♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Merhaba canım, değerin gayet güzel katta fazla bile tabii bu değer adetinin kaç gün sürdüğü ile alakalı. 28 günde bir görüyorsan mesela gayet normal. Bu durumda kese karından ultrason ile görünmeyebilir 1 hafta sonra gitmeni öneririm ve bu sürede 2 günde bir kanda bhcg baktırmanı. Ancak stresten uzak durmalısın bu süreçte çünkü bebeğini çok etkiliyor annesii

hayırlı olsun tebrikler. sat tarihlerimiz aynı. ben de 13 ekimde ölçtürmüştüm 329 çıkmıştı. ancak 17 sinde sizin değer kadar yükselmemiştir. bana doktor haftaya yeniden gel test yapalım kadın doğumcuya yönlendiriyim dedi. ancak ben yarın direkt kadındoğumcuya gidiyorum. bence erken değil en azından kese görmeye ya da kan testi kontrolü için bir kadın doğıumcuya görünün derim. tebrikler

Canım cuma günü randewum var o zaman yorumlayacak doktor . Sen özele mi devlete mi gidiyorsun canım? ayrıca hangi şehirden din?
hımm canım sonuçlarını benimle paylaşırsan çok sevinirim ben özel bir tıp merkezine gidiyorum Kocaeli/Gebze de :)

Kizlar kizlar kizlar sabahtan beri bakiniyorum anlamadigim bisey var. dort haftalik hamileyim hatta 3+5 ve kese cook kucukte olsa gorundu. Kana hic bakmadi bile. ama besten once gorunmez deniyor. Anlamadim.

canım kullandığın fitil mi hap mı benimki hap beyaz yumuşak boncuk bir hap

çok tş. ederm içimi biraz rahatlattın :) bende dün biraz araştırdım bu sorunu evt gebelikte genelde yaşanıyomuş 6. ve 24.haftalar arasında :)

benim önceki bebeğimde de bunda da keseye bakılırken bhcg istemedi tekrar doktorlarım.. sizinkiler neden ona göre karar veriyor anlamadım..

evt canım sen yeni doktoruna a dan z ye herşeyi anlat tahlil sonuçlarını ilaçlarını da al götür için rahatlasın güzel haberlerinle dön hayırlısıyla inş. :)

canım kullandığın fitil mi hap mı benimki hap beyaz yumuşak boncuk bir hap

benimki de hap..hatta içinde ağızdan alınması yazıyor.. ama doktorum vajinadan kullandırdı..hiç sıkıntı yaşamadım..gece yatarken olunca çok rahat ettim hatta..doktorunla tekrar konuş istersen...

3 tane izmirliyiz demek burda ancak her birimiz ayrı bir uçtayız :) göbüşler çıkınca buluşalım da gezelim hamiş hamiş, alışveriş yapalım bebişlere inşş.

deryacım ben bornovadayım...ortada kalan sanki benim..ortada buluşalım ne dersiniz :) göbüşler çıkmadan da buluşuruz ..izmire yeni taşındım hiç bir yeri bilmiyorum tanıdığım çok kimse yok..hamilelik konusunda çok yalnız hissediyorum kendimi sizleri bulduğuma çok sevindim o yüzden sevgili Newesta ve drygs

evet canım ortada kalıyorsun Nereden geldiniz izmire? Aslında benimde istanbula taşınma olasılığım var çok yakın bi zamanda

tebrıkler canım cok sevındım sımdı de sıra ben yarın kalp atıslarını dınlemeye gıdecem ama hatırladıgım kadarıyla sen de salı gıdecektın aynı gundeyız ya
evt canm yarın gitmeyi düşünüyodum ama mide bulantılarım çok arttığı için dr.un gel dediği gün gittik sende o güzel kalp atışlarını duy miniğinin inş. yarına bu güzel haberle gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…