2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben bırakmamıştım aslında canım. Baktım hala hafif lekelenme var bi de bırakayım dedim iki gün bıraktım yine aynı. Tekrar başlamayı düşünüyorum.

iyiyim 3 günlük tatilden sonra gece uyuyamadım tabi çok uykusuzum uyandım durdum acayip acayip rüyalar gördüm ::)
Nasılsın sorunu da burdan cevaplayım :) İyiyim canım şükür. Evet tatil sonrası erken uyanmak mesai çok zor oluyo :)

Bende şimdi gusul aldım yeni bi ay hepimize mutluluk getirsinnn Çalışmalara starttt

Ohh hadi inşallah bu ay muradına erersin.

evet canım yumurta atıldığında şeffaf yumurta akı gibi bir sıvı geliyor ondan sonrası kuru veya az miktarda oluyor. biz bu ay başlamıcaz ama ben merak ediyorum ovulasyonumun ne zaman döneceğini.

Anladım canım, hayırlısı. Yumurtlama aslında ovulasyon testi olmadan da anlaşılıyor az çok ama yine de insan emin olmak istiyor.

Günaydınnnn kızlaar biraz zor kalksamda güne başlamış bulunmaktayım :) güzel bir hafta olsun hepimizee

Günaydınlarrrr. Burda yağmur yağıyor, uyanmak istemesem de soğuktan uyandım valla.

ben düşükten sonra vajinit oldum anlayamıyorum o yüzden canım bide belki takip etmeyi unuturum dikkat etmem filan diye aldım

herkese günaydın, ben de ovulasyon takvimine göre hamile kalmayı planlıyorum hanımlar..zaman yaklaştıkça heyecan da artıyor elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…