- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.741
Devlete gidiyorum..ama dikkatli ve inceleyen bir doktora denk gelmen gerekiyor elbette... :)Kızlar devlete mi gidiyorsunuz muayeneye özele mi ? Kalp aatışını duyabilmek için özel devlet farkeder mi erken ya da ggeç duymakla ilgisi var midir cihaz açısından ?
Ozele gidiyorum canim benim 8 yillik doktorum ozelde cunkiii...bi yemegimi yiyim muhabbete gelicem kuzularim bulati baya kotu yapti beni gelemedim topigimiz nekadar bol hamis dolu ve hizla buyuyor valla kiskanacak bizi baska topiktekiler maşallah bize...Kızlar devlete mi gidiyorsunuz muayeneye özele mi ? Kalp aatışını duyabilmek için özel devlet farkeder mi erken ya da ggeç duymakla ilgisi var midir cihaz açısından ?
Duydunmuuu sen bebisini caniiiim harika biseydir eminim bol bol dua et bize de caniiiiimDevlete gidiyorum..ama dikkatli ve inceleyen bir doktora denk gelmen gerekiyor elbette... :)
Ya bu ne guzel bi mesaj valla bunlari okudukca daha 6 guuuun var yahuuu diyoruuum nasil gececek zaman diyoruuuum ve cildiriciiiiim ayten modundayiiiim heyecandanÇok güzel evet canım...doğrudur ben baya kaptırmıştım kendimi, şimdi bebişimin kalp atışlarını görünce , Allahım içimde resmen bir can var, resmen iki kalpliyim diye düşünüyorum... Rabbimin mucizesi :)
Ben deeti terch edeerdendim cnku cook tatli bi doktorum vardi ancak o da hamileydi demistm ya:) smdi yillik iznini kullaniyorms sancisi falan varms sanirim. Bn de ozele gttm bgn o yzdn. Gordgm tek fark gorntuyu cihazin ekrannda deil de koca televzyona yansitp ordan gostermelerydi ama tabi her hastanenin sartlari farkli da olabilir bilemedm:)Kızlar devlete mi gidiyorsunuz muayeneye özele mi ? Kalp aatışını duyabilmek için özel devlet farkeder mi erken ya da ggeç duymakla ilgisi var midir cihaz açısından ?
ne renk acaba ve ne yoğunlukta bhcg yaptır mışmıydın ?kızlar lekelenme var daha doktora da gitmedim. benim durumum da olan var mı
seni korkutmak istemem özürdilerim ama benim bir önceki gebeliğimde azar azar bulaşma gibi lekenmem olmuştu. ama o dış gebelikti rengide önce kahveye yakındı sonra koyu kahveye döndü nerdeyse bir hafta geldi. bir an önce doktora gitsen iyi olur.acık kahve cok az geliyor. daha gitmedim doktora riskli bir durum mu
ben hastaneye gideli çok mesaj olmuş henüz hepsini okuyammadım ancak yeni hamileler gördüm hepinizi tebrik ederim arkadaşlar. ben de bugun gittim kadın doğumcuya değerim kaçtı bilmiyorum bir hafta önce 329 du. bugun önce karından baktı belli belirsiz birşey. en iyi mesaneyi boşalt vajinal bakalım dedi. orda 5mm lik bir kesejik göründü. inş içinde de şuan bir susam tanesi kadar bir bebecik oluşuyordur. ultrason için iki hafta spnraya çağırdı, aç karna kan vermemi istedi. gelişmeler bu kadar. devlet hastansi olduğundan daha detaylı bilgi edinemedim. bundan sonraki muayene ye sanırım özel hastaneye gideceğim. darısı kese göreceklerin başına. inş biz de kalp atışlarını görürüz en kısa zamanda
kızlar lekelenme var daha doktora da gitmedim. benim durumum da olan var mı
var bugun bendede lekelenme oldu bebisi gormusmuydun sen ben goremedim kan verdim dgerim dusmus bbek tutunamamis hayirlsi olsun diyorum insallah senn bebegin tutunurkızlar lekelenme var daha doktora da gitmedim. benim durumum da olan var mı
arkadslar moralim cok bozuk dger dusmus bebek tutunamamistir dedi ilac vermedi nobetci doktordu am 2gunsonra yin gel bakalim dedi ama yarin kendi doktoruma gidicem bakalm hayirlisivar bugun bendede lekelenme oldu bebisi gormusmuydun sen ben goremedim kan verdim dgerim dusmus bbek tutunamamis hayirlsi olsun diyorum insallah senn bebegin tutunur
var bugun bendede lekelenme oldu bebisi gormusmuydun sen ben goremedim kan verdim dgerim dusmus bbek tutunamamis hayirlsi olsun diyorum insallah senn bebegin tutunur
arkadslar moralim cok bozuk dger dusmus bebek tutunamamistir dedi ilac vermedi nobetci doktordu am 2gunsonra yin gel bakalim dedi ama yarin kendi doktoruma gidicem bakalm hayirlisi
selver canım çok üzüldüm yaaaarkadslar moralim cok bozuk dger dusmus bebek tutunamamistir dedi ilac vermedi nobetci doktordu am 2gunsonra yin gel bakalim dedi ama yarin kendi doktoruma gidicem bakalm hayirlisi
cok saolun arkadaslar rabbim sizin bebeisleri sizlere bagislain degerim 17 sonra 56 oldu bugun 15 e dusmus ama bende hala bebek var gibi geliyo ama diktor daha ii bilir diyorum yarn yine gidicem bkalim ne olack hyirlisi artikselver canım çok üzüldüm yaaaoff denecek bişey de yok...rabbim sabır versin sana...inş yolunda olsun herşey...
Inşallah bi hata olmusturda duzelir hersey oyle olmasa bile yilma canim....cok saolun arkadaslar rabbim sizin bebeisleri sizlere bagislain degerim 17 sonra 56 oldu bugun 15 e dusmus ama bende hala bebek var gibi geliyo ama diktor daha ii bilir diyorum yarn yine gidicem bkalim ne olack hyirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?