Elim ayağım karıştı yaaa çekemedim ki :)) hala inanmıyorum yaa resmen çıktı 2. Çizgi :) kan testine gidicem şimdi sonucu bildiririm :))
Yeni bat veriyorum 2 Haziran
Yaşasınnnnnnnnnnnn kendim olmuş gibi sevindimmnmmmmKızlaaaaaaarrrr bebişşşşş geliyoooooor :))
Bat cuma günü aslında ,bugun meraktan yapayım dedim :) yanlış değildir bu test dimi yaa şimdi o korku sardı :)Git canım git ama 40in üstünde yani ben sana diyim çünkü gün içi olmasına rağmen çok belirgin çıkmış maşallah haber bekliyoruz senden
Canımmm inşallaaah seninde olur en kısa zamanda bizde sana seviniriz :)Yaşasınnnnnnnnnnnn kendim olmuş gibi sevindimmnmmmm
Bat cuma günü aslında ,bugun meraktan yapayım dedim :) yanlış değildir bu test dimi yaa şimdi o korku sardı :)
Yok canım yaaa eve gelirken test aldım yaptım. Hastaneye gitmedim daha eşimi bekliyorum,elim ayağım karıştı araba kullanamam şimdi :) o gelsinde öyle gidicem inşallaholusuzluk getirme aklına şimdi yaa pozitifte hata olmaz hem de çizgi çok belirgin verdin mi kanı ne zaman çıkacak sonuç
Amin cnm hep beraber büyütürüz inşallah bebeklerimizi.Canımmm inşallaaah seninde olur en kısa zamanda bizde sana seviniriz :)
Yok canım yaaa eve gelirken test aldım yaptım. Hastaneye gitmedim daha eşimi bekliyorum,elim ayağım karıştı araba kullanamam şimdi :) o gelsinde öyle gidicem inşallah
2. Testide yaptım ondada çıktı çizgiiyi bakalım ama o zamana kadar sakin kal tamam mı pozitif sonuçta yanılma çok düşük ihtimal ve silik de değil çizgin
İnşallah canımm,allah isteyen herkese versinAmin cnm hep beraber büyütürüz inşallah bebeklerimizi.
Teşekkür ederim canımm,darısı isteyen herkese olsunSüper hadi selametle inşallah. tebrik ederiz darısı bekleyenlere
Kızlaaaaaaarrrr bebişşşşş geliyoooooor :))
Benimde bat cuma günü :) aynı gün kan testi yaptırdın mı ? Kaçtı değerin ? Seninde bebişin hayırlı olsun beraber büyütcez inşallah :)tebrikler adaşım :) benimde bata 5 gün kala böyle çıkmıştı :)
Kızlaaaaaaarrrr bebişşşşş geliyoooooor :))
Bunda daha net çektim:) elim ayağım karıştıda :)
Evet canım yaaa oldu galibaa :) daha ksn veremedim :) heralde var yaniiiii :)) darısı herkeseee inşallaaaaah :)sonunda bee :) :) yihuuuuuuu yeşim anne oluyorr
hiç şüpheye yer bırakmayacak şekilde hamilesin :) ilk hedefin bundan iki gün sonra iki katı artış yakalamaktır, ileri!Evet canım yaaa oldu galibaa :) daha ksn veremedim :) heralde var yaniiiii :)) darısı herkeseee inşallaaaaah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?