Canımm benim öyle düşünme lütfen. Sen benden daha iyi bilirsin ilk gebeliklerde düşük olma ihtimali yüksek olurmuş. Ve düşük sonrası gebe kalma şansı da daha fazla olurmuş. Bebeğin inşallah sağlıkla gelir tekrar ama sen korkma. İyi düşün hep.resmen hamile kalmaktan korkuyorum şuanda
17. Gün yumurtluyorsun heralde o zaman sen canım31 günde 1 adet döngüm var
Ağrı fobisi oluştu o gece yaşadıklarımdan korkuyorum bide tabi yine olursa yine düşer mi korkusu da varCanımm benim öyle düşünme lütfen. Sen benden daha iyi bilirsin ilk gebeliklerde düşük olma ihtimali yüksek olurmuş. Ve düşük sonrası gebe kalma şansı da daha fazla olurmuş. Bebeğin inşallah sağlıkla gelir tekrar ama sen korkma. İyi düşün hep.
Canım öyle düşünme ama.. Korkuların elbette olacak bu çok normal ama bunları düşünüp kendini üzme şimdi.. Herşey iyi olacak diye düşünAğrı fobisi oluştu o gece yaşadıklarımdan korkuyorum bide tabi yine olursa yine düşer mi korkusu da var
Sana katılıyorum ya...ama buna değilde bebek olursa gibi düşünceler gelince onları unutuyor insan.. Bide duyduğum düşecekse engel olamıyor ama geleceği çarşafa ne okursa olsun geliyor...Ağrı fobisi oluştu o gece yaşadıklarımdan korkuyorum bide tabi yine olursa yine düşer mi korkusu da var
evet canım herhalde öyle, internet sitesinden tesadüfi araştırdığım üzere öyle bir bilgi buldum... 16 yada 17 haziran yumurtlama günüm olacak gibi, gerçi mayıs adetinden sonra daha da kesınlık kazanır17. Gün yumurtluyorsun heralde o zaman sen canım
Canım haklısın yaşadıklarından etkilendin ama bu senin geleceğini de etkilemesin. Ağrıların falan normaldi ama bitti. Şimdi tertemiz bi sayfa başlıyor senin için olacak bebeğin için. İyi düşün iyi şeyler olsun :)Ağrı fobisi oluştu o gece yaşadıklarımdan korkuyorum bide tabi yine olursa yine düşer mi korkusu da var
İnşallah canım bal tarçın çörek otu incir adaçayı + klomen ne varsa kullandımOhh hadi inşallah bu ay muradına erersin.
Anladım canım, hayırlısı. Yumurtlama aslında ovulasyon testi olmadan da anlaşılıyor az çok ama yine de insan emin olmak istiyor.
Günaydınlarrrr. Burda yağmur yağıyor, uyanmak istemesem de soğuktan uyandım valla.
İnşallah canım bal tarçın çörek otu incir adaçayı + klomen ne varsa kullandımbakalım artık hayırlsı olsun
Doktor verdi 4 ay değil aslında 1 kere denedik ama ben 4.5 yıllık evliyim vajiliydim bu süreçte ben vajiliyken gebe kaldım ama düşük yaptım Temmuzda . Doktora gittiğimdede anlattım durumu vajinal ultrasonla baktı yumurta tembelliği var biraz dedi ama çokta takılma dedi klomen verdi. Bende içtim ama keşke biraz bekleseydim diyorum şimdi sonuçta ilk denemeydicanım soracaktım unuttum. klomeni doktor mu verdi? sen mi istedin?4 aydr deniyoruz demiştin, bana 6 ay vermişti doktor, 6 ayda olmazsa tedaviye başlarız diye.
Hımmmm 4 ay biriyle karıştırdım sanırım.takma kafana her şey bir vesile aslında, klomen de belki senin vesilen olur. Hem klomenle ikiz gebelik şansı artıyor bak, belki çift oluverirDoktor verdi 4 ay değil aslında 1 kere denedik ama ben 4.5 yıllık evliyim vajiliydim bu süreçte ben vajiliyken gebe kaldım ama düşük yaptım Temmuzda . Doktora gittiğimdede anlattım durumu vajinal ultrasonla baktı yumurta tembelliği var biraz dedi ama çokta takılma dedi klomen verdi. Bende içtim ama keşke biraz bekleseydim diyorum şimdi sonuçta ilk denemeydi
Hımmmm 4 ay biriyle karıştırdım sanırım.takma kafana her şey bir vesile aslında, klomen de belki senin vesilen olur. Hem klomenle ikiz gebelik şansı artıyor bak, belki çift oluverir
inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz en kısa zamanda.
Ben de ikiz çoooık istiyorum. Hatta bi ara düşündüm klomen kullanmayı.Hep istediğim şey ikiz aslındaAman olsun da sağlılı sıhhaatli tek çift farketmez
Ben de ikiz çoooık istiyorum. Hatta bi ara düşündüm klomen kullanmayı.
Olsun da Rabbim sağlıklı nasio etsin yeter. Sayısı önemli değil.
hayırlı olsun canımmm:))Kan tahlili verdim sonuç çok şükür pozitif. Allah hepinize nasip etsin kızlar. İnşallah benimde bu sefer sağlıklı bi gebelik olr
Çalışmayla meşgulüm malesefnapıyorsunuz kızlarr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?