♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canm her hamilelik farkli olrms zaten ayni anneninki bile. Sen oyle seyleri takma hc kafana. Benm bi iki gn bulandi midm ama su an nerdyse hic blrtm yok gogs agrisi disinda. Sen de icini rahat tut her sy guzel olck insallah

Canım çok sevindim senin adınaa darısı kalp atışını duyamayanlara diyelim

Kızlar regl 6 gün kaldı kaşıkla batma ve 9 gündür bitmek bilmeyen bel ağrım var halsizlik
Ve tansiyon düşüklüğüm var.
Sizce belirti mi? 1 senedir istiyoruz çok sabirisizim

Canım bu anlattıkların hamilelik belirtileri , zaten bhcg değerinde bunu ispatlıyor. 2 günde bir testi tekrarla istersen yada direk bir kadın doğum doktoruna görün derim.

Bun
Pıhtılaşma olduğunu nasılaanladın Cnm bende de var midir acaba diye çok korkuyorum ama Dr lar arastirmiyor dusugun tekrarlaması kazınmış o testi yaptırmakiiçin
inanma canim buna valla genetik test bu parasini verince yapiyorlar canim...dokyorunla konus sana test adini versin yani...

Canım bu anlattıkların hamilelik belirtileri , zaten bhcg değerinde bunu ispatlıyor. 2 günde bir testi tekrarla istersen yada direk bir kadın doğum doktoruna görün derim.

Cnm kanda betahcg baktirmadim. Korkuyorum açıkçası bekliyim diyorum az ama belirtiler sağolsun beynimi boş bırakmıyor inş gebeyimdir

Mide konusunda ben de tecrubeliyim canm zaten kronik reflum var zaten gaviscon çok kullandım berbat bi tadı var onun eşim de dedi geçen de alalım diye de kullanmam ben onu ;( saol yine de canm :)
doktor bana mıde bulantısı icın premesis ve dramamine yazdı bı doktorundan sor ıstersen sen de canım 1 tane aldım bır az durmus gıbı bulantım

ben hastaneye gideli çok mesaj olmuş henüz hepsini okuyammadım ancak yeni hamileler gördüm hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. ben de bugun gittim kadın doğumcuya değerim kaçtı bilmiyorum bir hafta önce 329 du. bugun önce karından baktı belli belirsiz birşey. en iyi mesaneyi boşalt vajinal bakalım dedi. orda 5mm lik bir kesejik göründü. inş içinde de şuan bir susam tanesi kadar bir bebecik oluşuyordur. ultrason için iki hafta spnraya çağırdı, aç karna kan vermemi istedi. gelişmeler bu kadar. devlet hastansi olduğundan daha detaylı bilgi edinemedim. bundan sonraki muayene ye sanırım özel hastaneye gideceğim. darısı kese göreceklerin başına. inş biz de kalp atışlarını görürüz en kısa zamanda

Kuzularrr ben dün hazır merkeze gitmişken bir daha gideyim hem haftaya da oldu belki görürüz kalp atışını dediiiim ve Rabbime şükür ki gördüüükk... bembeyaz miniminacık atıyordu kalbi 5 mm'lik bebişimin... O kadar duygulandım ki aklıma geldikçe mutlu oluyorum.. Rabbım herkese yaşatsın inşaAllah bitaneleriiimm

Cokguelms degil mi daha yeni yeni hamile gbi hissetmeye basladm sanki:)

Cokguelms degil mi daha yeni yeni hamile gbi hissetmeye basladm sanki:)
Çok güzel evet canım...doğrudur ben baya kaptırmıştım kendimi, şimdi bebişimin kalp atışlarını görünce , Allahım içimde resmen bir can var, resmen iki kalpliyim diye düşünüyorum... Rabbimin mucizesi :)

Duyarsın inşaAllah kuzucum dualarım seninleee... :) ben gördüm henüz... dinletmek için erkendi zaten ama görüntüsü yeterdi bitanemiin
Bgn hep güzel haberler aldık miniklerin kalbini duyan arkadaşlarım hepinizin gozunaydin darısı bizlere inş . inş biz de sizler gibi paylasiriz sevinclerimizi esmacim çok çok mutlu oldum Cnm ne güzel sen de duydum miniginin o minik kalbini allahım tamamına erdirsin inş

Kızlar devlete mi gidiyorsunuz muayeneye özele mi ? Kalp aatışını duyabilmek için özel devlet farkeder mi erken ya da ggeç duymakla ilgisi var midir cihaz açısından ?

Paylaşacaksın inşaAllah canım eminim :) sakın takma kafana...
Allah razı olsun canım , evet çok şükür ki gördüm...pıt pıt vücudu atıyordu resmen , Allahım sana şükürler olsun , darısı sana olsun tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…