- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.781
En kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşaAllah canım benim... sıkı tutun bu ay çalışmaları :)günaydın anne adayları ve anne aday adayları :) öncelikle hamile arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak nasip etsin rabbim.. biz anne aday adaylarını da tez zamanda hamilelik yoluna soksun inşallah.... gerçi ben adetliyim de bu hafta :):):)
günaydın anne adayları ve anne aday adayları :) öncelikle hamile arkadaşlar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak nasip etsin rabbim.. biz anne aday adaylarını da tez zamanda hamilelik yoluna soksun inşallah.... gerçi ben adetliyim de bu hafta :):):)
inşallah canımm yaaa 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok hala :)En kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşaAllah canım benim... sıkı tutun bu ay çalışmaları :)
Canııım iyyiz biraz mide bulantılarım azalıyor gibi hihihihoyt yaşasın...Dün akşam korkunç gaz sancılarım oldu. Rezene tarçın içtim tüp gaz gibiydmBebisli tatlis nasilsiniz siiiiz guzellikleeeer...
cok sevindim rahatlayacak olmana ben okadar zor geçiriyorum ki bu saat oldu daha kalkamadim midem bulaniyor felaket...seni dusunemiyorum bile canim ben yapamazdim bu halde...hira64 bu iki gün böyle denk geldi büyük ama özel bi mobilya ve aksesuar firmasında santralde çalışıyorum artık gebe raporuda aldım nihayet hergün 1,5 saat az çalışcam :)
Ohhh sen rahatladin ben timsah gibi surunuyorum hala yatakta ya midem bulanmiyor bildigin icerde donmedolap çalışıyor cildiriciiiiim artik bende klasige bagladi artik sabah 5 7 9 istifra nobeti tutuyorum bunu askerlikten sayarlarmi emeklilikte lazim olur falanCanııım iyyiz biraz mide bulantılarım azalıyor gibi hihihihoyt yaşasın...Dün akşam korkunç gaz sancılarım oldu. Rezene tarçın içtim tüp gaz gibiydm
Bu arada bizim tarihler ayniiiiiii ne guzelll...hira64 bu iki gün böyle denk geldi büyük ama özel bi mobilya ve aksesuar firmasında santralde çalışıyorum artık gebe raporuda aldım nihayet hergün 1,5 saat az çalışcam :)
evet aynı umarım sağlıkla alırız kucağımıza. valla bende resmen sürünerek çalışıyorum. bakarkör gibi uyukluyorumBu arada bizim tarihler ayniiiiiii ne guzelll...
hayırlı olsunn canımm sevindim senin adına darısı bana inşallaharkadaşlar herkese merhaba, dün hamile olduğumu öğrendim. bhcg 59. daha çok küçük. cuma günü test tekrarlıcaz. hayırlısı olsun inş.
Oluur ümitsiz olma... özellikle yumurtlama döneminde ilişkiye ağırlık verin :)hayırlı olsunn canımm sevindim senin adına darısı bana inşallah
geçen ay öyle denedik bizde ama gene olmadı niyeyse bende anlamıyorum yaaOluur ümitsiz olma... özellikle yumurtlama döneminde ilişkiye ağırlık verin :)
allah isteyen herkese versin. benim ikinci hamileliğim. bi kzımız var. çok güzel bi duygu. rabbime şükürler olsun. ama kızlar bende ilk hamileliğimden önce çok gezindim buralarda . çok zor günler geçirmiştim. hamilelik dönemim dahil olmak üzere. en duam alah isteyen herkese varsin. size de tavsiyem çok sabır edin ve bol bol dua edin. alah yar ve yardımcınız olsunhayırlı olsunn canımm sevindim senin adına darısı bana inşallah
Merak etme , zamanı vardır , hemen olmaz bazen canım , her ay normal bir bayanın hamile kalma oranı sadece %25... sen sabırla devam et çalışmaya... ilişkiden 1 saat önce eşine kahve içir, fındık , fıstık... düzenli çalışın , sakın stressiz , olacaktır inşaAllah :)geçen ay öyle denedik bizde ama gene olmadı niyeyse bende anlamıyorum yaa
yaa canımm çok sağol çok güzel ümit veriyorsun bana bu ay dediklerini deniycem :) eşimde keçiboynuzu özü almış eczzaneden inşalalh faydası olur :&Merak etme , zamanı vardır , hemen olmaz bazen canım , her ay normal bir bayanın hamile kalma oranı sadece %25... sen sabırla devam et çalışmaya... ilişkiden 1 saat önce eşine kahve içir, fındık , fıstık... düzenli çalışın , sakın stressiz , olacaktır inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?