- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.821
Allah Allah o kadar şiddetli mi kıyamam... bende de oluyor batma canım benim... arada adet olacakmışım gibi bir ağrı da giriyor , merak etme rahim büyüyormuş tatlımm... eğer leke , kanama vs yoksa telaş etme
Sen notu bi kenera birak kaydet video ile canim kesenide kalp atisinida...soracaklarina gelince ilaclari haftani muhtemel dogum tarihini haftan ile bebisin uyumunu herseyin yolunda olup ol
adigini sorabilirsin simdilik aklima bunlar geldiiiii
canim bende de var gece agridan bende cok zor daldim uykuya kasıklarımda ve karnimda batma segirme ve cekme oluyor...sanirim normal ama bunlar datlim
canim yapma strese sokma kendini sakin kalmaya calis canim ne kaldi surda sabretmeliyiiiz.
o bende yok canim ya sadece koyulasma var okadar herkeste farkli olur bence bunlar...
Canım bende bi anda çok can yakan batma hissi yaşıyorum 5-6 sn sürüyor ama ciddi anlamda canımı acıtıyor. Ama bu adet sancısı gibi değil ,adet sancısını zaten arada hafif hafif hissediyorum. Bu bahsettiğim 2-3 kere tekrarlandı şimdiye kadar
cnm ben soğan kürünü tavsiye ederim..rahmi yumurtalıkları tertemiz yapıyor böylece bebeği engelleyecek bişey kalmıyor..Merak etme , zamanı vardır , hemen olmaz bazen canım , her ay normal bir bayanın hamile kalma oranı sadece %25... sen sabırla devam et çalışmaya... ilişkiden 1 saat önce eşine kahve içir, fındık , fıstık... düzenli çalışın , sakın stressiz , olacaktır inşaAllah :)
yok canım hiç korkma o agrılardan aynıları bende de oluyo ara ara baya da şiddetli. kanama olmadıgı sürece normal. hatta ben seviniyorum bile bir terslik yok hala hareket var diye.Benim ddiğer gebeligimde kanama vs olmadığı halde kürtaj olduğum için kanama gibi belirtiler olmasa da korkuyorum Cnm yine kotu sonuclanabiliyor illa leke kanama olmaması sağlıklıssürdüğü anlamına gelmiyormus çünkü bunu anladımdiğer gebeligimde kiyasliyorum hep o zaman çalışıyordum belirtileri ağrı dışında pek bisey yaşamıyordm aanlamiyordum Belki yyoğun çalışmaktan . ama goguslerim ilk gününden çok büyümeye başlamıştı tas gibiydi dokunma dokunamiyordum kurtaj olana kadar da ayniydi kurtakdan sonra eskiye donmustu su an onubla kiyasladigimda goguslerimde bi belirti yok agrim var kasigimda ara ara bulantim oluyor uykum cok oluyor ama bilmiyorum iste dunku agridan sonra yine kotu basladim bugune korkuyorm
yok canım hiç korkma o agrılardan aynıları bende de oluyo ara ara baya da şiddetli. kanama olmadıgı sürece normal. hatta ben seviniyorum bile bir terslik yok hala hareket var diye.
Canım lütfen korkma , aklına bu kadar takma... bebeği de etkilersin farkında olmadanBenim ddiğer gebeligimde kanama vs olmadığı halde kürtaj olduğum için kanama gibi belirtiler olmasa da korkuyorum Cnm yine kotu sonuclanabiliyor illa leke kanama olmaması sağlıklıssürdüğü anlamına gelmiyormus çünkü bunu anladımdiğer gebeligimde kiyasliyorum hep o zaman çalışıyordum belirtileri ağrı dışında pek bisey yaşamıyordm aanlamiyordum Belki yyoğun çalışmaktan . ama goguslerim ilk gününden çok büyümeye başlamıştı tas gibiydi dokunma dokunamiyordum kurtaj olana kadar da ayniydi kurtakdan sonra eskiye donmustu su an onubla kiyasladigimda goguslerimde bi belirti yok agrim var kasigimda ara ara bulantim oluyor uykum cok oluyor ama bilmiyorum iste dunku agridan sonra yine kotu basladim bugune korkuyorm
CNN OTE="hira64, post: 37423063, member: 146194"] K kartanem_1982 caniiim üzüldüm ama bak hemen yeni bebis gelmis ne guzel....
caniiiim senin beta hcg degerlerin ne cikmisti tarihleri neydi...
Tamam Cnm :) çok sağol .Canım lütfen korkma , aklına bu kadar takma... bebeği de etkilersin farkında olmadan
Şu an her şey yolunda, kalbinin attığına da şahit olacaksın Allahın izniyle canım...ama kötü düşünmemeye çalış , göğüslerin için bir şey diyemem fakat iki üç sağlıklı hamilelik geçiren anneler bile her bir hamileliğinde değişik belirtiler hissettiklerini anlatırlar.. takma onları kafana sen e mi güzel anne
Duyarsin insallah canim dualarim seninle olucak. Bende cuma gunu gidicem. Kalp atisi icin erken diye dusunuyodum ben. Bebegi gorsem yeter diyodum. Vajinal ultrosana girmeyi dusunmuyorum pek. Karindan da bu haftada duyulurmu ki.Yarın 11:50 ye randevumu aldım.. İnş kalp atışını duyarim bebeğimin dua edin bana kızlar ....
Hamilelik yorumunu oku Cnm bak ne diyor kalp atışını duyabilirsiniz diyor :) ben kaç zamandır bu yazıyı bekliyorum bende de cksin diye bende de yarin yazacak demekki aramızda bir gün olduğuna goreDuyarsin insallah canim dualarim seninle olucak. Bende cuma gunu gidicem. Kalp atisi icin erken diye dusunuyodum ben. Bebegi gorsem yeter diyodum. Vajinal ultrosana girmeyi dusunmuyorum pek. Karindan da bu haftada duyulurmu ki.
canım benim çok teşekkür ederim. bugun tahliller için üniveriste hastanesi daha iyi olur dedim oraya gittim ancak gittğime çok pişman oldum. zaten çok fazla bekledim. yine baktı sadece kese görünüyor dedi. benim hesabıma göre şu an 5+3 tüm ama dedi ki boyutuna göre beş hafta bile değil. ordan burdan ölçtü bi 57 mm bi 70 mm buldu taş çatlasa 4+6 dedi. sonra kan istedi dedim sonucumu getireyim mi. gerek yok on gün sonra geldiğinde bakarız. işte bu bana hiç mantıklı gelmedi. zaten aldıkları bi tüp kan. ben de tekrar dün gittiğim yere gidip hem 5 tüp kan hem de idrar testi verdim . sonuçta üni hastanesindekii doktor asistan, devlet hastanesindeki uzman.bir daha da gitmem oraya.deryacım senin kaç hafta oldu...bence de özel bir hastaneye git..herşeyinle ilgileniyorlar..cihazlar daha yeni...ben ilk gittiğimde bile (5+3) hemen karından baktılar ve keseyi gördüler, 1 hafta sonrası kalp atışlarını gördüm..istediğin her an da gidebiliyorsun hastaları olduğun için acil bir durum varsa randevu almana bile gerek kalmıyor...inş susam tanesi en kısa zamanda nar tanesi olur :) içime bir an kız doğdu senin için..rabbim hayırlısını versin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?