- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.881
ben de çok beğendim..tam bizlik :)evet tatlım ben varım inş. bi aksilik olmadığı müddetçe . Bu arada bu yeni ifade ne kadar da hoş böyleee
olur derim canım hemde çok güzel olur. tabi bir aksilik çıkmazsa.sanırım bu şifa hastanelerinin her semtte farklı fiyat uygulaması var.. ben her gittiğimde 70 tl veriyorum...ama yine de uygun fiyatları bence..izmirli arkadaşlar ben bayağı bir doktor ismi topladım..yarın toparlayayım onları paylaşayım sizlerle..
üniversite hastaneleri dezavantajlı oluyor herşeyi araştırmak istedikleri için işleri asistana devredip çekiliyorlar ve işler uzun sürüyor..
izmirli anneleren yakın zamanda ilk tanışma toplantısını gerçekleştirelim derim...ne dersiniz..
hadı canım guzel haberle gel insallah dualarımız senle tele kayd etmeyı unutmabebegının atıslarınıKizlar Dr a gidiyorum kalp atisi icinnnn nolurrr dua edin bana heycandan olmek uzereyim
Canmmm bn de heycandan olcktm az daha o an ya bi aksilk cikarsa die. Ama icni rahatlatr o pitpitlar. Guzel haberlerle don insallahKizlar Dr a gidiyorum kalp atisi icinnnn nolurrr dua edin bana heycandan olmek uzereyim
noldu canım
Bende bu korkular yüzünden doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama sende kese görünmüs zaten bence canını sıkma dua ederek sabirla bekleyelimBu sefer baska bi dr a gittim kese yok dedi diger dr um bakti gecen hafta 8mm ydi dedim Adam sorun yok keseyi gorduk hersey yolunda iki hafya sonra gel demisti bu gerizekali kdin afedersiniz ama dort goz kadin bir bucuk aylik bebegi goremedi sonra bastorin biraz zor goruluyor rahmim geroye donukmus dedim bastirdi hemde ole bir bastirdi ki ben karnimin ustine yatamiyorum korkumdan bisey olmasin diyebastirinca keseyi gordu bu kez de bebegi goremedi yeni galiba bebek gorunmyor dedi vajinal bakarsam kalp atisini da gorurruz hersey gorunur dedi izin vermedim aglamaktan gozlerim sistti napicam ben ya iki hafta sonrra gel dedi of allahim yine ayni seyleri yasiyorum yine yine yine ;( ;(
hayır canım dur sakin aynı şeyleri falan yaşamıyorsun. kendin söylüyosun kadın keseyi bile zor görmüş , keseyi göremeyen bebegi mi görücek . ne biçim bir doktormuş.iyi ki vajinal baktırmamışsın. başka doktora git bence iki hafta bekleme hiç stres yapar durursun. içinide ferah tut hayırlısıyla duyucaksın kalp atışlarını ben inanıyorum.Bu sefer baska bi dr a gittim kese yok dedi diger dr um bakti gecen hafta 8mm ydi dedim Adam sorun yok keseyi gorduk hersey yolunda iki hafya sonra gel demisti bu gerizekali kdin afedersiniz ama dort goz kadin bir bucuk aylik bebegi goremedi sonra bastorin biraz zor goruluyor rahmim geroye donukmus dedim bastirdi hemde ole bir bastirdi ki ben karnimin ustine yatamiyorum korkumdan bisey olmasin diyebastirinca keseyi gordu bu kez de bebegi goremedi yeni galiba bebek gorunmyor dedi vajinal bakarsam kalp atisini da gorurruz hersey gorunur dedi izin vermedim aglamaktan gozlerim sistti napicam ben ya iki hafta sonrra gel dedi of allahim yine ayni seyleri yasiyorum yine yine yine ;( ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?