♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydın herkese inşallah güzel bi gun olur hepimiz için. Kalp sesini duymaya gidecekler güzel haberlerinizi bekliyoruz.Aramiza yeni katılan arkadaslari da tebrik ederim hayırlı olsun

Günaydın mutlu sağlıklı bir gün olsun benimde sat 23 eylül. Ama ben geçen hafta perşembe günü aşırı uyku ve bulanti dan dolayi test aldim yaptım. Pek ihtimal vermedim 8 gün öncesinden belli olacağına. Ama pozitif çıktı. Ve cok netti. Hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım. 248.9 cikti. Eşime süpriz yaptım daha çok erken diye dra gidemedim. Ama dayanamayıp salı günü sağlık ocağında kan verdim. Dün sonuçları aldım 2550 lerdeydi. Ebe çok şaşırdı. Üstüne görmüş olabilirsin dedi. Son adet kanamam her zamankinden çok yoğun geçti dedim. Üstüne görmek buysa öyle olabilir dedim dr için beklememi söyledi. Dayanamiyorum ama acaba ikiz olabilir mi diye merak ediyorum

H hsnoya canım ne zaman gidiyorsun doktora. ben bile heyecan yaptım. gece saçmasapan rüyalar gördum. 7+1 deyken bebegim gelişmemiş 5+6 da kalmış falan. ah şu 3 ay bir bitse artık.

olur derim canım hemde çok güzel olur. tabi bir aksilik çıkmazsa.

6 ay önce bir düsük yasadım korkuyorum yine sevinemiyorum su an kizlar tepecik ssk dogum evine giden varmı

Bu sefer baska bi dr a gittim kese yok dedi diger dr um bakti gecen hafta 8mm ydi dedim Adam sorun yok keseyi gorduk hersey yolunda iki hafya sonra gel demisti bu gerizekali kdin afedersiniz ama dort goz kadin bir bucuk aylik bebegi goremedi sonra bastorin biraz zor goruluyor rahmim geroye donukmus dedim bastirdi hemde ole bir bastirdi ki ben karnimin ustine yatamiyorum korkumdan bisey olmasin diye bastirinca keseyi gordu bu kez de bebegi goremedi yeni galiba bebek gorunmyor dedi vajinal bakarsam kalp atisini da gorurruz hersey gorunur dedi izin vermedim aglamaktan gozlerim sistti napicam ben ya iki hafta sonrra gel dedi of allahim yine ayni seyleri yasiyorum yine yine yine ;( ;(

Bende bu korkular yüzünden doktora gitmeye cesaret edemiyorum ama sende kese görünmüs zaten bence canını sıkma dua ederek sabirla bekleyelim

hayır canım dur sakin aynı şeyleri falan yaşamıyorsun. kendin söylüyosun kadın keseyi bile zor görmüş , keseyi göremeyen bebegi mi görücek . ne biçim bir doktormuş.iyi ki vajinal baktırmamışsın. başka doktora git bence iki hafta bekleme hiç stres yapar durursun. içinide ferah tut hayırlısıyla duyucaksın kalp atışlarını ben inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…