- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.721
Canm her hamilelik farkli olrms zaten ayni anneninki bile. Sen oyle seyleri takma hc kafana. Benm bi iki gn bulandi midm ama su an nerdyse hic blrtm yok gogs agrisi disinda. Sen de icini rahat tut her sy guzel olck insallahTebrik Ederim cok guzel bir haber senin icin. Darisi tüm bekleyenlere olsun ins. Benimde rändevum on gun sonra bakalim ins hersey yolundadir. Ilk hamileligimde cok bulantim olmustu yataktan kalmadim dort ay. Simdi hic yok bulanti ukarnim bir Sorun yoktur
Kizlaaar doktordan geldim smdiiiKorktugm basima geldi sevgili doktrum yillk iznine ayrilms gebelignde siknti yasiyomus herhalde bn de ozel
Bi hastaneye ftmk zorunda kaldim. Ama olsnn sonuc guuzeelBebisimn kalp atislarini duydum, 6+4 dedi ben 6+6 bekliyodum gerci ama siknti yok dedi. Ustumden nasi bi yuk kalkti anlatamam. Bir dahaki kontrl bi ay sonraya. Darisi kalp sesni duyma heyecani icnde olan tuuuum guzel annelern basina insallah
Kızlar regl 6 gün kaldı kaşıkla batma ve 9 gündür bitmek bilmeyen bel ağrım var halsizlik
Ve tansiyon düşüklüğüm var.
Sizce belirti mi? 1 senedir istiyoruz çok sabirisizim
inanma canim buna valla genetik test bu parasini verince yapiyorlar canim...dokyorunla konus sana test adini versin yani...Pıhtılaşma olduğunu nasılaanladın Cnm bende de var midir acaba diye çok korkuyorum ama Dr lar arastirmiyor dusugun tekrarlaması kazınmış o testi yaptırmakiiçin
Haklısın tatlım ya inş bebeğim gelmiştirCanım henüz çok erken reglin geçtikten snra test yaptır bence
Canım bu anlattıkların hamilelik belirtileri , zaten bhcg değerinde bunu ispatlıyor. 2 günde bir testi tekrarla istersen yada direk bir kadın doğum doktoruna görün derim.
Amin canm. Sennki brz daha kucuk sabret annesiiBBD
Canım cok sevindim gozunaydin ddarısı benim basıma :/
Amin canm insallahh aminn:)Canım çok sevindim senin adınaa darısı kalp atışını duyamayanlara diyelim
doktor bana mıde bulantısı icın premesis ve dramamine yazdı bı doktorundan sor ıstersen sen de canım 1 tane aldım bır az durmus gıbı bulantımMide konusunda ben de tecrubeliyim canm zaten kronik reflum var zatengaviscon çok kullandım berbat bi tadı var onun eşim de dedi geçen de alalım diye de kullanmam ben onu ;( saol yine de canm :)
Aramızda iki gün olan arkadaşım bgn duymuş Cnm ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum bakalım dua etme siraniz bende :) :)Amin canm. Sennki brz daha kucuk sabret annesii
Bulantı durumum su an iyi canm kötüye giderse aklımda saol Cnmdoktor bana mıde bulantısı icın premesis ve dramamine yazdı bı doktorundan sor ıstersen sen de canım 1 tane aldım bır az durmus gıbı bulantım
Ay cok heycanli ki o bekleyis:) dualarmz o sesi duymayi bekleyen herkesleAramızda iki gün olan arkadaşım bgn duymuş Cnm ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum bakalım dua etme siraniz bende :) :)
Duyarsın inşaAllah kuzucum dualarım seninleee... :) ben gördüm henüz... dinletmek için erkendi zaten ama görüntüsü yeterdi bitanemiinAramızda iki gün olan arkadaşım bgn duymuş Cnm ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum bakalım dua etme siraniz bende :) :)
Cokguelms degil mi daha yeni yeni hamile gbi hissetmeye basladm sanki:)Kuzularrr ben dün hazır merkeze gitmişken bir daha gideyim hem haftaya da oldu belki görürüz kalp atışını dediiiim ve Rabbime şükür ki gördüüükk... bembeyaz miniminacık atıyordu kalbi 5 mm'lik bebişimin... O kadar duygulandım ki aklıma geldikçe mutlu oluyorum.. Rabbım herkese yaşatsın inşaAllah bitaneleriiimm
Çok güzel evet canım...doğrudur ben baya kaptırmıştım kendimi, şimdi bebişimin kalp atışlarını görünce , Allahım içimde resmen bir can var, resmen iki kalpliyim diye düşünüyorum... Rabbimin mucizesi :)Cokguelms degil mi daha yeni yeni hamile gbi hissetmeye basladm sanki:)
Bgn hep güzel haberler aldık miniklerin kalbini duyan arkadaşlarım hepinizin gozunaydin darısı bizlere inş . inş biz de sizler gibi paylasiriz sevinclerimiziDuyarsın inşaAllah kuzucum dualarım seninleee... :) ben gördüm henüz... dinletmek için erkendi zaten ama görüntüsü yeterdi bitanemiin
Paylaşacaksın inşaAllah canım eminim :) sakın takma kafana...Bgn hep güzel haberler aldık miniklerin kalbini duyan arkadaşlarım hepinizin gozunaydin darısı bizlere inş . inş biz de sizler gibi paylasiriz sevinclerimiziesmacim çok çok mutlu oldum Cnm ne güzel sen de duydum miniginin o minik kalbini allahım tamamına erdirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?