Teşekkür ederim canımmm,darısı tüm isteyenlere olsun :)AAAA SÜPERRR YAAA ÇOK SEVİNDİM YEŞİM TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL YAVRUNU İNŞALLAH
Canım günaydın :) Bi şey sorucam sana. Durumumu biliyosun kanama düşük ihtimali falan. Yasmine devam ediyorum da ben ama şimdi normale göre regl tarihim geldi. Ve benim sancım var şimdi de az kırmızı gelmiş. Daha mı geç görmem lazım regl?ne diyelim kısmet :) neyse ki topiğimizde bir sürü bebeğimiz var
Canım günaydın :) Bi şey sorucam sana. Durumumu biliyosun kanama düşük ihtimali falan. Yasmine devam ediyorum da ben ama şimdi normale göre regl tarihim geldi. Ve benim sancım var şimdi de az kırmızı gelmiş. Daha mı geç görmem lazım regl?
Canım senin regl günlerin karıştı bnce. Ben derim ki 1 kutu yasmini bitir,onu kullanman kanamayı keser kutu bitincede regl olursun sonra normale dönersin. Bi doktorada danış istersenCanım günaydın :) Bi şey sorucam sana. Durumumu biliyosun kanama düşük ihtimali falan. Yasmine devam ediyorum da ben ama şimdi normale göre regl tarihim geldi. Ve benim sancım var şimdi de az kırmızı gelmiş. Daha mı geç görmem lazım regl?
Canım ben geçen pazartesi başladım cumartesiye kadar kullandım. Cumartesi pazar tatilde unutmuşum. O günlerde azcık kanama oldu. Dün tekrar başladım işte.Yasminin kaçıncı günü bugün canım ? normalde dkh başladığın an adet düzenini ele almış olursun sen ilacı ne zaman bırakırsan o zaman adet görmen gerekir.
Canım evet ya karıştı iyice. Şimdi bırakmadan devam edicem yasmine. Çünkü tam olarak bi kesilmedi kanama. Olmadı doktora gideyim en iyisi de bu ara çok gittim okulu bırakmam zor biraz.Canım senin regl günlerin karıştı bnce. Ben derim ki 1 kutu yasmini bitir,onu kullanman kanamayı keser kutu bitincede regl olursun sonra normale dönersin. Bi doktorada danış istersen
Canım ben geçen pazartesi başladım cumartesiye kadar kullandım. Cumartesi pazar tatilde unutmuşum. O günlerde azcık kanama oldu. Dün tekrar başladım işte.
teşekkür ederim canım :)) nasılsın napıyorsun bakiimm:)
Tamam canım kullanmya devam edeyim bakalım. Teşekkür ederimsenin bu ayki döngünde bi acayiplikler var en iyisi kullan kutu bittikten sonra normal bi şekilde regl görür başlarsın denemeye canım.
ne diyelim kısmet :) neyse ki topiğimizde bir sürü bebeğimiz var
yok canım yaa bulantım falan sadece güğüs uclarım yanıyor aada o kadar:))NE OLSUN TATLIM AYNI BEYA
SEN NASILSIN VARMI BULANTILARIN
21 gün mutlaka kullan ama,ancak öyle normale dönersinCanım evet ya karıştı iyice. Şimdi bırakmadan devam edicem yasmine. Çünkü tam olarak bi kesilmedi kanama. Olmadı doktora gideyim en iyisi de bu ara çok gittim okulu bırakmam zor biraz.
Tamam canım aralıksız kullanıcam artık.21 gün mutlaka kullan ama,ancak öyle normale dönersin
21 gün kullan sonra bikaç gün içinde regl olacaksın zaten. Sonrada başlasın çalışmalar :))Tamam canım aralıksız kullanıcam artık.
İnşallah canımm. Ay ben senin hamilelik takvimini yerim yaa :)21 gün kullan sonra bikaç gün içinde regl olacaksın zaten. Sonrada başlasın çalışmalar :))
21 gün kullan sonra bikaç gün içinde regl olacaksın zaten. Sonrada başlasın çalışmalar :))
tesekkür ederim sagol :)Teşellür ederim canımm,sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?