♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
değeriniz gayet iyi aslında. karından ulrasonla bile görülebilmesi lazım benim düşünceme gö.

Ben de oyle dusunmustum buradan okuduklarim ve arkadaslarimin deneyimlerine gore.uzuldum bi heves cars.yi bekleyip de kursagimda kalinca.cmtsiye baska bi dra randevu aldim bakalim

bende bugun gebe oldugumu ogrendim beta hcg 4220. vajinaldan ultrasonda kese var 8mm ama yolk sac denilen sey gorulmedi bos gebelik olabilirmiki
Canm bnm doktrm karndan bakmsti kese 13 mmdi ancak yolk saci yoktu. Snraki muayenede kalbi atiodu minigin. O yzden hiiic endiselenme.

Son adet tarihim 20 eylül. Benim beta 383 çikti. Ara ara lekelenmeler devam ediyor. Doktor iğne ve progestan verdi. Cuma bir daha ölçelim dedi. Sizin betalar kaç çikmişti. Son adet tarihinde bu gün arasında 32 gün var değer normal mi sizce.

canım ben dokuz eylülü hiç sevmiyorum zaten. babam orda ameliyat oldu basına gelmeyen kalmadı. çok ilgilenmiyorlar. dediğin gibi genelde asistanlar ilgileniyor. dogum için ben hep üniversite hastanelerini istemişimdir o da sadece bir çok imkana sahip oldukları için. hangi hastaneye gitmeye karar verdin şimdi.

Ben de özele gidiyorum artık aslında devlet hastanesinin doktoru da iyiydi ama onların da ultrasonu iyi değil bir de çok sıra oluyor...
Bu arada yeni bir ikon eklenmiş kızlar ya da bana yeni eklenmiş heh hehe:)

Midesi bulanan hamiş arkdaşlarım: 1 büyük bardak sıcak suya çay kaşığının ucuyla zencefil, ve bol limon sıkın, biraz soğuyunca içine bal katın yudum yudum için gerçekten faydası oluyor. Hatta bende ilaçtan daha faydalı oldu.

kızlar aranızda prof Fatıh Durmusogluna gıden ve ya onun hakkında bı sey bılen var mı kadın dogum doktoru onunla doc Cem Demırel arasında kararsızım

ben de 28. ggün yaptırdığımda 329 çıkmıştı. sanırım değeriniz gayet normal. ara lekeler için bir an önce doktora danışın ancak ultrasondan görünmesi ancak bir haftayı bulur

bi kes daha devlet hastanesine gideyim. uzman, iyi bir doktor var. sonra şifayı denemeye karar verdim. ben karıştırıyorum sen söylemişmiyydin hangi doktora gideceğini peki.

bi kes daha devlet hastanesine gideyim. uzman, iyi bir doktor var. sonra şifayı denemeye karar verdim. ben karıştırıyorum sen söylemişmiyydin hangi doktora gideceğini peki.
canım ben 4 ay önce düşük yaptım. çok fazla evhamlıyım. o yuzden ozel doktora gıdıyorum su anda. su aralar bide şifaya gidiyorum. çünkü kendi doktorum 8. haftada beni görmek istedi. bebegimin kalbi 8+3 te durmuştu çünkü. bende o kadar bekleyemiyecegim için şifaya gittim pazartesi, hem kan testleri için hemde ultrosana girdim. bsey göremedik kese dısında cumaya tekrar gidicem bakalım doktor çağırdı. şifaya gecen hamileleliğimde de gitmiştim ama hiç memnun kalmamıştım. ama şimdi baya ilgililer. şifayı düşünebilirsin. 40 lira ücret veriliyor sadece.

canım çok geçmiş olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın. ben d tereddütteyim özel muayene mi yoksa özel hastane mi diye. bi kaç arkadaşım kendi doktorlarını tavsiye etti ancak hasaneler daha teşekkülü olur daha iyi olur gibi de gelliyor. gerçi ihtiyacı olan güzel bi ultrason. ama bilemedim kolayıma şifa gelcek gibi iyi kendimi adepte ettim oraya bakalım. ücreti de ne kadar uygun hem

sagol canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza alırız. ben hiç özel muayeneyi dusunmeyen biriydim. bana o kadar para vermek çok gereksiz geliyordu. şimdi sadece içim daha rahat ettiği için gidiyorum. çünkü çok daha fazla soru sorabılıyorum ve daha çok ilgi görüyorum. benim şu anda bunlara ihtiyacım var. eger boyle bir sey yasamamıs olsaydım özel hastaneye giderdim hem gayet ucuz hem ultrosanlarıda kotu degil. ıyı bir doktorda buldun mu tamamdır.

hadi bakalım gözün aydın cnm..albümüne koy hemen ilk fotosunu :) keseyi gördün ilk aşama bitti..kalbini de gördün mü ohhhh gelsin artık göbüşler :)

sanırım bu şifa hastanelerinin her semtte farklı fiyat uygulaması var.. ben her gittiğimde 70 tl veriyorum...ama yine de uygun fiyatları bence..izmirli arkadaşlar ben bayağı bir doktor ismi topladım..yarın toparlayayım onları paylaşayım sizlerle..
üniversite hastaneleri dezavantajlı oluyor herşeyi araştırmak istedikleri için işleri asistana devredip çekiliyorlar ve işler uzun sürüyor..
izmirli anneler en yakın zamanda ilk tanışma toplantısını gerçekleştirelim derim...ne dersiniz..

Ben hanile kalmadan önce özel smyra rahim ile ilgili küçük bir operasyon geçirmiştim çok memnundum.ertesi ay hamile kaldım.fakat uzaktayım yakın olsaydım doğumuda orada yapmak isterdim.

evet tatlım ben varım inş. bi aksilik olmadığı müddetçe . Bu arada bu yeni ifade ne kadar da hoş böyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…