♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
günaydın anne adayları ve anne aday adayları :) öncelikle hamile arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak nasip etsin rabbim.. biz anne aday adaylarını da tez zamanda hamilelik yoluna soksun inşallah.... gerçi ben adetliyim de bu hafta :):):)

:) günaydın güzel annişler :)
herkese mutlu, sağlıklı, bol güneşli, bol gülümsemeli, şeker gibi (hmmmm) çok güzel bir gün diliyorum.. :)
haydi bakalım bugün herşey yolunda herşey güzel gidiyor :)
hepimizin güzel haberler alacağı, güzel haberler vereceği harika bir güne uyandık hepimiz... :)
hadi bugünün ve bebişlerin tadını çıkartalım.. :) ( selverrr cim sen de dahil)

En kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşaAllah canım benim... sıkı tutun bu ay çalışmaları :)

Gunaydin canim Sağol güzel dileklerin için...

hira64 bu iki gün böyle denk geldi büyük ama özel bi mobilya ve aksesuar firmasında santralde çalışıyorum artık gebe raporuda aldım nihayet hergün 1,5 saat az çalışcam :)

hira64 bu iki gün böyle denk geldi büyük ama özel bi mobilya ve aksesuar firmasında santralde çalışıyorum artık gebe raporuda aldım nihayet hergün 1,5 saat az çalışcam :)
cok sevindim rahatlayacak olmana ben okadar zor geçiriyorum ki bu saat oldu daha kalkamadim midem bulaniyor felaket...seni dusunemiyorum bile canim ben yapamazdim bu halde...

Canııım iyyiz biraz mide bulantılarım azalıyor gibi hihihihoyt yaşasın...Dün akşam korkunç gaz sancılarım oldu. Rezene tarçın içtim tüp gaz gibiydm
Ohhh sen rahatladin ben timsah gibi surunuyorum hala yatakta ya midem bulanmiyor bildigin icerde donmedolap çalışıyor cildiriciiiiim artik bende klasige bagladi artik sabah 5 7 9 istifra nobeti tutuyorum bunu askerlikten sayarlarmi emeklilikte lazim olur falan

Reactions: BBD
arkadaşlar herkese merhaba, dün hamile olduğumu öğrendim. bhcg 59. daha çok küçük. cuma günü test tekrarlıcaz. hayırlısı olsun inş.

Kızlar bir şey soracağım size , sağlık ocağından çağırdılar kayıt için... orda bir Monovit damla , birde decavit tablet verdi hemşire... faydası olduğunu ama kadın doğum doktorlarıyla bu konuda uzlaşamadıklarını söyledi... Benim kafam karıştı açıkcası , kullanmalı mıyız şimdi bu ilaçları ?

hayırlı olsunn canımm sevindim senin adına darısı bana inşallah
allah isteyen herkese versin. benim ikinci hamileliğim. bi kzımız var. çok güzel bi duygu. rabbime şükürler olsun. ama kızlar bende ilk hamileliğimden önce çok gezindim buralarda . çok zor günler geçirmiştim. hamilelik dönemim dahil olmak üzere. en duam alah isteyen herkese varsin. size de tavsiyem çok sabır edin ve bol bol dua edin. alah yar ve yardımcınız olsun

geçen ay öyle denedik bizde ama gene olmadı niyeyse bende anlamıyorum yaa
Merak etme , zamanı vardır , hemen olmaz bazen canım , her ay normal bir bayanın hamile kalma oranı sadece %25... sen sabırla devam et çalışmaya... ilişkiden 1 saat önce eşine kahve içir, fındık , fıstık... düzenli çalışın , sakın stressiz , olacaktır inşaAllah :)

yaa canımm çok sağol çok güzel ümit veriyorsun bana bu ay dediklerini deniycem :) eşimde keçiboynuzu özü almış eczzaneden inşalalh faydası olur :&

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…