- 6 Nisan 2015
- 135
- 61
- 13
- 36
yeşimcim günaydın . ben kaçırdım galiba hamilesin sende. çok sevindim. test mi yaptın?İnşallah canımm ben hala cuma adet olucam sanıyorum :) cumadan sonra inanıcam galiba :))
Günaydın canım.. Evet dün önce idrar testi yaptım,çift çizgiyi görüncede kan testi yaptırdım:) hamileymişim öyle görünüyor :)yeşimcim günaydın . ben kaçırdım galiba hamilesin sende. çok sevindim. test mi yaptın?
Canımmm benimm günaydın :) Şimdi okudum yazılanları testini de gördümm çoookk sevindim ya çok şükür bebeğin geliyoGünaydınn kızlaar :) gece heyecandan uyuyamadığım için yatağa yapışmıştım yine
Günaydın canımmm :) dün yoktun kaçırdın gelişmeleri :)) bebiş geliyor sıra sende artık :)Canımmm benimm günaydın :) Şimdi okudum yazılanları testini de gördümm çoookk sevindim ya çok şükür bebeğin geliyoHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canımm
Ayy inşallah canımmm :) Seni görünce çok heveslendim zaten. Bi düzene gireyim de geliyorum peşinden tatlı anne :)Günaydın canımmm :) dün yoktun kaçırdın gelişmeleri :)) bebiş geliyor sıra sende artık :)Deruchette sıra yapmıştı bize. Önce ben sonra sen sonrada ulytau :) sırayı bozma gel hemen peşinden
Gel canım gel bekliyorumm :) hayırlısıyla olur inşallaahAyy inşallah canımmm :) Seni görünce çok heveslendim zaten. Bi düzene gireyim de geliyorum peşinden tatlı anne :)
Tamam canımm baktırıcam mutlaka. At artık kafandan canım,kısmet böyleymiş. Ondada vardır mutlaka bi hayır.. Gel peşimden beni yalnız bırakma sakın :)günaydın canlarımYsmdfn canım progesteronuna da baktır ben baktırmadığım için pişmanım şuanda kafamda hep acabalar var..
Tamam canımm baktırıcam mutlaka. At artık kafandan canım,kısmet böyleymiş. Ondada vardır mutlaka bi hayır.. Gel peşimden beni yalnız bırakma sakın :)
Günaydın canım.. Evet dün önce idrar testi yaptım,çift çizgiyi görüncede kan testi yaptırdım:) hamileymişim öyle görünüyor :)
Kizzlaarrr Günaydındün yeniden baktirdim kan degerime ya. 1035 den 12803 e yükselmiş yuppiii
Kızlar beni de yazn hamis gruba.benim değer 1800 de imiş henüz sonuç elime ulaşmadı malesef eşim saglikci ve bugün nöbetçi yarın görürüm artık.
Kızlar şimdi aldım sonucu değer 65 çıkmış :))
GÜNAYDINLARRRR HANIMLARRR
İYİYİM ŞÜKÜR CANIM BU AY BENDE ÇALIŞMA OLMADI ONDAN BEBEK YOK KESİN ÖZEL GÜNLER BOŞ GEÇTİgünaydınn canım nasılsın :) herkes durmadan çalışıyor senle ben tırt çıktık
hadi bakalım :))İnşallah canımm ben hala cuma adet olucam sanıyorum :) cumadan sonra inanıcam galiba :))
teşekkür ederim canım :)) nasılsın napıyorsun bakiimm:)HAMİŞİM GÖZÜN AYDIN MAŞALLAH
İYİYİM ŞÜKÜR CANIM BU AY BENDE ÇALIŞMA OLMADI ONDAN BEBEK YOK KESİN ÖZEL GÜNLER BOŞ GEÇTİ
ÖYLE DEME SENİN İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ ARKADAŞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?