Çarşamba tekrar yaptırıcam 2 kat artar inşallah :))Ohh çok güzel hadi bakalım artık değerin kat kat artmasını bekle taze anne adayı :)))
Evet canımmm pozitif :) çarşambayı bekliyorum 2. Test için :)tabiki de pozitif yaanni :) :) çizgi baya netti ben daha yüksek tahmin etmiştim
Teşekkür ederim canımmm,herşey yolunda gider inşallah :)Ayyy benim ilk günüm geldi aklima gözün aydin bebegiimm;-)
Sağol Cnm. Düşük yapmıştım şubatta ondan sonra çok karışıktı. Son adetimle bi önceki adet arasına sadece 9 gün girdi. Ve parçalı bir kanamam oldu anlamdim yani ne oldu o derece. Yani 28 nisanda bekliyordum.Bat söyle yazayım canım tabi bunun için önce esimden pcyi tekrar çalmam lazım :) senin bat ne kadar geçmişti ki maşallah çok iyi çıkmış değerin
Çarşamba tekrar yaptırıcam 2 kat artar inşallah :))
Dag
Sağol Cnm. Düşük yapmıştım şubatta ondan sonra çok karışıktı. Son adetimle bi önceki adet arasına sadece 9 gün girdi. Ve parçalı bir kanamam oldu anlamdim yani ne oldu o derece. Yani 28 nisanda bekliyordum.
İnşaallah canımm:)Artar Allahın izniyle canım
masallah gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinEvet canımmm pozitif :) çarşambayı bekliyorum 2. Test için :)
Teşellür ederim canımm,sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)masallah gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
günaydın canım evet uyunmuyor ilk gün değil ben hala kan değerimi yaptırdığımda bak bu sabah uykudan oldum kalktım raporuma baktım hemenGünaydınn kızlaar :) gece heyecandan uyuyamadığım için yatağa yapışmıştım yine
İlk günün heyecanından uyuyamadım yaa bundan sonrada uyumazsam işim zor :) aslında pek bişeyde hissetmiyorum,önce kendisiyle bi tanışmak lazım :)günaydın canım evet uyunmuyor ilk gün değil ben hala kan değerimi yaptırdığımda bak bu sabah uykudan oldum kalktım raporuma baktım hemen
evet cnaım doğru diyorsun bende de bulantı falan lmayınca hamilemiyim diyor kanda çıkmasa insan:))İlk günün heyecanından uyuyamadım yaa bundan sonrada uyumazsam işim zor :) aslında pek bişeyde hissetmiyorum,önce kendisiyle bi tanışmak lazım :)
Yarın bidaha test yaptırıcam,eğer yükselirse kan değerim cumartesiye randevu alırım. Kan testi yaptırır en azından demir vs bakılır belki folic asiti arttırır. Onun için gidicemevet cnaım doğru diyorsun bende de bulantı falan lmayınca hamilemiyim diyor kanda çıkmasa insan:))
sen randevunu ne zaman alıcaksın??
anladım canım baktır bakalım artar artar merak etme :)) baksana bende 4. kan verişim oldu arttımı diye:)) pimpirikten bide doktor randevum geç olmasından . ama iyi oldu inşallah gidince hem kese hem kalp atışını görür gelirim .:)Yarın bidaha test yaptırıcam,eğer yükselirse kan değerim cumartesiye randevu alırım. Kan testi yaptırır en azından demir vs bakılır belki folic asiti arttırır. Onun için gidicem
Kese ve kalp atışı için bikaç hafta sonra yine giderim inşallah. Rutin testleri yaptırayım erkenden eksik çıkan olursa takviye edelim dimi :) sen bîraz öndesin ben sana sorcam artık şöylemi oldu böylemi oldu diyeanladım canım baktır bakalım artar artar merak etme :)) baksana bende 4. kan verişim oldu arttımı diye:)) pimpirikten bide doktor randevum geç olmasından . ama iyi oldu inşallah gidince hem kese hem kalp atışını görür gelirim .:)
seninle iki hafta var aramızda tam ya bakalım değişikliklerimiz aynımı olucak fiziksel ve his açısından
hayırlısı olsun bakalım bebeğim sağlıkla geçsin ve sağlıkla doğum olsun inşallah:))Kese ve kalp atışı için bikaç hafta sonra yine giderim inşallah. Rutin testleri yaptırayım erkenden eksik çıkan olursa takviye edelim dimi :) sen bîraz öndesin ben sana sorcam artık şöylemi oldu böylemi oldu diye
İnşallah canımm ben hala cuma adet olucam sanıyorum :) cumadan sonra inanıcam galiba :))hayırlısı olsun bakalım bebeğim sağlıkla geçsin ve sağlıkla doğum olsun inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?