♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bu gece ağrıdan uyandım bazen hic agrim olmuyor olunca da nerdeyse bir gün boyunca sürüyor kasigimda batma hissi yaşıyorum sizde boyle bisey oluyor mu bende mi sadece

aminnn canım teşşekkür ederimm Allah büyük en kısa zaamnda isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyduyu inşallah

Bu arada bende belirtinin en agir hali var canim bulanti kusma bas donmesi ne ararsan bende korkuyorum ama sabret stres yapmaaa tamammi tatlim...
Stres değil cnm korkuyorum ya bi belirti olsa hissetsem rahatlıcam ama Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar bende 6. haftalık hamileyim. gogus hassasiyeti bu dönemde azalır mı cok kokuyorum bişey war mı diye. bulantılarım dewam ediyor ama goguler ne buyudu ne de ılk gunku gibi acıyo. bi akıl werin...........

Bu gece ağrıdan uyandım bazen hic agrim olmuyor olunca da nerdeyse bir gün boyunca sürüyor kasigimda batma hissi yaşıyorum sizde boyle bisey oluyor mu bende mi sadece
Allah Allah o kadar şiddetli mi kıyamam... bende de oluyor batma canım benim... arada adet olacakmışım gibi bir ağrı da giriyor , merak etme rahim büyüyormuş tatlımm... eğer leke , kanama vs yoksa telaş etme

arkadaşlar bende 6. haftalık hamileyim. gogus hassasiyeti bu dönemde azalır mı cok kokuyorum bişey war mı diye. bulantılarım dewam ediyor ama goguler ne buyudu ne de ılk gunku gibi acıyo. bi akıl werin...........
Bulantın devam ediyorsa iyi , goğuslerin neden böyle oldu bilmiyorum...ama doktora görünmende fayda var canım..

inşallah canımm yaaa 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok hala :)
canım bizimde öyle oldu sonra doktorum benden tahliller istedi tiroid prolaktin gibi değerler hamile kalmayı etkileyen faktörler benimde prolaktinim yüksek çıktı ağustosda ilaca başladım çok şükür eylülde hamile kaldım sende bir detalı tahlil yaptır derim nacizane fikrim

canımm teşeşkkür ederimmm de evliliğin ilk ayında gidip testler oldum hatta doktor alttan falan baktı çünkü eşim çok istiyor. tahlil de oldum demir eksikliği vs varmı diye çıkmadı birşey sadece folikasit yeter sana dedi 3 aydırda içiyorum..

azalır da artabilirde canım. herkesin hamileiği hatta bir kişinin her hamileliği farklılık gösterebilir. ama senn durumunun olduğunu bir kaç arkadaştan duymuştum. benm de hiç göğüs hassasiyetim yok mesela

bugün 13:00 de ilk doktor randevum var bana şans dileyinnnn
özellikle sormam gerekenler neler ki ben unutmayım diye not alsam diyorum.o an heyecandan unutabilirim
Sen notu bi kenera birak kaydet video ile canim kesenide kalp atisinida...soracaklarina gelince ilaclari haftani muhtemel dogum tarihini haftan ile bebisin uyumunu herseyin yolunda olup ol
adigini sorabilirsin simdilik aklima bunlar geldiiiii
canim bende de var gece agridan bende cok zor daldim uykuya kasıklarımda ve karnimda batma segirme ve cekme oluyor...sanirim normal ama bunlar datlim

Stres değil cnm korkuyorum ya bi belirti olsa hissetsem rahatlıcam ama Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
canim yapma strese sokma kendini sakin kalmaya calis canim ne kaldi surda sabretmeliyiiiz.

o bende yok canim ya sadece koyulasma var okadar herkeste farkli olur bence bunlar...

M morrje caniiiim sen bide unuta HAYIRLI HABERLERLE GEEEEEL OLURMUUUUUU ??? Canim saka biyana Allah hayirlisini versin iyi haberlerle git gel inşallah cani benim merakla bekliyoruuuuuum....

Canım bende bi anda çok can yakan batma hissi yaşıyorum 5-6 sn sürüyor ama ciddi anlamda canımı acıtıyor. Ama bu adet sancısı gibi değil ,adet sancısını zaten arada hafif hafif hissediyorum. Bu bahsettiğim 2-3 kere tekrarlandı şimdiye kadar

canm sende hiç mi olmadı azaldı mı hassasiyet??

canm sende hiç mi olmadı azaldı mı hassasiyet??
Canim ilk 2 gun vardi sonra gitti ya ama ben huc takmadim bunu yada şöyle diyim umursamak aklima gelmedi canim takilma bunlara ilk kontrole gidene kadar en onemli belirti beta hcg degerin canim tamam mi duzenli bir arts varsa sorun yok demektir haaa bunu biyana birak hala hamis olduguna inanamayan hic bi belirtisi olmadigini soyleyen 8 9 haftalik hamisler var canim beniiiim.....

anladım cnm. içim biraz rahatladı. bulantı cok fazla. bu iyiye işaret sanırım. bende takmayayım diyorum ama 6 ay önce bebeğimi 7. haftalıkken kaybettim. ondan korkuyorum.

K kartanem_1982 caniiim üzüldüm ama bak hemen yeni bebis gelmis ne guzel....
caniiiim senin beta hcg degerlerin ne cikmisti tarihleri neydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…