiştir. bana doktor haftaya yeniden gel test yapalım kadın doğumcuya yönlendiriyim dedi. ancak ben yarın direkt kadındoğumcuya gidiyorum. bence erken değil en azından kese görmeye ya da kan testi kontrolü için bir kadın doğıumcuya görünün derim. tebriklerkızlar merhaba, benim de sat 15 Eylül'dü 17 Ekim'de dr a gittim çok erken gelmişsin dedi sadece bhcg baktı onunda sonucu geç çıktığından gösteremedim. sonuç 2900. bugün asmden işten erken çıkmak için gebelik raporu aldım orada da kan testi 10:00 dan sonra yapılmıyomuşNisan da dış gebelik geçirdiğim için de korkuyorum dra gitsem mi yoksa asm de biraz bhcg mi ölçtürsem bilemiyorum
hımm canım sonuçlarını benimle paylaşırsan çok sevinirim ben özel bir tıp merkezine gidiyorum Kocaeli/Gebze de :)Canım cuma günü randewum var o zaman yorumlayacak doktor . Sen özele mi devlete mi gidiyorsun canım? ayrıca hangi şehirden din?
Kese gorundumu canimmerhaba aranıza yeni katıldım ve bende bu ay hamile kaldım henüz 4 hafta 4 günlükkk :)
canım kullandığın fitil mi hap mı benimki hap beyaz yumuşak boncuk bir hapdüşük riski çok mu yüksek de o kadar fazla kullanıyorsun acaba cnm... benim doktorum da verdi bana progestanı.. progesteron hormonum düşük çıktı..gece yatarken vajinadan kullandım ben hiç bir sıkıntı olmadı..gece yatmadan kullan istersen..içinde de günde 1 defa yazıyor..doktora tekrar sor istersen cnm günde 3 biraz fazla sanki..baş dönmeleri fena olur..
çok tş. ederm içimi biraz rahatlattın :) bende dün biraz araştırdım bu sorunu evt gebelikte genelde yaşanıyomuş 6. ve 24.haftalar arasında :)idrar yolu enfeksiyonları genelde oluyo gebelerde asıl onu hiiiç takma kafana :) bende oldum 2 dk da bi çişe gidiyodum yanıyodu bide yaparken sormuştum doktora bebeğe zararı var mı diye önlem alınması gereken bişey ilerlemesin diye hemen hemen her gebede olur demişti rahat olllllböle herşeyi kafana takarsan bebeğinde üzülür onun daha canı ne ki üzüyosun annesi :)
oyy Allah bağışlasın tabii o minnoşa bir tane kardeş şart Rabbim nasip etsin hayırlısıylayok canım ya stres yok çok şükür Rabbim bana dünyalar güzeli bir kız evlat nasip etti 3 yaşında şimdi :) kardeş lazım ama dimi
kızlar hepinize selamlar, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, özellikle de bebek isteyen kardeşlerimizede nasip etsin...Çok kısa bir sorum var lütfen bilenler cevaplasın keseleriniz değeriniz kaçken oluştu? benim bugün 600 olması lazım doktor çarşamba 1200 e ulaşır kesen oluşmuş olur dedi doğrumu acaba biraz korkuyorum ilk bebeğim..
evt canım sen yeni doktoruna a dan z ye herşeyi anlat tahlil sonuçlarını ilaçlarını da al götür için rahatlasın güzel haberlerinle dön hayırlısıyla inş. :)Cnm BN folik asiti bıraktım çünkü ferrum da kan hapında yani folik de var.kan tahlillerini ben sağlık ocağında yaptırmıştim Dr ona bakarak ilaç yazdı. Düşük gördü herhalde ne bilim. Folik kullanıyodum ben bi iki haftadır ama Dr a soylememistim unuttum o da ona göre icinde folik olan bi ilaç verdi sanırım o yüzden ben de ikisini birden kullanmiyorum foligi bıraktım ama perşembe başka Dr a gidicem tam olarak konuscam korktum simdi
canım kullandığın fitil mi hap mı benimki hap beyaz yumuşak boncuk bir hap
3 tane izmirliyiz demek burda ancak her birimiz ayrı bir uçtayız :) göbüşler çıkınca buluşalım da gezelim hamiş hamiş, alışveriş yapalım bebişlere inşş.
Aramıza hoşgeldin cnm hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahımmerhaba aranıza yeni katıldım ve bende bu ay hamile kaldım henüz 4 hafta 4 günlükkk :)
deryacım ben bornovadayım...ortada kalan sanki benim..ortada buluşalım ne dersiniz :) göbüşler çıkmadan da buluşuruz ..izmire yeni taşındım hiç bir yeri bilmiyorum tanıdığım çok kimse yok..hamilelik konusunda çok yalnız hissediyorum kendimisizleri bulduğuma çok sevindim o yüzden sevgili Newesta ve drygs
hoşgeldin cnm..hayırlı uğurlu olsun hamileliğin ve bebeğinmerhaba aranıza yeni katıldım ve bende bu ay hamile kaldım henüz 4 hafta 4 günlükkk :)
ben de ilk kontrolüme hesaplarıma göre 5+1 de yani yarın gidiyorum. inş yarın bebişi de kalp atışını da görürsünüz. gerçi kalp atışı için erken olabilr ama belli mi olur. inş olmuştur.
vala heyecanla bekliyoruz sonucunu. inş yükselmiştir.
zaten beş haftadan önce kese görünmezmiş. hatta 5+1 de bile göremeyenler var. ne yaptınız görünndünüz mü doktora. göründü mü kesesi. zamanlarımız çok yakınn. inş isteyen herkes istediğine kavuşur.
benim de göğüslerim adet olmayı beklediğim gün resmen sızlamıştı. şu an ilk zaman gibi acısı şişi yok. ancak üstüne çok bastırırsam hafif bir acı oluyor. ben de daha hiç doktora gitmediğim için hiç belu
ewet kızlar kese göründü çok şükür haftaya perş. kalp atısı için gidicez Allahın izniyle 5+1 im:)ben de ilk kontrolüme hesaplarıma göre 5+1 de yani yarın gidiyorum. inş yarın bebişi de kalp atışını da görürsünüz. gerçi kalp atışı için erken olabilr ama belli mi olur. inş olmuştur.
vala heyecanla bekliyoruz sonucunu. inş yükselmiştir.
zaten beş haftadan önce kese görünmezmiş. hatta 5+1 de bile göremeyenler var. ne yaptınız görünndünüz mü doktora. göründü mü kesesi. zamanlarımız çok yakınn. inş isteyen herkes istediğine kavuşur.
benim de göğüslerim adet olmayı beklediğim gün resmen sızlamıştı. şu an ilk zaman gibi acısı şişi yok. ancak üstüne çok bastırırsam hafif bir acı oluyor. ben de daha hiç doktora gitmediğim için hiç belirti de çıkmayınca halaa tereddütlerdeyim. hatta arada karnımdan gurul gurul adet olduğumdaki gibi ses geliyor. çok şükür tahlili vereli bir hafta oldu ne bir kanama ne bir leke geldi aman nazarım değmesin kendime. inş herkesin işler yolundadır.
evt canm yarın gitmeyi düşünüyodum ama mide bulantılarım çok arttığı için dr.un gel dediği gün gittiktebrıkler canım cok sevındım sımdı de sıra ben yarın kalp atıslarını dınlemeye gıdecem ama hatırladıgım kadarıyla sen de salı gıdecektın aynı gundeyız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?