♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Allah Allah o kadar şiddetli mi kıyamam... bende de oluyor batma canım benim... arada adet olacakmışım gibi bir ağrı da giriyor , merak etme rahim büyüyormuş tatlımm... eğer leke , kanama vs yoksa telaş etme

Benim ddiğer gebeligimde kanama vs olmadığı halde kürtaj olduğum için kanama gibi belirtiler olmasa da korkuyorum Cnm yine kotu sonuclanabiliyor illa leke kanama olmaması sağlıklıssürdüğü anlamına gelmiyormus çünkü bunu anladım diğer gebeligimde kiyasliyorum hep o zaman çalışıyordum belirtileri ağrı dışında pek bisey yaşamıyordm aanlamiyordum Belki yyoğun çalışmaktan . ama goguslerim ilk gününden çok büyümeye başlamıştı tas gibiydi dokunma dokunamiyordum kurtaj olana kadar da ayniydi kurtakdan sonra eskiye donmustu su an onubla kiyasladigimda goguslerimde bi belirti yok agrim var kasigimda ara ara bulantim oluyor uykum cok oluyor ama bilmiyorum iste dunku agridan sonra yine kotu basladim bugune korkuyorm

H hsnoya Yapma canim yaaa dusunmemeye caliiiis...bak bende korkuyoruuum ama sabretmekten baska yapilabilecek ne varkiii su asamada...birazdan yine igneye gidicem...

cnm ben soğan kürünü tavsiye ederim..rahmi yumurtalıkları tertemiz yapıyor böylece bebeği engelleyecek bişey kalmıyor..

yok canım hiç korkma o agrılardan aynıları bende de oluyo ara ara baya da şiddetli. kanama olmadıgı sürece normal. hatta ben seviniyorum bile bir terslik yok hala hareket var diye.

CNN OTE="hira64, post: 37423063, member: 146194"] K kartanem_1982 caniiim üzüldüm ama bak hemen yeni bebis gelmis ne guzel....
caniiiim senin beta hcg degerlerin ne cikmisti tarihleri neydi...[/QUOTE]

Cnm bi kere kan testi yaptirdim onda da 1167 cikti bi daha yapmadi. Karindan bakti keseyi gördü haftaya gel dedi ama ben dayanamicam hastaneye gidiyorum. Kendi kendimi yemektense ne warsa ciksin

Canım lütfen korkma , aklına bu kadar takma... bebeği de etkilersin farkında olmadan
Şu an her şey yolunda, kalbinin attığına da şahit olacaksın Allahın izniyle canım...ama kötü düşünmemeye çalış , göğüslerin için bir şey diyemem fakat iki üç sağlıklı hamilelik geçiren anneler bile her bir hamileliğinde değişik belirtiler hissettiklerini anlatırlar.. takma onları kafana sen e mi güzel anne

CNN OTE="hira64, post: 37423063, member: 146194"] K kartanem_1982 caniiim üzüldüm ama bak hemen yeni bebis gelmis ne guzel....
caniiiim senin beta hcg degerlerin ne cikmisti tarihleri neydi...

Cnm bi kere kan testi yaptirdim onda da 1167 cikti bi daha yapmadi. Karindan bakti keseyi gördü haftaya gel dedi ama ben dayanamicam hastaneye gidiyorum. Kendi kendimi yemektense ne warsa ciksin[/QUOTE]

Iyi yapmissin canim bende bugun felaketim bende gidicem buyuk ihtimalle once 13.30 da ignemi olayim saglik ocagi ile gorusup gidicem esimde gelmis olacak bu bulanti bugun katlanilacak halden cikti sabah namazindan beri kusuyorum artik elim kolum tutmuyor valla...

Tamam Cnm :) çok sağol .

nasılsnız kızlar sabah esımı ıse yolcu ettım ve tekrar uyudum suan gozlerımı zorla acıyorum .Nolcak bu kadar uyku calısan arkadaslara sabır valla

Yarın 11:50 ye randevumu aldım.. İnş kalp atışını duyarim bebeğimin dua edin bana kızlar ....
Duyarsin insallah canim dualarim seninle olucak. Bende cuma gunu gidicem. Kalp atisi icin erken diye dusunuyodum ben. Bebegi gorsem yeter diyodum. Vajinal ultrosana girmeyi dusunmuyorum pek. Karindan da bu haftada duyulurmu ki.

Duyarsin insallah canim dualarim seninle olucak. Bende cuma gunu gidicem. Kalp atisi icin erken diye dusunuyodum ben. Bebegi gorsem yeter diyodum. Vajinal ultrosana girmeyi dusunmuyorum pek. Karindan da bu haftada duyulurmu ki.
Hamilelik yorumunu oku Cnm bak ne diyor kalp atışını duyabilirsiniz diyor :) ben kaç zamandır bu yazıyı bekliyorum bende de cksin diye bende de yarin yazacak demekki aramızda bir gün olduğuna gore tam gününde gidiyorum o halde :) senin de duyulur inş Cnm bakalım benden haber bekle ben duyarsam sen de kesin duyarsin :)

merhabalar ben de yeni katıldım aranıza,heyecanla tüm yazılarınızı okumaya çalışıyorum. benim de sat 15 ağustos, 23 eylülde ilk randevumuza gittik, keseyi gördük, 15 ekimde de kalp atışını duyduk, hayırlısıyla hepimizin bebişlerimizi kucağımıza alacağımız gün gelsin diye dua ediyorum... benim de öğrendikten hemen sonra yaklaşık 10 gün süren kahverengi kanamam oldu, çok korktuk progestan ve istirahat verdi, şimdi yok şükürler olsun, ama her tuvalete gidişte büyük tedirginlikle gidiyorum yine olacak mı diye ara ara sarı akıntı şeklinde olduğu oluyo, acaba enfeksiyon mudur bilemedim, bazen hafif kokulu bazen de kokusuz. benim kafamda oturtamadığım konu şu sizinle paylaşmak istedim. benim sat 15 ağustos, yumurtlama tarihi 29 ağustos görünüyordu ancak 29 agustosta yumurtlama testi yaptığımızda LH çıkmadı, 1 eylülde doktorla ultrasona girdiğimde folikülün daha çatlamamış olduğunu gördülk, 3 eylülde yine evde LH testi yaptığımda ise pozitifti, biz eşimle 1 eylül haftasında düzenli olarak ilişkiye girdik 3 eylül de de...bu durumda benim satı yumurtlamanın olduğu günü mü almam gerek :)
biraz uzun anlattım kusura bakmayın, ama durumu paylaşmak istedim. sata göre 8 haftalık görünürken, ultrasona göre ise 6 haftalık bir büyümede olduğunu söyledi doktor.. ve bebeğin büyüme hızının satı yakalaması mı gerekiyor,sağlıklı olan o mu acaba.. ben büyümesinin yavaş olmasından korkuyorum da biraz

bi de tabi sata göre mayıs annesi ama yumurtlamaya göre de haziran annesi oluyorum :) o yüzden iki forumu da okumaya başladım, kısmet herşeyin hayırlısıyla kavuşalım mucizelerimize inşallah:)

canım benim çok teşekkür ederim. bugun tahliller için üniveriste hastanesi daha iyi olur dedim oraya gittim ancak gittğime çok pişman oldum. zaten çok fazla bekledim. yine baktı sadece kese görünüyor dedi. benim hesabıma göre şu an 5+3 tüm ama dedi ki boyutuna göre beş hafta bile değil. ordan burdan ölçtü bi 57 mm bi 70 mm buldu taş çatlasa 4+6 dedi. sonra kan istedi dedim sonucumu getireyim mi. gerek yok on gün sonra geldiğinde bakarız. işte bu bana hiç mantıklı gelmedi. zaten aldıkları bi tüp kan. ben de tekrar dün gittiğim yere gidip hem 5 tüp kan hem de idrar testi verdim . sonuçta üni hastanesindekii doktor asistan, devlet hastanesindeki uzman.bir daha da gitmem oraya.
kalp atışlarını duyum da inş gideceğim özel bi doktora. şifa ile görüştüm doktorumuz biraz yoğun dedi. ücreti 50 tl dedi. doğum da yaptırıyormuş ancak basmanedeki hastanesinde. bakalım belki oraya giderim memnun kalırsam orda devam ederim. benim bi kaç yıl önceki kahve falında ilk çocuğun erkek olacak demişti. sağlıklı olsunda bakalım bahtımıza ne çıkıcak

Iyi yapmissin canim bende bugun felaketim bende gidicem buyuk ihtimalle once 13.30 da ignemi olayim saglik ocagi ile gorusup gidicem esimde gelmis olacak bu bulanti bugun katlanilacak halden cikti sabah namazindan beri kusuyorum artik elim kolum tutmuyor valla...[/QUOTE]

Gecmis olsun cnm. Ben doktorla görüştüm bebeğim canli kalp atisini gördüm duymak için vajinadan bakmak lazim dedi ben istemedim haftaya duyarim. Duymasamda görmekcçok değişik. Kahverengi akintim vardi ignemi oldum gayet iyisini dedi. Sikma canini herşey normal dedi

Merhabalar Son adet tarihim 13 Eylül idi. 15 Ekimde test yaptım çift çizgi çıktı. dün akşam da kan testi yaptırdım hcg 6839 çıktı. Test değerlerine göre 5 haftalık hamile gözüküyorum. İki kaybım var daha öncelerden birinde 6 haftalıkken kalbi durdu aldılar. İkinci gebeliğim de ise 5. haftada düşük olmuştu. Umarım ümid ediyorum ve tüm kalbimle inanıyorum ki bu sefer Rabbim sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. :) Hepinize sevgiler

Slm kızlar
Geçen hafta druma gittiğimde bebişimin kalp atışlarını duymustuk ve bır problem yoktu. 1 hafta sonra ssk hastanesine git 2li test için randevu al dedi. Bende dün gittim ordaki dr muayene etti kalp atışı yok 1 hafta sonra gel dedi. Daha önce 2 kaybım var ve çok korktum hemen kendi druma gittim. Drum hemen baktı ve Allaha şükür bir sorun yokmuş kalp atışını tekrar dinletti. Bir dahada tovbe ssk hastanesine gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…