♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kızlar bışey sorucam. Şuan 7+1 hamileyim. İnternette araştırdım 8 haftalık deniyormuş. Sizce hangisi dogru ??

ayy evet şimdi dikkatimi çekti. hadi inşallah duyarız canım ya. haber ver mutlaka bana merak ederim. şu kalp atışlarını duyalımda rahatlayalım artık.

canım hamilelikte döllenme değil sat tarihi önemli..doktorlar onu az çok kestirir zaten..geç döllenme olduysa gelişim geç olacak tabii.norm lar dikkate alınıyor hesaplamalarda. sen 14.günde hamile kalmışsın gibidir bütün bilgiler..sen sat ı baz alacaksın yine..

sen hangi şifa ya gideceksin deryacım..şimdiden al randevunu bari ancak zamanı gelir...ben de bornova şifaya gidiyorum onlara sorucam doğum yaptırıyorlar mı diye...
kız erkek hiç biri farketmez tabii..rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı yavrucuklar versin inş.

teşekkür ederim bilgi için, bu durumda yine de bebeğin gelişim sürecinin ilerleyen haftalarda satı yakalaması mı gerekir acaba?

palmiye deki yakın bana güzelim. sordum ben doğum yaptırıyormuş ancak basmane ya da göztepedekinde oluyormuş dedi. dediğin gibi ancak gelir. olmazsa bi kez daha giderim devlete. sonrakine iinş şifaya giderim diye düşünüyorum. o zamana bakarım dediğin gibi önceden almak lazım randevuyu. çünkü doktor yoğunmuş.

Merhaba arkadaslar bugun sonunda gittim ilk muayenemize.bi tip merkezine.dr a kesinlesmeden sevinmek istemiyorum disgebelik falan da ayni belirtileri gosteriyormus dedim.bihafta kadar once yaptirdigim testi gosterdim.bi test daha yapalim bu titreli test emin oluruz bunla ama ultrason yaniltir bizi 8.hafta da ultrasonla bakarz dedi.ben kalbini duyma heyecaniyla gitmisken o kantestinin sonucu bile cumagunu verilecekmis.folikasit ve bulanti ilaci verdi yolladi.ne kalp nekese.hevesim kursagimda kkaldi.ne ki bu titreli dedikleri test?

hiç duymadım öyle birşey ki ben. beş haftalıkken bile nbakıyorlar kesesi oluşmu diye. Allah Allah niye bakmadan göndermiş ki. gerçi belki geç döllenme felan isen b hcg değerin daha göörülmesi için uygun olan değere de gelmemiş olabilir. yine en iyisini doktor bilir de siz yine de başka bi doktora daha görünmelisinizz bence.

Canım üniversite hastanesi dediğin 9 eylüle gittin sanırım sana daha yakın olarak. Bende tahliller için ege üni. gitmeyi düşündüm ama sonradan kendi doktorumun olduğu hastanede yaptırdım.Üniversite hastaneleri çok yoğun oluyor ve doktorlar değil asistanlar ilgileniyor bu yüzden oraya gitmek çokta mantıklı gelmiyor bana

Gecenhafta pztsi yaptirmistim kantesti 3566 di deger.gosterdim de sonucu.yeterli degilmi 3566 bunun icin?

teşekkür ederim bilgi için, bu durumda yine de bebeğin gelişim sürecinin ilerleyen haftalarda satı yakalaması mı gerekir acaba?
bence gerekmiyor..geç döllenmiş bir bebek zaten satı yakalayamaz ..ama bu benim yorumum açıkçası bilgim yok bu konuda..en iyisini yine doktorun bilir..başka bir doktorla da görüş istersen...

Doktor muayenem bitti.dis gebelik degilmis.5 haftalik hamileyim.keseyi gorduk ilk fotomuzu aldik kanamam varmis biraz icten.progestan verdi ve haftaya persembe yeniden ara kontrole cagirdi.kanama durumuna bi bakalim ne degisiklik olmus diye.ondan once siddetli agri kanama filan olursa gelin hemen dedi.haftaya muhtemelen kalp atisini da duyarmisiz rabbim her seyin hayirlisini verir insallah.saglikli sihhatli kucagimixa almayi nasip eder, dileyen isteyen ugrasan herkese de hayirlisiyla nasip eder insallahhh.
kanama ne derece onemli bilmiyorum ama benim icim cok rahat su an kendimi cok iyi hissediyorum.doktorumu da bir kez daha sevdim.aklimda baska biri daha vardi ama bununla devam edecegiz sanirim

Doktor muayenem bitti.dis gebelik degilmis.5 haftalik hamileyim.keseyi gorduk ilk fotomuzu aldik kanamam varmis biraz icten.progestan verdi ve haftaya persembe yeniden ara kontrole cagirdi.kanama durumuna bi bakalim ne degisiklik olmus diye.ondan once siddetli agri kanama filan olursa gelin hemen dedi.haftaya muhtemelen kalp atisini da duyarmisiz rabbim her seyin hayirlisini verir insallah.saglikli sihhatli kucagimixa almayi nasip eder, dileyen isteyen ugrasan herkese de hayirlisiyla nasip eder insallahhh.
kanama ne derece onemli bilmiyorum ama benim icim cok rahat su an kendimi cok iyi hissediyorum.doktorumu da bir kez daha sevdim.aklimda baska biri daha vardi ama bununla devam edecegiz sanirim

Canım merhaba, benimde sat 29 ağustos 11 eylülde yumurtlamış olmam gerekirken 18 eylülde yumurtlamışım bu yüzden geç döllenme olmuş. Doktora gittiğimde 6+4 iken kese 5mm di. Normalde sat tarihime göre bebeği görmem hatta kalp atışlarını da duymam gerekirdi. Doktor 10 gün sonra gelmemi istedi cuma günü gidicem 8+0 olucak bakalım umarım herşey yolundadır.

Tamam cnmmmm ilk isim buraya yazmak olacak :) demin uyuyakalmisim rüyamda Dr a randevuma gittigimi gördüm tam öğleaarasında ya gideceğim saat Dr beni bekletiyor bi saat geçiyor sonra bgn ben seni alamam diyor yarin gel diyor bunu bana anca mi soyluyorsunuz diyorum o zaman niye randevu veriyorsunuz diyorum aciyorum
ağzımı ki sormaaa :)))))) sonra aciline
Gidiyorum hastanenin orda da ultrason cihazı yokmuş . öyle eve dönüyorum :)))) ayyy ne ruyaydi yahuu

tebrık ederım progestanı devam et ve daha cox dınlen.

aynen canım. çok bekledim. sonra toy bir asistan baktı. ve tek tüp kan istedi. onun sonucuna da on gün sonra bakıcakmış ben de ilk gittiğim polikinliğe gittim hem beş tüp kan hem de idrar vrdim. içim daha rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…