2014'te anne olmaya hazirlanan hamisler :))))

_sevinc_

Yaşam ve Diyet Koçu
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
28
0
86
Diğer
4 aylik hamileyim ve Rabbim nasip ederse Temmuz'da anne olmaya hazirlaniyorum. Inanilmaz bir heyecan ve mutluluk hissediyorum. Benimle ayni duygulari paylasan hamisler buraya :)) Kimler 2014 yilinin hangi ayinda anne olmayi bekliyor acaba?? Insallah bu yil hem bizim hemde bebeklerimiz icin ugurlu olur :) $hafta-gebelik.webp Buyrun Hamislerrr :)))

Ne güzell :)
Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inshAllah canim.
Cinsiyeti ne :) bende 7.5 aylik hamileyim
Ve Şubat ayında hayirlisi ile bebegime kavuşagacim, anliyacagin az kaldii :)

ben dahakalp atışını duymadım c.tesi duycam 2 aylığım eylül de olucak nasipse .. korkuormda içim de bi insan olcak die tuaf geliobiraz ama çokta istedim onu :49:

Kızlar merhaba bende bu yıl anne oluyorum ınsallah...
Cınsıyetı erkek :16:
Gunler gecsın de hayırlısıyla kucagıma alayım ıstıyorum hele kı tekmeler attıkca ınsan oradan cıkarıp sevmek ıstıyor :1:
Allah hepımıze hayırlı,saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah:16:

ben dahakalp atışını duymadım c.tesi duycam 2 aylığım eylül de olucak nasipse .. korkuormda içim de bi insan olcak die tuaf geliobiraz ama çokta istedim onu :49:

Bana da cok tuhaf gelıyor ozellıkle esıme :1:
Ama onu hıssedınce,o tekmelerı,donmelerını falan ınanılmaz bırsey :16:

Benimde 27 aylık bi kızım var. 19+6 haftalık ikinci bebeğime hamileyim. Allah kısmet ederse haziran ayında doğumum olucak inşallah.

Bana da cok tuhaf gelıyor ozellıkle esıme :1:
Ama onu hıssedınce,o tekmelerı,donmelerını falan ınanılmaz bırsey :16:
ahhhh ozamnlar bi gelse:) dahabebek nasıl hissedilirbilmiorum .bi şişlik var ama gazmı bebekmi bilmiorumanlayamıorum .seninkide baya büyümüş :) as kalmış :):10:

bende dün öğrendim meleğimin geleceğini :)
4 haftalık hamileyim.
Doktorum 2 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım nasıl geçecek 2 hafta :)
6 haftalıkken kalp atışını da duyar mıyız acaba.
Bi de ben dün akşam tavuktan iğrendim ve 2 kere istifra ettim daha çok erken değil mi ya :(

Ne güzell :)
Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inshAllah canim.
Cinsiyeti ne :) bende 7.5 aylik hamileyim
Ve Şubat ayında hayirlisi ile bebegime kavuşagacim, anliyacagin az kaldii :)

Ayy oncelikle Allah bagislasin ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah :) Allah izin verirse kizim olucak benimde :)

Ay deme deme bende basta senin gibiydim cok garip geliyordu bana icimde bir insan nasil olucak ama zaman gectikte ve onu buyudugunu hissettikce bir an evvel dunyaya getirip kucagina almak istiyosun :)) Rabbim hayirlisiyla butun hamislere bebislerini dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah :)

Kızlar merhaba bende bu yıl anne oluyorum ınsallah...
Cınsıyetı erkek :16:
Gunler gecsın de hayırlısıyla kucagıma alayım ıstıyorum hele kı tekmeler attıkca ınsan oradan cıkarıp sevmek ıstıyor :1:
Allah hepımıze hayırlı,saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah:16:

Masallah masallah :) amin canim insallah hayirlisiyla saglikli bir sekilde dogurmayi nasip etsin Rabbim hepimize :)

bende dün öğrendim meleğimin geleceğini :)
4 haftalık hamileyim.
Doktorum 2 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım nasıl geçecek 2 hafta :)
6 haftalıkken kalp atışını da duyar mıyız acaba.
Bi de ben dün akşam tavuktan iğrendim ve 2 kere istifra ettim daha çok erken değil mi ya :(

Yok yok canim bende senin gibiydim. Normal bir durum :)

Benimde 27 aylık bi kızım var. 19+6 haftalık ikinci bebeğime hamileyim. Allah kısmet ederse haziran ayında doğumum olucak inşallah.

Masallahlar olsun :))Rabbim cocuklarinizi size bagislasin. Insallah hayirlisiyla ikinci bebeginizide kucaginiza alirsiniz :)

ahhhh ozamnlar bi gelse:) dahabebek nasıl hissedilirbilmiorum .bi şişlik var ama gazmı bebekmi bilmiorumanlayamıorum .seninkide baya büyümüş :) as kalmış :):10:

Ay canım bende senın haftalarındayken hıssedeyım dıye gun sayıyordum...Bır de ılk hamılelık gec hıssedılıyor 20. haftalarda falan ıcınde mısır patlıyormus gıbı oluyor :1: Ama sonra oyle bır hıssedıyorsun kı acayıp bırsey esım ılk hıssettıgınde bır ohaaaaaa dedı :1: :1:
O kadar guclu vuruyor kı ınsana garıp gelıyor ama cok guzelll :16::16:

Kadınlarkulubune bugün üye oldum ve bu ilk mesajım!
Merhaba 2014 anneleri, biz de 9 haftaliğiz, Eylül 2014'de anne olacağım inşallah.:49:

6 hafta 4 günlük hamileyim ve nihayet bu gün kalp atışları görüldü inşşşşşş hepimiz sağlıklı bir şelikde bebişlerimizi kucağmıza alırız

Kadınlarkulubune bugün üye oldum ve bu ilk mesajım!
Merhaba 2014 anneleri, biz de 9 haftaliğiz, Eylül 2014'de anne olacağım inşallah.:49:

Oncelikle aramiza hosgeldin canim :) insallah canim hayirlisiyla insallah :))

6 hafta 4 günlük hamileyim ve nihayet bu gün kalp atışları görüldü inşşşşşş hepimiz sağlıklı bir şelikde bebişlerimizi kucağmıza alırız

Amin canim insallah !!! :)

cinsiyeti ne Zaman belli oldu sizlerin?? heralde erkeklerin daha erken belli oluyormus dogrumu?? kizlar kendini saklarmis..ben 3 hafta sonra randevum var cinsiyeti cikarmi??

Merhaba arkadaşlar ilk mesajım ve bugün üye oldum.Hamileliğimin 11. haftasındayım.Herkes için hayırlısı umarım.Sağlıklı bir gebelik diliyorum.

selam herkese...bende hayırlısıyla 2014 de anne olmak istiyorum acaba önerileriniz varmıı...6-7 aydır olmuyoda..acayip istiyorum ..allahım herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar ilk mesajım ve bugün üye oldum.Hamileliğimin 11. haftasındayım.Herkes için hayırlısı umarım.Sağlıklı bir gebelik diliyorum.

hoşgeldin :) Ben de dün üye oldum, bir hafta öndesin benden. hayırlı olsun bebişiniz:nazar: :)

Back
X