Günaydınnnn kızlaarbiraz zor kalksamda güne başlamış bulunmaktayım :) güzel bir hafta olsun hepimizee
Ben bırakmamıştım aslında canım. Baktım hala hafif lekelenme var bi de bırakayım dedim iki gün bıraktım yine aynı. Tekrar başlamayı düşünüyorum.Hadi yaa keşke birkaç gün daha devam etseydin ilaca kac gün kullandin ki ben de yazz başladım bugün 14. gün adet gibi değil de normal mesela elin kesildiğinde akan gibi temiz kan geliyor ara ara ilacın yan etkisi sanırım senin de öyle olabilir belki
Hayırlısı olsun canımmm :) Günaydın bu aradaHiç belirti yok yaaa bu ayda umut yok bence,ama kısmet tabiii görcez bakalım :)
Günaydın canım. Nasılsın :)günaydın bebekim, ben de kahvemi yudumluyorumgüne başladım ama aklım yatakta
GünaydınnnnGünümüz aydın olsun inşallahh :)
iyiyim 3 günlük tatilden sonra gece uyuyamadım tabi çok uykusuzum uyandım durdum acayip acayip rüyalar gördüm ::)Günaydın canım. Nasılsın :)
Nasılsın sorunu da burdan cevaplayım :) İyiyim canım şükür. Evet tatil sonrası erken uyanmak mesai çok zor oluyo :)iyiyim 3 günlük tatilden sonra gece uyuyamadım tabi çok uykusuzum uyandım durdum acayip acayip rüyalar gördüm ::)
Nasılsın sorunu da burdan cevaplayım :) İyiyim canım şükür. Evet tatil sonrası erken uyanmak mesai çok zor oluyo :)
Bende şimdi gusul aldım yeni bi ay hepimize mutluluk getirsinnnÇalışmalara starttt
evet canım yumurta atıldığında şeffaf yumurta akı gibi bir sıvı geliyor ondan sonrası kuru veya az miktarda oluyor. biz bu ay başlamıcaz ama ben merak ediyorum ovulasyonumun ne zaman döneceğini.
Günaydınnnn kızlaarbiraz zor kalksamda güne başlamış bulunmaktayım :) güzel bir hafta olsun hepimizee
Ohh hadi inşallah bu ay muradına erersin.
Anladım canım, hayırlısı. Yumurtlama aslında ovulasyon testi olmadan da anlaşılıyor az çok ama yine de insan emin olmak istiyor.
Günaydınlarrrr. Burda yağmur yağıyor, uyanmak istemesem de soğuktan uyandım valla.
Günaydınlarrr
pasartesi sendromunuen üst seviyeden yaşayarak aranıza geldim
uykum var evimde olmak istiyorum
gözün aydın Lavin yumutrtalamış ve değerlendirmişsin hayırlısı bakalımAynen bahar yorgunluğu her yanımı sardı.
Artık inşallah kendini hazır hissettiğin zaman tekrar çift çizgi çalışmalarına başlarsın ve bebiş gelir tekrar canım :)ben de sabah gebelik testi yaptım hcg sanırım tamamen sıfırlanmış hiç çizgi yoktu
Artık inşallah kendini hazır hissettiğin zaman tekrar çift çizgi çalışmalarına başlarsın ve bebiş gelir tekrar canım :)
günaydın canım kaçıncı günündesinherkese günaydın, ben de ovulasyon takvimine göre hamile kalmayı planlıyorum hanımlar..zaman yaklaştıkça heyecan da artıyor elbet
canım henüz başlamadım teste, ama yumurtlama takvimime göre, haziran ortası hamile kalmayı düşünüyorum,günaydın canım kaçıncı günündesin
31 günde 1 adet döngüm varcanım henüz başlamadım teste, ama yumurtlama takvimime göre, haziran ortası hamile kalmayı düşünüyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?