♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bak hemen üzülmek yok evet coook zor bir durum nedesek bos canim biliyorum ama sabir inşallah bir dahaki sefere olur...belki bebis son anda geri tutunur...ne biliyim cok uzuldum...
inan fzla uzulmuyoum cok sukur iki oglum var ama senin adina cok mutluyum inan dularim seninle rabbim hic cocugu olmayanlarada nasip etsin benim cocuklarim saglk sihhat verin insallah kendine dikkat et canim

bende bugun gebe oldugumu ogrendim beta hcg 4220. vajinaldan ultrasonda kese var 8mm ama yolk sac denilen sey gorulmedi bos gebelik olabilirmiki

selver canım çok üzüldüm yaaa off denecek bişey de yok...rabbim sabır versin sana...inş yolunda olsun herşey...
beni kafniza takmayin siz kendinize dikkat edin dua edicm herzamnki gibi tum hamislere rabbim bebeislerinizi kucaginiza almayi nasip nsip etsin insallah

Inşallah bi hata olmusturda duzelir hersey oyle olmasa bile yilma canim....
en bunu daha oncede yasadim daha sonra oglum oldu o yondn rahatim en zindan saglkli bi anneyim rabbime sukurler olsun ama insallah duruyodur demekte istiyorum tabii rbbim hayirlsini versin hep ole dua ederim hakkimda hayirlisi olsun insallah

bende bugun gebe oldugumu ogrendim beta hcg 4220. vajinaldan ultrasonda kese var 8mm ama yolk sac denilen sey gorulmedi bos gebelik olabilirmiki
bekle hemen takma kafana canim gorulur ilerde insllah bklemni tavsiye derim

Kızlar siz kaç haftalıksınız ben henüz 6 haftalığım ama bi belirti yok cok fazla korkuyorum cokk bişi olcak diye

inan fzla uzulmuyoum cok sukur iki oglum var ama senin adina cok mutluyum inan dularim seninle rabbim hic cocugu olmayanlarada nasip etsin benim cocuklarim saglk sihhat verin insallah kendine dikkat et canim
amin canim nasipten ote yol yok hepimiz icin ben Rabbime emanet ettim bizi inşallah Rabbim hayirlisini vericek hepimize...amin tabiki iki cocugun var Allah hayirli ömürler versin onlarada inşallah Allah razı olsun dualarina canim bende sana ediyorum...
beni kafniza takmayin siz kendinize dikkat edin dua edicm herzamnki gibi tum hamislere rabbim bebeislerinizi kucaginiza almayi nasip nsip etsin insallah

Yüreği güzel insan Rabbim gonlune gore versin inşallah

en bunu daha oncede yasadim daha sonra oglum oldu o yondn rahatim en zindan saglkli bi anneyim rabbime sukurler olsun ama insallah duruyodur demekte istiyorum tabii rbbim hayirlsini versin hep ole dua ederim hakkimda hayirlisi olsun insallah

Hadi yaa bak buda bi ihtimal demekki...hayirlisi olsun canim

Kızlar siz kaç haftalıksınız ben henüz 6 haftalığım ama bi belirti yok cok fazla korkuyorum cokk bişi olcak diye
Yapmaaaa sters yok...sabret canim benim haftam bak altta yaziyor sende bu takvimi yap hergun gorebilirsin...

Bu arada bende belirtinin en agir hali var canim bulanti kusma bas donmesi ne ararsan bende korkuyorum ama sabret stres yapmaaa tamammi tatlim...

cok saolun arkadaslar rabbim sizin bebeisleri sizlere bagislain degerim 17 sonra 56 oldu bugun 15 e dusmus ama bende hala bebek var gibi geliyo ama diktor daha ii bilir diyorum yarn yine gidicem bkalim ne olack hyirlisi artik

hadi bakalım..inş güzel haberlerle dönersin..haber ver hemen bizlere...rabbim yardımcın olsun..

Sizlere de günaydın kıızzllaar ... Bugün sağlık ocağına gideyim artık , dünde aradılar zatiiii
Sizler iyisiniz inşaAllaah

bende feci göğüs şişmesi ve kaşınması var hareket edemiyorum ayrıca çok uykum var ama dün gece 10:30 da çıktım işten bugün 8:00 işteyim

bende feci göğüs şişmesi ve kaşınması var hareket edemiyorum ayrıca çok uykum var ama dün gece 10:30 da çıktım işten bugün 8:00 işteyim
Canim ya kiyamam biraz izin alsan falan olmazmi ne is yapiyorsun bilmiyorum ama bu tempo cok agir canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…