2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Dag
Bat söyle yazayım canım tabi bunun için önce esimden pcyi tekrar çalmam lazım :) senin bat ne kadar geçmişti ki maşallah çok iyi çıkmış değerin
Sağol Cnm. Düşük yapmıştım şubatta ondan sonra çok karışıktı. Son adetimle bi önceki adet arasına sadece 9 gün girdi. Ve parçalı bir kanamam oldu anlamdim yani ne oldu o derece. Yani 28 nisanda bekliyordum.

Hmm neyse bilgisayarı alınca yazarım artık canım

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
13. edds_______________BAT 27 Nisan
14. ecrin gelsin___________BAT 10 Mayıs
15. base2012____________BAT 13 Mayıs
16. new smiles __________BAT 13 Mayıs
17. aayna ______________BAT 15 Mayıs
18. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
19. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs
20. ekim2013___________BAT 19 Mayıs
21. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs
22.Ulytau_____________BAT 23 Mayıs
23. Svedrif90___________BAT 28 Mayıs
24. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
25. fatihkbra____________BAT 28 Mayıs
26. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

günaydın canım evet uyunmuyor ilk gün değil ben hala kan değerimi yaptırdığımda bak bu sabah uykudan oldum kalktım raporuma baktım hemen
İlk günün heyecanından uyuyamadım yaa bundan sonrada uyumazsam işim zor :) aslında pek bişeyde hissetmiyorum,önce kendisiyle bi tanışmak lazım :)

İlk günün heyecanından uyuyamadım yaa bundan sonrada uyumazsam işim zor :) aslında pek bişeyde hissetmiyorum,önce kendisiyle bi tanışmak lazım :)
evet cnaım doğru diyorsun bende de bulantı falan lmayınca hamilemiyim diyor kanda çıkmasa insan:))
sen randevunu ne zaman alıcaksın??

evet cnaım doğru diyorsun bende de bulantı falan lmayınca hamilemiyim diyor kanda çıkmasa insan:))
sen randevunu ne zaman alıcaksın??
Yarın bidaha test yaptırıcam,eğer yükselirse kan değerim cumartesiye randevu alırım. Kan testi yaptırır en azından demir vs bakılır belki folic asiti arttırır. Onun için gidicem

Yarın bidaha test yaptırıcam,eğer yükselirse kan değerim cumartesiye randevu alırım. Kan testi yaptırır en azından demir vs bakılır belki folic asiti arttırır. Onun için gidicem
anladım canım baktır bakalım artar artar merak etme :)) baksana bende 4. kan verişim oldu arttımı diye:)) pimpirikten bide doktor randevum geç olmasından . ama iyi oldu inşallah gidince hem kese hem kalp atışını görür gelirim .:)
seninle iki hafta var aramızda tam ya bakalım değişikliklerimiz aynımı olucak fiziksel ve his açısından

Kese ve kalp atışı için bikaç hafta sonra yine giderim inşallah. Rutin testleri yaptırayım erkenden eksik çıkan olursa takviye edelim dimi :) sen bîraz öndesin ben sana sorcam artık şöylemi oldu böylemi oldu diye

hayırlısı olsun bakalım bebeğim sağlıkla geçsin ve sağlıkla doğum olsun inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…