Gözün aydın canımm,sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarımKan tahlili verdim sonuç çok şükür pozitif. Allah hepinize nasip etsin kızlar. İnşallah benimde bu sefer sağlıklı bi gebelik olr
ayyy yap yap seni bekliyorum müjdeli haberini canımmm :))Çalışmayla meşgulüm malesefbugun test yapasım var ama eczaneyi açık yakalarsam :))
ayyy yap yap seni bekliyorum müjdeli haberini canımmm :))
bebeğimi daha göremedim bu hafta doktorum doluymuş haftaya salı aldım inşallah hem kalp atışını hemde keseyi görürüm ama karnım çok şiş canım yaaa büyüdüde büyüdü gaz sanırım:)sen nasılsın bebiş nasıl canım
Çok iyi canım,herşey normal artık.. Bundan sonrada hayırlısı bakalım :)bugün ıssız mıyız ne kızlar ? napıyosunuz ben kadın doğuma gittim normal herşey parça filan kalmamış dedi endokrin doktoruma da gittim kan verdim sonuçlar ancak yarına çıkar.
Müjde yok bence canımm benimki sadece merak :))ayyy yap yap seni bekliyorum müjdeli haberini canımmm :))
öyle düşünme dur bakalım:))Müjde yok bence canımm benimki sadece merak :))
aynen gaz çok fena sancı da yaparsa allah kolaylık versin durumubebeğimi daha göremedim bu hafta doktorum doluymuş haftaya salı aldım inşallah hem kalp atışını hemde keseyi görürüm ama karnım çok şiş canım yaaa büyüdüde büyüdü gaz sanırım:)
Çok iyi canım,herşey normal artık.. Bundan sonrada hayırlısı bakalım :)
ayy evet rahatsız ediyor karnımın şişliği gaz sebebiyleaynen gaz çok fena sancı da yaparsa allah kolaylık versin durumu
aynen bakalım saldım çayıra :) senin şafak kaç 3 mü
hamilelik 6 aylık bebek gibi karın şişliğiyle devam ediyor çok şükür başkada sıkıntım yok:)) sen nasılsın bebeğim:))Selam kizceler bugün az cene yapmışsınız çabuk okudum :) R rizgar_miran tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYsmdfn ben senden daha umutluyum senin hakkında Deruchette senin adına sevindim en azından ekstra operasyon gerektirmeyecek fiziksel olarak atlattin artık ruhen de toparlarsin yakında tayin falan derken esoes1919 nasıl gidiyor hamilelik off yoruldum be yazarken :)
Teşekkür cnmSelam kizceler bugün az cene yapmışsınız çabuk okudum :) R rizgar_miran tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYsmdfn ben senden daha umutluyum senin hakkında Deruchette senin adına sevindim en azından ekstra operasyon gerektirmeyecek fiziksel olarak atlattin artık ruhen de toparlarsin yakında tayin falan derken esoes1919 nasıl gidiyor hamilelik off yoruldum be yazarken :)
Kızlaaaaaaarrrr bebişşşşş geliyoooooor :))
hamilelik 6 aylık bebek gibi karın şişliğiyle devam ediyor çok şükür başkada sıkıntım yok:)) sen nasılsın bebeğim:))
Elim ayağım karıştı yaaa çekemedim ki :)) hala inanmıyorum yaa resmen çıktı 2. Çizgi :) kan testine gidicem şimdi sonucu bildiririm :))Ayy yaşasın:) çok sevindim canım ya maşallah heyecandan foto bile cekememissin kiyamam gözümüz aydın topige bi bebiş daha geliyor Allah sağlıkla mis kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin inşallah
Yeni bat veriyorum 2 HaziranSelam kizceler bugün az cene yapmışsınız çabuk okudum :) R rizgar_miran tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYsmdfn ben senden daha umutluyum senin hakkında Deruchette senin adına sevindim en azından ekstra operasyon gerektirmeyecek fiziksel olarak atlattin artık ruhen de toparlarsin yakında tayin falan derken esoes1919 nasıl gidiyor hamilelik off yoruldum be yazarken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?