2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydınn kızlaar :) gece heyecandan uyuyamadığım için yatağa yapışmıştım yine
Canımmm benimm günaydın :) Şimdi okudum yazılanları testini de gördümm çoookk sevindim ya çok şükür bebeğin geliyo Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canımm

Canımmm benimm günaydın :) Şimdi okudum yazılanları testini de gördümm çoookk sevindim ya çok şükür bebeğin geliyo Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canımm
Günaydın canımmm :) dün yoktun kaçırdın gelişmeleri :)) bebiş geliyor sıra sende artık :) Deruchette sıra yapmıştı bize. Önce ben sonra sen sonrada ulytau :) sırayı bozma gel hemen peşinden

Ayy inşallah canımmm :) Seni görünce çok heveslendim zaten. Bi düzene gireyim de geliyorum peşinden tatlı anne :)

günaydın canlarım Ysmdfn canım progesteronuna da baktır ben baktırmadığım için pişmanım şuanda kafamda hep acabalar var..
Tamam canımm baktırıcam mutlaka. At artık kafandan canım,kısmet böyleymiş. Ondada vardır mutlaka bi hayır.. Gel peşimden beni yalnız bırakma sakın :)

Tamam canımm baktırıcam mutlaka. At artık kafandan canım,kısmet böyleymiş. Ondada vardır mutlaka bi hayır.. Gel peşimden beni yalnız bırakma sakın :)

şimdi hamile kalırsam tayin zamanı taşınırken bişey olur diye çekiniyorum canım ben ya, sıkayım dişimi şurda iki ay kaldı

Günaydın canım.. Evet dün önce idrar testi yaptım,çift çizgiyi görüncede kan testi yaptırdım:) hamileymişim öyle görünüyor :)

AAAA SÜPERRR YAAA ÇOK SEVİNDİM YEŞİM TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL YAVRUNU İNŞALLAH

Kızlar beni de yazn hamis gruba.benim değer 1800 de imiş henüz sonuç elime ulaşmadı malesef eşim saglikci ve bugün nöbetçi yarın görürüm artık.

MAŞALLAH ARKADAŞIM SENİDE TEBRİK EDERİM, SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI

günaydınn canım nasılsın :) herkes durmadan çalışıyor senle ben tırt çıktık
İYİYİM ŞÜKÜR CANIM BU AY BENDE ÇALIŞMA OLMADI ONDAN BEBEK YOK KESİN ÖZEL GÜNLER BOŞ GEÇTİ
ÖYLE DEME SENİN İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ ARKADAŞIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…