- 5 Aralık 2010
- 1.569
- 956
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.861
değeriniz gayet iyi aslında. karından ulrasonla bile görülebilmesi lazım benim düşünceme göreGecenhafta pztsi yaptirmistim kantesti 3566 di deger.gosterdim de sonucu.yeterli degilmi 3566 bunun icin?
değeriniz gayet iyi aslında. karından ulrasonla bile görülebilmesi lazım benim düşünceme gö.
Canm ya vok uzuldm. Var mi gelisme acaba?arkadslar moralim cok bozuk dger dusmus bebek tutunamamistir dedi ilac vermedi nobetci doktordu am 2gunsonra yin gel bakalim dedi ama yarin kendi doktoruma gidicem bakalm hayirlisi
Canm bnm doktrm karndan bakmsti kese 13 mmdi ancak yolk saci yoktu. Snraki muayenede kalbi atiodu minigin. O yzden hiiic endiselenme.bende bugun gebe oldugumu ogrendim beta hcg 4220. vajinaldan ultrasonda kese var 8mm ama yolk sac denilen sey gorulmedi bos gebelik olabilirmiki
canım ben dokuz eylülü hiç sevmiyorum zaten. babam orda ameliyat oldu basına gelmeyen kalmadı. çok ilgilenmiyorlar. dediğin gibi genelde asistanlar ilgileniyor. dogum için ben hep üniversite hastanelerini istemişimdir o da sadece bir çok imkana sahip oldukları için. hangi hastaneye gitmeye karar verdin şimdi.aynen canım. çok bekledim. sonra toy bir asistan baktı. ve tek tüp kan istedi. onun sonucuna da on gün sonra bakıcakmış ben de ilk gittiğim polikinliğe gittim hem beş tüp kan hem de idrar vrdim. içim daha rahatladı
ben de 28. ggün yaptırdığımda 329 çıkmıştı. sanırım değeriniz gayet normal. ara lekeler için bir an önce doktora danışın ancak ultrasondan görünmesi ancak bir haftayı bulurSon adet tarihim 20 eylül. Benim beta 383 çikti. Ara ara lekelenmeler devam ediyor. Doktor iğne ve progestan verdi. Cuma bir daha ölçelim dedi. Sizin betalar kaç çikmişti. Son adet tarihinde bu gün arasında 32 gün var değer normal mi sizce.
bi kes daha devlet hastanesine gideyim. uzman, iyi bir doktor var. sonra şifayı denemeye karar verdim. ben karıştırıyorum sen söylemişmiyydin hangi doktora gideceğini peki.canım ben dokuz eylülü hiç sevmiyorum zaten. babam orda ameliyat oldu basına gelmeyen kalmadı. çok ilgilenmiyorlar. dediğin gibi genelde asistanlar ilgileniyor. dogum için ben hep üniversite hastanelerini istemişimdir o da sadece bir çok imkana sahip oldukları için. hangi hastaneye gitmeye karar verdin şimdi.
canım ben 4 ay önce düşük yaptım. çok fazla evhamlıyım. o yuzden ozel doktora gıdıyorum su anda. su aralar bide şifaya gidiyorum. çünkü kendi doktorum 8. haftada beni görmek istedi. bebegimin kalbi 8+3 te durmuştu çünkü. bende o kadar bekleyemiyecegim için şifaya gittim pazartesi, hem kan testleri için hemde ultrosana girdim. bsey göremedik kese dısında cumaya tekrar gidicem bakalım doktor çağırdı. şifaya gecen hamileleliğimde de gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım. ama şimdi baya ilgililer. şifayı düşünebilirsin. 40 lira ücret veriliyor sadece.bi kes daha devlet hastanesine gideyim. uzman, iyi bir doktor var. sonra şifayı denemeye karar verdim. ben karıştırıyorum sen söylemişmiyydin hangi doktora gideceğini peki.
canım çok geçmiş olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın. ben d tereddütteyim özel muayene mi yoksa özel hastane mi diye. bi kaç arkadaşım kendi doktorlarını tavsiye etti ancak hasaneler daha teşekkülü olur daha iyi olur gibi de gelliyor. gerçi ihtiyacı olan güzel bi ultrason. ama bilemedim kolayıma şifa gelcek gibi iyi kendimi adepte ettim oraya bakalım. ücreti de ne kadar uygun hemcanım ben 4 ay önce düşük yaptım. çok fazla evhamlıyım. o yuzden ozel doktora gıdıyorum su anda. su aralar bide şifaya gidiyorum. çünkü kendi doktorum 8. haftada beni görmek istedi. bebegimin kalbi 8+3 te durmuştu çünkü. bende o kadar bekleyemiyecegim için şifaya gittim pazartesi, hem kan testleri için hemde ultrosana girdim. bsey göremedik kese dısında cumaya tekrar gidicem bakalım doktor çağırdı. şifaya gecen hamileleliğimde de gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım. ama şimdi baya ilgililer. şifayı düşünebilirsin. 40 lira ücret veriliyor sadece.
sagol canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız. ben hiç özel muayeneyi dusunmeyen biriydim. bana o kadar para vermek çok gereksiz geliyordu. şimdi sadece içim daha rahat ettiği için gidiyorum. çünkü çok daha fazla soru sorabılıyorum ve daha çok ilgi görüyorum. benim şu anda bunlara ihtiyacım var. eger boyle bir sey yasamamıs olsaydım özel hastaneye giderdim hem gayet ucuz hem ultrosanlarıda kotu degil. ıyı bir doktorda buldun mu tamamdır.canım çok geçmiş olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın. ben d tereddütteyim özel muayene mi yoksa özel hastane mi diye. bi kaç arkadaşım kendi doktorlarını tavsiye etti ancak hasaneler daha teşekkülü olur daha iyi olur gibi de gelliyor. gerçi ihtiyacı olan güzel bi ultrason. ama bilemedim kolayıma şifa gelcek gibi iyi kendimi adepte ettim oraya bakalım. ücreti de ne kadar uygun hem
Doktor muayenem bitti.dis gebelik degilmis.5 haftalik hamileyim.keseyi gorduk ilk fotomuzu aldik kanamam varmis biraz icten.progestan verdi ve haftaya persembe yeniden ara kontrole cagirdi.kanama durumuna bi bakalim ne degisiklik olmus diye.ondan once siddetli agri kanama filan olursa gelin hemen dedi.haftaya muhtemelen kalp atisini da duyarmisiz rabbim her seyin hayirlisini verir insallah.saglikli sihhatli kucagimixa almayi nasip eder, dileyen isteyen ugrasan herkese de hayirlisiyla nasip eder insallahhh.
kanama ne derece onemli bilmiyorum ama benim icim cok rahat su an kendimi cok iyi hissediyorum.doktorumu da bir kez daha sevdim.aklimda baska biri daha vardi ama bununla devam edecegiz sanirim
canım çok geçmiş olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın. ben d tereddütteyim özel muayene mi yoksa özel hastane mi diye. bi kaç arkadaşım kendi doktorlarını tavsiye etti ancak hasaneler daha teşekkülü olur daha iyi olur gibi de gelliyor. gerçi ihtiyacı olan güzel bi ultrason. ama bilemedim kolayıma şifa gelcek gibi iyi kendimi adepte ettim oraya bakalım. ücreti de ne kadar uygun hem
sanırım bu şifa hastanelerinin her semtte farklı fiyat uygulaması var.. ben her gittiğimde 70 tl veriyorum...ama yine de uygun fiyatları bence..izmirli arkadaşlar ben bayağı bir doktor ismi topladım..yarın toparlayayım onları paylaşayım sizlerle..
üniversite hastaneleri dezavantajlı oluyor herşeyi araştırmak istedikleri için işleri asistana devredip çekiliyorlar ve işler uzun sürüyor..
izmirli anneleren yakın zamanda ilk tanışma toplantısını gerçekleştirelim derim...ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?