Şimdi gidiyorum teste canım,sonuca göre 2 gün sonra yine giderim inşallah :)hiç şüpheye yer bırakmayacak şekilde hamilesin :) ilk hedefin bundan iki gün sonra iki katı artış yakalamaktır, ileri!
cnntrm topiğimiz çok uğurlu yaa :) teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için de
Şimdi gidiyorum teste canım,sonuca göre 2 gün sonra yine giderim inşallah :)
Bizi de haberdar et sonuçtan. Ben merak ederimmmm.Şimdi gidiyorum teste canım,sonuca göre 2 gün sonra yine giderim inşallah :)
Cnm benim batı da 16 mayıs olarak değiştirebilir misin elin değmişken?valla o kadar mutluyum ki şimdi yeşimin kan sonucunu bekliyorum listeyi paylaşmak için Allahım nazarlardan saklasın çok uğurlu topiğimiz 41 kere maşallahkem gözlere şiş
Baaakk ben sana dedim gözün aydin canım geldin bak yanima;-)Kızlaaaaaaarrrr bebişşşşş geliyoooooor :))
Cnm benim batı da 16 mayıs olarak değiştirebilir misin elin değmişken?
Evet cnm çalışmamız bitti. Yumurtlama günü olmuştur olduysa. 12 gün var.Oldu bil :) yeşim bir gelsin de hele senin çalışmalar bitti mi başladın mı geri sayima
Canım yumurtlamadan sonra 1 gün çok yoğun bi akıntı oldu sonrada devamlı ıslak beyaz bi akıntı vardı. Arada bi sol kasığımda hafif bi ağrı oldu. Bugunde göğüslerim ağrımaya başladı. Akıntı dışında çok şiddetli bi belirti yoktu aslında o yüzden ihtimal vermiyordum bu ay :) Darısı başına inşallaahEvet cnm çalışmamız bitti. Yumurtlama günü olmuştur olduysa. 12 gün var.
Heyecanlı bekleyiş başlasınnnn.
Ysmdfn belirtilerini bizimle paylaşırsan çok sevinirizz.
Evet cnm çalışmamız bitti. Yumurtlama günü olmuştur olduysa. 12 gün var.
Heyecanlı bekleyiş başlasınnnn.
Ysmdfn belirtilerini bizimle paylaşırsan çok sevinirizz.
Kızlar şimdi aldım sonucu değer 65 çıkmış :))
Ayyy benim ilk günüm geldi aklima gözün aydin bebegiimm;-)Kızlar şimdi aldım sonucu değer 65 çıkmış :))
İnşallah canımmmmSenin de haberini alırız inşallah 12 gün sonra :)
Aramizda iki hafta var canim bende tam iki hafta önce bugün ogrenmistimCanım yumurtlamadan sonra 1 gün çok yoğun bi akıntı oldu sonrada devamlı ıslak beyaz bi akıntı vardı. Arada bi sol kasığımda hafif bi ağrı oldu. Bugunde göğüslerim ağrımaya başladı. Akıntı dışında çok şiddetli bi belirti yoktu aslında o yüzden ihtimal vermiyordum bu ay :) Darısı başına inşallaah
Kızlar şimdi aldım sonucu değer 65 çıkmış :))
Kızlar beni de yazn hamis gruba.benim değer 1800 de imiş henüz sonuç elime ulaşmadı malesef eşim saglikci ve bugün nöbetçi yarın görürüm artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?