♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kızlar devlete mi gidiyorsunuz muayeneye özele mi ? Kalp aatışını duyabilmek için özel devlet farkeder mi erken ya da ggeç duymakla ilgisi var midir cihaz açısından ?
Devlete gidiyorum..ama dikkatli ve inceleyen bir doktora denk gelmen gerekiyor elbette... :)

Kızlar devlete mi gidiyorsunuz muayeneye özele mi ? Kalp aatışını duyabilmek için özel devlet farkeder mi erken ya da ggeç duymakla ilgisi var midir cihaz açısından ?
Ozele gidiyorum canim benim 8 yillik doktorum ozelde cunkiii...bi yemegimi yiyim muhabbete gelicem kuzularim bulati baya kotu yapti beni gelemedim topigimiz nekadar bol hamis dolu ve hizla buyuyor valla kiskanacak bizi baska topiktekiler maşallah bize...

Bu arada tüm yeni hamislere ve kese kalp atsi gorenlere hayirli olsuuuuuun dua edin bizede canlariiiiiim...bu ne guzel bir topik oldu hic tanismasakta burada cok guzel hamis dostluklari edindik...Hepimize Rabbim kolaylik versiiiin....

Ya bu ne guzel bi mesaj valla bunlari okudukca daha 6 guuuun var yahuuu diyoruuum nasil gececek zaman diyoruuuum ve cildiriciiiiim ayten modundayiiiim heyecandan

Ben deeti terch edeerdendim cnku cook tatli bi doktorum vardi ancak o da hamileydi demistm ya:) smdi yillik iznini kullaniyorms sancisi falan varms sanirim. Bn de ozele gttm bgn o yzdn. Gordgm tek fark gorntuyu cihazin ekrannda deil de koca televzyona yansitp ordan gostermelerydi ama tabi her hastanenin sartlari farkli da olabilir bilemedm:)

acık kahve cok az geliyor. daha gitmedim doktora riskli bir durum mu
seni korkutmak istemem özürdilerim ama benim bir önceki gebeliğimde azar azar bulaşma gibi lekenmem olmuştu. ama o dış gebelikti rengide önce kahveye yakındı sonra koyu kahveye döndü nerdeyse bir hafta geldi. bir an önce doktora gitsen iyi olur.

deryacım senin kaç hafta oldu...bence de özel bir hastaneye git..herşeyinle ilgileniyorlar..cihazlar daha yeni...ben ilk gittiğimde bile (5+3) hemen karından baktılar ve keseyi gördüler, 1 hafta sonrası kalp atışlarını gördüm..istediğin her an da gidebiliyorsun hastaları olduğun için acil bir durum varsa randevu almana bile gerek kalmıyor...inş susam tanesi en kısa zamanda nar tanesi olur :) içime bir an kız doğdu senin için..rabbim hayırlısını versin inş :)

kızlar lekelenme var daha doktora da gitmedim. benim durumum da olan var mı

cnm ben de korkutmak istemem ama benim de ilk düşüğümde kahverengi lekelenme olmuştu..doktoruna git hemen...en azından ilacın verir bebeğin seninle kalır...allah yardımcın olsun..

kızlar lekelenme var daha doktora da gitmedim. benim durumum da olan var mı
var bugun bendede lekelenme oldu bebisi gormusmuydun sen ben goremedim kan verdim dgerim dusmus bbek tutunamamis hayirlsi olsun diyorum insallah senn bebegin tutunur

var bugun bendede lekelenme oldu bebisi gormusmuydun sen ben goremedim kan verdim dgerim dusmus bbek tutunamamis hayirlsi olsun diyorum insallah senn bebegin tutunur
arkadslar moralim cok bozuk dger dusmus bebek tutunamamistir dedi ilac vermedi nobetci doktordu am 2gunsonra yin gel bakalim dedi ama yarin kendi doktoruma gidicem bakalm hayirlisi

Canıiiiiiiim gercektenmi cok üzüldüm nasil degerin dusmus kacti en son ayyy icim bi hos oldu kuzum yaaa

arkadslar moralim cok bozuk dger dusmus bebek tutunamamistir dedi ilac vermedi nobetci doktordu am 2gunsonra yin gel bakalim dedi ama yarin kendi doktoruma gidicem bakalm hayirlisi

Bak hemen üzülmek yok evet coook zor bir durum nedesek bos canim biliyorum ama sabir inşallah bir dahaki sefere olur...belki bebis son anda geri tutunur...ne biliyim cok uzuldum...

selver canım çok üzüldüm yaaa off denecek bişey de yok...rabbim sabır versin sana...inş yolunda olsun herşey...

selver canım çok üzüldüm yaaa off denecek bişey de yok...rabbim sabır versin sana...inş yolunda olsun herşey...
cok saolun arkadaslar rabbim sizin bebeisleri sizlere bagislain degerim 17 sonra 56 oldu bugun 15 e dusmus ama bende hala bebek var gibi geliyo ama diktor daha ii bilir diyorum yarn yine gidicem bkalim ne olack hyirlisi artik

cok saolun arkadaslar rabbim sizin bebeisleri sizlere bagislain degerim 17 sonra 56 oldu bugun 15 e dusmus ama bende hala bebek var gibi geliyo ama diktor daha ii bilir diyorum yarn yine gidicem bkalim ne olack hyirlisi artik
Inşallah bi hata olmusturda duzelir hersey oyle olmasa bile yilma canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…