♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
kizlaer bnde gec dollenme oldu ilk degerim 135 iki gin sonra 360 oldu bir hafta sonra 11336 oldu doktor hersey norml dedi 31 ekime ultrasan gunu verdi hem kalp atisi hem ultrson icin sizce nasil

Canım son adet tarihi ne ? ayrıca değerin 135 çıktığında adetinin üzerinden kaç gün geçmişti ?

kızlar yarın sabah erkenden gidip kan verecem en son pazartesi vermiştim 26,5 tu bakalım yarın ne çıkacak inşallah güzelce yükselmiştir biraz endişeliyim açıkçası

Canım son adet tarihi ne ? ayrıca değerin 135 çıktığında adetinin üzerinden kaç gün geçmişti ?

cnm ben de 1 gün geçince kan vermiştim 26,5 çıkmıştı sence nasıl doktor haftasını bile söylemedi daha çok küçük dedi sadece zaten idrarda varla yok arası çıkmıştı 2. çizgi

cnm ben de 1 gün geçince kan vermiştim 26,5 çıkmıştı sence nasıl doktor haftasını bile söylemedi daha çok küçük dedi sadece zaten idrarda varla yok arası çıkmıştı 2. çizgi

canım bende aynı durumdayım seninle adetimin üzerinden 9 gün geçtiğinde bhcg 286 dı. yani indirgendiğinde hemen hemen yakın bir değer seninkiyle. Geç döllenme olduğunu söylemişti doktor.

canım sen neden vajınadan baktırmıyorsun kı bak kalp atıslarını duyana kadar vajınadan daha net goruluyor.Bence sen yarın tekrar gıt ve alttan baksınlar boyle umutsuzluga kapılma ama

İki kere büyük derecede hayal kırıklığı yaşamış biri olarak sizlere şunu söylebilirim. Tabiki hepimiz öğrendiğimiz andan itibaren heyecan içerisinde oluyoruz sürekli kafamızda sorular oluyor birşeyler öğrenmek istiyoruz internette arıyoruz tarıyoruz bin türlü şey çıkıyor karşımıza kimisine o an inanasımız geliyor kimini okumadan geçiyoruz. İki tane üç tane farklı doktora gidiyoruz birinin dediği öbürkünü tutmuyor vs vs. Ben artık bir karar aldım. Gerçekten iyi bir araştırma yaparak kendime göre güven duyacağım bir doktor seçtim ve başladığım yolu Rabbim nasip ederse onunla tamamlamayı düşünüyorum. Sizde herkesin her söylediğine inanmayın güvenebileceğiniz bir doktor seçerek yolunuza onunla devam ediniz.

Gecen hafta 8mm idi su an 20 mm ama goruntuyu alamadi bile gormuyor net degil diyor secemiyor nasil bi ekrandiysa . 20 mm lik keseye yok diyordu az kalsin ben bastir deyince kesin vaar diyince daha once gorundugunu soyleyince gorebildi. Sonra da bebek yok demeye basladi goremiyor ki aptal kadin yok ya moralim sifir Allaha kaldim baska bisey yapmiycam haftaya belki ozele giderim ama bu bi hafta nasil gececek bilmiyorum

Gittim bugun fakat doktor cok kucuk henuz gornmuyor pts tekrar gel dedi. Bu takvim adet doneminden itibaren basliyor galiba bilmiyorum ki. Benmki gorunmedi insallh bu seferki yasar alirim kucagma

kızlar 6+1 de kalp atışlarının görülmemesi normal mi? bu zamanda gören varmı acaba içinizde?

arkadaşlar benim midem iki gündür çok fena yanıyor. Sol kasığımda hafif hafif ağrıyor bende ki değişiklikler bunlar.

kızlar sizlere neden sürekli kan tahlili yapılıyor merak ettim..ben ilk hamilelik için yaptırdım bir daha da istemediler...neye bakıyorlar sizde, neden bakılıyor..benim doktorlar neden istemiyor?
Caniiim bu benim sorunlu oldugum icin olan birsey benim sorunum primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik oyuzden kendiliginden gelisen bu gebeligimi cok sıkı takip etmeleri acisindan ve kan sulandirici gunluk igne kullanmamdan dolayi yapiyorlar ama benimde bitti artik 1260.36 olmusuz degerim 1000 i gecince sorun kalmiyordu bundan sonra pazartesi doktor kontrolum var nasipse...

kızlar 6+1 de kalp atışlarının görülmemesi normal mi? bu zamanda gören varmı acaba içinizde?
8. ve hatta 9. haftada duyanlar varmış sıkma canını benim 5+6 da vajinal ultrasonla duyuldu ama yavaş düzensiz atıyor dediler cuma randevum var inşallah düzelmiştir bebeğimin o minicik kalbinin atışları

Merhabalar herkese. Bi süredir takip ediyorum sizi yazmak bugüne kısmet oldu. Ben de eylül de hamile kalanlardanım. sat 5 eylül. Geçen hafta keseyi gördük bugün de kalp atışlarını dinledik :) mutluyum ama daha önce de kalp atışlarını duymuşken 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kaybettim o yüzden çok korkuyorum ama karamsar da olmak istemiyorum. Allah yardımcımız olsun.Tüm hamişleri tebrik ediyor bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum Allah tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…