♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
evet canım ortada kalıyorsun Nereden geldiniz izmire? Aslında benimde istanbula taşınma olasılığım var çok yakın bi zamanda

ankaradan (( alışamadım hala buraya..şimdi bir de bebek var...o yüzden çok sevindim sizleri bulduğuma..inş gitmezsin sen de ist.a ..bak bebekleri gezdiricez dahah :)

Kizlar
3 tane izmirliyiz demek burda ancak her birimiz ayrı bir uçtayız :) göbüşler çıkınca buluşalım da gezelim hamiş hamiş, alışveriş yapalım bebişlere inşş.
Kizlaarr bende izmirdeyim. Bucada. Sen ogretmensin sanirim canim.bende ogretmenim. Bu arada ben ozel doktora gidiyorum ilk gebeligim dusuk oldugu icin. Biraz fazla telasliyim da.

ankaradan (( alışamadım hala buraya..şimdi bir de bebek var...o yüzden çok sevindim sizleri bulduğuma..inş gitmezsin sen de ist.a ..bak bebekleri gezdiricez dahah :)

Ankara'ya çok sık gidip geliyorum ablam ,babannem,halamlar orda yaşıyorlar. Buraya alışman çok kısa sürecek canım,ayak uydurursun zamanla. İzmir yaşayan ve yaşanılacak bi şehirdir.

Kizlar

Kizlaarr bende izmirdeyim. Bucada. Sen ogretmensin sanirim canim.bende ogretmenim. Bu arada ben ozel doktora gidiyorum ilk gebeligim dusuk oldugu icin. Biraz fazla telasliyim da.

İzmirin neresinden canım ? hangi doktora gidiyorsun?

sanırım ben kan vercem yarın sabah öğleden sonrada netten bakarım çok kurcalıyolar erken gidince vajinal usg ile birazda cesaret edemiyorum

Kizlar

işte bir arkadaş daha çoktı ne güzel. evet canım ben de öğretmenim. inş yakında bir buluşma tertipleriz tanışırız.

kızlar hergün düzenli süt içmeye çalışıyorum, arada ceviz yiyorum. eşimde böyle farklı şeyler yaptığımmı görünce şaşırıyor. ben mi çok abartıyorum o mu biraz umursamaz br de hafta hafta gelişimime baktım da bizim beş haftalık minişlerde bir susam tanesi kadarmış anaaam ne miniklermiş

benimki de hap..hatta içinde ağızdan alınması yazıyor.. ama doktorum vajinadan kullandırdı..hiç sıkıntı yaşamadım..gece yatarken olunca çok rahat ettim hatta..doktorunla tekrar konuş istersen...
çok garip yaa neden ağızdan değil ki oradan sorucam bunu

Kizlar

cnm hoşgeldin izmir grubumuza :) dört köşe olduk şimdi :) hangi doktora gidiyorsun ben de doktor araştırmalarındayım hala ..

çok garip yaa neden ağızdan değil ki oradan sorucam bunu
bazı özel tedavilerde doktorlar bu yöntemi uyguluyormuş..o kadar yan etkisi oluyorsa gece yatmadan vajianadan kullan bence..dediğim gibi ben yan etkisini yaşamadım..

deryacım çok iyi yapıyorsun..inş öncesinde folik asit başlamışsındır..ben hergün düzenli yoğurt yiyorum ceviz yiyorum..daha önce yazmıştım "ımom omega" diye bir gıda takviyesi verdi doktorum..içinde folik asit, omega3, demir, çinko, d vitamini gibi önemli destekler var..doktoruna sorarak al istersen cnm..tavsiye ederim..
ben biraz daha öndeyim sizlerden, kalbini gördüm miniğimin, geçen gittiğimde 3 mm di, haftaya gittiğimde 8-10 mm olmasını bekliyoruz..darısı inşallah sana deryacım

Ankara'ya çok sık gidip geliyorum ablam ,babannem,halamlar orda yaşıyorlar. Buraya alışman çok kısa sürecek canım,ayak uydurursun zamanla. İzmir yaşayan ve yaşanılacak bi şehirdir.

inşallah canım..henüz alışamadım..ankarayı çok seviyordum ve hala çok özlüyorum..her bir yerini , her bir insanını ((( offf depreşti yine ankara sevdam, geçeyim bu konuyu yoksa ağlıcam yine (

kızlar benim sıkıntım artık kıyafetlerimin içine sığamamak, sizler de o kadar büyüdünüz mü merak ediyorum..yarın 7 haftam bitiyor.. bir anda 2 kilo aldım.. bugünden itibaren yürüyüşlere başladım..sporuma gidemiyorum artık şimdiden bu kilolar, sonra ne yapıcam bilmem..rahat kıyafetler almanın zamanı geldi sanırım :) artık hamiş kıyafetler bakabiliriz kendimize :))

inşallah canım..henüz alışamadım..ankarayı çok seviyordum ve hala çok özlüyorum..her bir yerini , her bir insanını ((( offf depreşti yine ankara sevdam, geçeyim bu konuyu yoksa ağlıcam yine (

Üzme kendini bak gör çok kısa zamanda alışırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…