♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben 3 hafta once test yapmistm negatif cikmsti. Dun yapptm poztif ama sat 15 eyluldu kizlar problem olur mu

Son düzenleme:
Bak canim bende gecen yil kalbi durdugu icin 3.5 aylik bebegimi kaybettim suan yeniden hamileyim herseyden onemlisi sakin kotu dusunme saglikla kucagina alacagina inan.

Hayııır aynı şeyleri yaşamıyorsun , sakın sakın stres yapma , daha erken o yüzden öyle canım beniim... benim kese 5+4 te görüldü , kalp atışı 6+1 de görüldü... daha erken bitanem...stres yapma lütfen bebeğin de etkilenmesin... hep aynı doktora gitmekte yarar var... nasıl bastırmış öyle yaa... Allah korusun kendine dikkat et kuzum benim..

umarım yolundadır canım, 6. haftadan sonra kalp atışları duyuluyormuş evet. bir de bi sayfada okuduğum yazıda "geç döllenmenin olduğu durumlarda daha ileri gebelik haftalarında suni bir Son Adet Tarihi oluşturularak takibin bu tarihe göre yapılması gerekebilir." şeklinde yazıyordu. doktorla da konuşmak iyi olacaktır tabi.

Ben de eylül ayında hamile kalanlardanımHamile olduğumu bayramda öğrendim.inanamadım ilk sonra 5.haftada keseyi gördük çok şükür.ama bir haftadır kanamam vardı dün kesildi.inşallah yarın dr a gidicez kalp atışlarını duyabiliriz bu arada hamilelik bilgilerimizi nerden giriyoruz siteye?

Maşallah sağlıkla tamamına erelim inşallah

İsmine geliyorsun sağ üst tarafta , kişisel bilgilerine tıklıyorsun orda hamilelik takvimine , doğması muhtemel tarihi giriyorsun , bunu da istediğin bir siteden hesaplattırabilirsin...
Hayırlı olsuun :) kanamaların için progesteron kullandın mı ? yada iğne vs.

16 haziran beklenen tarih.evet hap olarak kullanıyorum.çok teşekkürler

arkadaşlar merhaba,

Son adet tarihim: 10/09/2014 bugun itibariyle 6+1 haftalık hamileyim. az önce doktora gittim fakat bebeğimin kalp atışları gözükmüyor. gecen sene bu zamanlar boş gebelik yasadım kürtajla keseyi aldılar. sanırım gene aynı sey oluyor. doktorum umutsuzluga kapılma dedi fakat derken kendi bile umutsuzca söyledi. çok canım sıkıldı. ayrıca lekelenme gördü. progestana başladım. günde 3 kere.
sizce kalp atışlarının gözükmemesi normalmi? gec yumurtlama ihtimali yok dedı doktor. kesenın buyukluğune göre zamanında yumurtlamısım. ama kesenın içi su an boş. nasıl üzgünüm anlatamam. haftaya bugun tekrar gidicem doktora. gene göremezsek tekrar kürtaj olucam

çok iyi olur derim ben de canım. doktorisimleri de çok iyi olur

Ben 3 hafta once test yapmistm negatif cikmsti. Dun yapptm poztif ama sat 15 eyluldu kizlar problem olur mu
benim de 15 eylül sat 3 hafta önce çıkmaz zaten idrarda. ancak yeni çıkar. pozitifi görmüşsünüz işte gözünüz aydın isterseniz bi doktora gidin. ben minicik kesesini gördüm sen de görürsün inş. bu arada senin takvimde 6. hafta içinde diyor ancak ben geçen salı daha 5+3 hesaplarken dkttor daha 5 hafta bile yok dedi. bu takvimdekiler doğrumudur aceba

Canımm kadının kendine hayrı yokmuş senin yönlendirmen ile görmüş keseyi de zaten, hiç vakit kaybetmeden başka bir doktora git. 2 hafta bekleyerek çok daha olumsuz etkilenebilirsin düşüncelerden. Moralini yüksek tut canım benim herşey güzel olucak inş.

Kizlaaaaaar midem cok kotu benim yaaa.sabah yine kan verdim pazartesiye kadar bu son kan tahlilim meraktan catlayacagim artik zor sabrediyorum bakalim kac olduk...sizlerde durumlar nasil yeni hamislerimizi kutluyorum bu arada...vakit ayirabilecek birimiz bi liste yapsa aslinda cok iyi olmazmi midem cok kotu olmasa ben yapacaktim ama gercekten kötüyüm...diger topiklerde yapmislar cok hos oluyor bence...

Ya canm ndn izin vermedn ki? Istersn daha guvenebilecegn bi doktra git. Madm zor gorunuosa vjinal yapsinlar o zmn detayli gorunur

Caniiiim bi sakin ol tatlim bak hersey yolunda o doktorun bilgisizligi ve cihazin yetersizligiri sen iyi seyler dusun bi bakalim sen gordun bebeginin minnak kesesini geriside gelecek ve kotu hicbirsey olmayacak tatlim 8mm kese gormussun coook coook iyi...mesanen doludur yada bostur kadin becerememistir topla kendini baska bir doktora git ama ben biliyor ve inaniyorum bebisin seninle biraz nazli okadar....inanmazsak basaramayiz degil mi....

kızlar sizlere neden sürekli kan tahlili yapılıyor merak ettim..ben ilk hamilelik için yaptırdım bir daha da istemediler...neye bakıyorlar sizde, neden bakılıyor..benim doktorlar neden istemiyor?

kızlar sizlere neden sürekli kan tahlili yapılıyor merak ettim..ben ilk hamilelik için yaptırdım bir daha da istemediler...neye bakıyorlar sizde, neden bakılıyor..benim doktorlar neden istemiyor?
Bn de sadece ilk kan tahlili yaptrdgmdan berdm beta icn cnm. Snrasnda kan tahlili aldilar ama beta olcmediler. Rutin kontroller icn kan aliolarms. Topikteki kizlar beta takibi yapiyor sanrm katlanarak artio mu die ama doktrlar gerek duymuyor genelde ilk hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…