- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.801
aminnn canım teşşekkür ederimm Allah büyük en kısa zaamnda isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyduyu inşallahallah isteyen herkese versin. benim ikinci hamileliğim. bi kzımız var. çok güzel bi duygu. rabbime şükürler olsun. ama kızlar bende ilk hamileliğimden önce çok gezindim buralarda . çok zor günler geçirmiştim. hamilelik dönemim dahil olmak üzere. en duam alah isteyen herkese varsin. size de tavsiyem çok sabır edin ve bol bol dua edin. alah yar ve yardımcınız olsun
Stres değil cnm korkuyorum ya bi belirti olsa hissetsem rahatlıcam ama Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBu arada bende belirtinin en agir hali var canim bulanti kusma bas donmesi ne ararsan bende korkuyorum ama sabret stres yapmaaa tamammi tatlim...
geçen ay öyle denedik bizde ama gene olmadı niyeyse bende anlamıyorum yaa[/QUO
kesinlikle rahat olman ve kafandan hamilelik için bu işi yaptığın düşüncesini uzaklaştırman lazım.
geçen ay ilk kez denedik biz ve psikopatça bağladım kendimi.yumurtlama günü öncesi sonrası gün aşırı ilişki vs hepsine uydum ama sonuç hayal kırıklığı.ama bu ay kafamda sildim hepsini ve yumurtlama dönemimde grip olduğumdan filan hiç yapmadık bile.testi bile erken yapmadım tam gününde denerim dedim.ve çok şükür pozitifi gördük.
bence kesinlikle kafandan o düşünceyi silmeye çalış
Allah Allah o kadar şiddetli mi kıyamam... bende de oluyor batma canım benim... arada adet olacakmışım gibi bir ağrı da giriyor , merak etme rahim büyüyormuş tatlımm... eğer leke , kanama vs yoksa telaş etmeBu gece ağrıdan uyandımbazen hic agrim olmuyor olunca da nerdeyse bir gün boyunca sürüyor kasigimda batma hissi yaşıyorum sizde boyle bisey oluyor mu bende mi sadece
Bulantın devam ediyorsa iyi , goğuslerin neden böyle oldu bilmiyorum...ama doktora görünmende fayda var canım..arkadaşlar bende 6. haftalık hamileyim. gogus hassasiyeti bu dönemde azalır mı cok kokuyorum bişey war mı diye. bulantılarım dewam ediyor ama goguler ne buyudu ne de ılk gunku gibi acıyo. bi akıl werin...........
Bulantın devam ediyorsa iyi , goğuslerin neden böyle oldu bilmiyorum...ama doktora görünmende fayda var canım..
canım bizimde öyle oldu sonra doktorum benden tahliller istedi tiroid prolaktin gibi değerler hamile kalmayı etkileyen faktörler benimde prolaktinim yüksek çıktı ağustosda ilaca başladım çok şükür eylülde hamile kaldım sende bir detalı tahlil yaptır derim nacizane fikriminşallah canımm yaaa 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok hala :)
canımm teşeşkkür ederimmm de evliliğin ilk ayında gidip testler oldum hatta doktor alttan falan baktı çünkü eşim çok istiyor. tahlil de oldum demir eksikliği vs varmı diye çıkmadı birşey sadece folikasit yeter sana dedi 3 aydırda içiyorum..canım bizimde öyle oldu sonra doktorum benden tahliller istedi tiroid prolaktin gibi değerler hamile kalmayı etkileyen faktörler benimde prolaktinim yüksek çıktı ağustosda ilaca başladım çok şükür eylülde hamile kaldım sende bir detalı tahlil yaptır derim nacizane fikrim
azalır da artabilirde canım. herkesin hamileiği hatta bir kişinin her hamileliği farklılık gösterebilir. ama senn durumunun olduğunu bir kaç arkadaştan duymuştum. benm de hiç göğüs hassasiyetim yok meselaarkadaşlar bende 6. haftalık hamileyim. gogus hassasiyeti bu dönemde azalır mı cok kokuyorum bişey war mı diye. bulantılarım dewam ediyor ama goguler ne buyudu ne de ılk gunku gibi acıyo. bi akıl werin...........
Sen notu bi kenera birak kaydet video ile canim kesenide kalp atisinida...soracaklarina gelince ilaclari haftani muhtemel dogum tarihini haftan ile bebisin uyumunu herseyin yolunda olup olbugün 13:00 de ilk doktor randevum varbana şans dileyinnnn
özellikle sormam gerekenler neler ki ben unutmayım diye not alsam diyorum.o an heyecandan unutabilirim
canim bende de var gece agridan bende cok zor daldim uykuya kasıklarımda ve karnimda batma segirme ve cekme oluyor...sanirim normal ama bunlar datlimBu gece ağrıdan uyandımbazen hic agrim olmuyor olunca da nerdeyse bir gün boyunca sürüyor kasigimda batma hissi yaşıyorum sizde boyle bisey oluyor mu bende mi sadece
canim yapma strese sokma kendini sakin kalmaya calis canim ne kaldi surda sabretmeliyiiiz.Stres değil cnm korkuyorum ya bi belirti olsa hissetsem rahatlıcam ama Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
o bende yok canim ya sadece koyulasma var okadar herkeste farkli olur bence bunlar...arkadaşlar bende 6. haftalık hamileyim. gogus hassasiyeti bu dönemde azalır mı cok kokuyorum bişey war mı diye. bulantılarım dewam ediyor ama goguler ne buyudu ne de ılk gunku gibi acıyo. bi akıl werin...........
Bu gece ağrıdan uyandımbazen hic agrim olmuyor olunca da nerdeyse bir gün boyunca sürüyor kasigimda batma hissi yaşıyorum sizde boyle bisey oluyor mu bende mi sadece
Sen notu bi kenera birak kaydet video ile canim kesenide kalp atisinida...soracaklarina gelince ilaclari haftani muhtemel dogum tarihini haftan ile bebisin uyumunu herseyin yolunda olup ol
adigini sorabilirsin simdilik aklima bunlar geldiiiii
canim bende de var gece agridan bende cok zor daldim uykuya kasıklarımda ve karnimda batma segirme ve cekme oluyor...sanirim normal ama bunlar datlim
canim yapma strese sokma kendini sakin kalmaya calis canim ne kaldi surda sabretmeliyiiiz.
o bende yok canim ya sadece koyulasma var okadar herkeste farkli olur bence bunlar...
Sen notu bi kenera birak kaydet video ile canim kesenide kalp atisinida...soracaklarina gelince ilaclari haftani muhtemel dogum tarihini haftan ile bebisin uyumunu herseyin yolunda olup ol
adigini sorabilirsin simdilik aklima bunlar geldiiiii
canim bende de var gece agridan bende cok zor daldim uykuya kasıklarımda ve karnimda batma segirme ve cekme oluyor...sanirim normal ama bunlar datlim
canim yapma strese sokma kendini sakin kalmaya calis canim ne kaldi surda sabretmeliyiiiz.
o bende yok canim ya sadece koyulasma var okadar herkeste farkli olur bence bunlar...
azalır da artabilirde canım. herkesin hamileiği hatta bir kişinin her hamileliği farklılık gösterebilir. ama senn durumunun olduğunu bir kaç arkadaştan duymuştum. benm de hiç göğüs hassasiyetim yok mesela
Canim ilk 2 gun vardi sonra gitti ya ama ben huc takmadim bunu yada şöyle diyim umursamak aklima gelmedi canim takilma bunlara ilk kontrole gidene kadar en onemli belirti beta hcg degerin canim tamam mi duzenli bir arts varsa sorun yok demektir haaa bunu biyana birak hala hamis olduguna inanamayan hic bi belirtisi olmadigini soyleyen 8 9 haftalik hamisler var canim beniiiim.....canm sende hiç mi olmadı azaldı mı hassasiyet??
Canim ilk 2 gun vardi sonra gitti ya ama ben huc takmadim bunu yada şöyle diyim umursamak aklima gelmedi canim takilma bunlara ilk kontrole gidene kadar en onemli belirti beta hcg degerin canim tamam mi duzenli bir arts varsa sorun yok demektir haaa bunu biyana birak hala hamis olduguna inanamayan hic bi belirtisi olmadigini soyleyen 8 9 haftalik hamisler var canim beniiiim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?