2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bugün ıssız mıyız ne kızlar ? napıyosunuz ben kadın doğuma gittim normal herşey parça filan kalmamış dedi endokrin doktoruma da gittim kan verdim sonuçlar ancak yarına çıkar.

sen nasılsın bebiş nasıl canım
bebeğimi daha göremedim bu hafta doktorum doluymuş haftaya salı aldım inşallah hem kalp atışını hemde keseyi görürüm ama karnım çok şiş canım yaaa büyüdüde büyüdü gaz sanırım:)

bugün ıssız mıyız ne kızlar ? napıyosunuz ben kadın doğuma gittim normal herşey parça filan kalmamış dedi endokrin doktoruma da gittim kan verdim sonuçlar ancak yarına çıkar.
Çok iyi canım,herşey normal artık.. Bundan sonrada hayırlısı bakalım :)

aynen gaz çok fena sancı da yaparsa allah kolaylık versin durumu

Çok iyi canım,herşey normal artık.. Bundan sonrada hayırlısı bakalım :)

aynen bakalım saldım çayıra :) senin şafak kaç 3 mü

Selam kizceler bugün az cene yapmışsınız çabuk okudum :) R rizgar_miran tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ysmdfn ben senden daha umutluyum senin hakkında Deruchette senin adına sevindim en azından ekstra operasyon gerektirmeyecek fiziksel olarak atlattin artık ruhen de toparlarsin yakında tayin falan derken esoes1919 nasıl gidiyor hamilelik off yoruldum be yazarken :)

hamilelik 6 aylık bebek gibi karın şişliğiyle devam ediyor çok şükür başkada sıkıntım yok:)) sen nasılsın bebeğim:))

Teşekkür cnm

hamilelik 6 aylık bebek gibi karın şişliğiyle devam ediyor çok şükür başkada sıkıntım yok:)) sen nasılsın bebeğim:))

Ilk zamanlar gaz sorunu çok olur geçecek merak etme sonra karnım büyüsün diye bekliyceksin

Ayy yaşasın:) çok sevindim canım ya maşallah heyecandan foto bile cekememissin kiyamam gözümüz aydın topige bi bebiş daha geliyor Allah sağlıkla mis kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin inşallah
Elim ayağım karıştı yaaa çekemedim ki :)) hala inanmıyorum yaa resmen çıktı 2. Çizgi :) kan testine gidicem şimdi sonucu bildiririm :))

Yeni bat veriyorum 2 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…