2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ne diyelim kısmet :) neyse ki topiğimizde bir sürü bebeğimiz var
Canım günaydın :) Bi şey sorucam sana. Durumumu biliyosun kanama düşük ihtimali falan. Yasmine devam ediyorum da ben ama şimdi normale göre regl tarihim geldi. Ve benim sancım var şimdi de az kırmızı gelmiş. Daha mı geç görmem lazım regl?

Yasminin kaçıncı günü bugün canım ? normalde dkh başladığın an adet düzenini ele almış olursun sen ilacı ne zaman bırakırsan o zaman adet görmen gerekir.

Canım senin regl günlerin karıştı bnce. Ben derim ki 1 kutu yasmini bitir,onu kullanman kanamayı keser kutu bitincede regl olursun sonra normale dönersin. Bi doktorada danış istersen

Yasminin kaçıncı günü bugün canım ? normalde dkh başladığın an adet düzenini ele almış olursun sen ilacı ne zaman bırakırsan o zaman adet görmen gerekir.
Canım ben geçen pazartesi başladım cumartesiye kadar kullandım. Cumartesi pazar tatilde unutmuşum. O günlerde azcık kanama oldu. Dün tekrar başladım işte.

Canım senin regl günlerin karıştı bnce. Ben derim ki 1 kutu yasmini bitir,onu kullanman kanamayı keser kutu bitincede regl olursun sonra normale dönersin. Bi doktorada danış istersen
Canım evet ya karıştı iyice. Şimdi bırakmadan devam edicem yasmine. Çünkü tam olarak bi kesilmedi kanama. Olmadı doktora gideyim en iyisi de bu ara çok gittim okulu bırakmam zor biraz.

Canım ben geçen pazartesi başladım cumartesiye kadar kullandım. Cumartesi pazar tatilde unutmuşum. O günlerde azcık kanama oldu. Dün tekrar başladım işte.

senin bu ayki döngünde bi acayiplikler var en iyisi kullan kutu bittikten sonra normal bi şekilde regl görür başlarsın denemeye canım.

NE OLSUN TATLIM AYNI BEYA
SEN NASILSIN VARMI BULANTILARIN
yok canım yaa bulantım falan sadece güğüs uclarım yanıyor aada o kadar:))
ama koku hassasiyetim var çöp kutusunu açarken bulaşık makinesinin kapağını açtığımda fena oluyorum burnumu tutuyorum

Canım evet ya karıştı iyice. Şimdi bırakmadan devam edicem yasmine. Çünkü tam olarak bi kesilmedi kanama. Olmadı doktora gideyim en iyisi de bu ara çok gittim okulu bırakmam zor biraz.
21 gün mutlaka kullan ama,ancak öyle normale dönersin

canım çoookkk makarna çekti gittim yaptım şimdi yerken iştahla yiyemiyorum yaa pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…