HAMİŞLERİ GÖRDÜKÇE SEVİNİYORUM DARISI OLMAYANLARA BANA HAYIRLISIYLA
Allah isteyen herkese versin inşallahhHAMİŞLERİ GÖRDÜKÇE SEVİNİYORUM DARISI OLMAYANLARA BANA HAYIRLISIYLA
amin hayırlısıyla inş dua edin hamiş hanımlarAllah isteyen herkese versin inşallahh
yok canım yaa bulantım falan sadece güğüs uclarım yanıyor aada o kadar:))
ama koku hassasiyetim var çöp kutusunu açarken bulaşık makinesinin kapağını açtığımda fena oluyorum burnumu tutuyorum
demek mide bulantım kusmam değilde böyle geçicek benimki:))ÇOK NORMAL TATLIMM, BENDE İLK 4 AY HERŞEY KOKMUŞTU
Selamlar kızlarrr
demek mide bulantım kusmam değilde böyle geçicek benimki:))
ayyy tecrübeli anniş senii
demek benimde öyle olcak :)BEN BİR KEZ KUSMA OLDU BENİM ODA EŞİM SUCUK YE DİYE ÇOK ZORLADI ONDAN
YOKSA MİDE BULANTI HİSSİ OLURDU AMA KUSMAZDIM
selam canım :) :) bunları gördükçe ben de gaza geliyorum yahu
Gel gaza geeel bekliyorum seni :)selam canım :) :) bunları gördükçe ben de gaza geliyorum yahu
Merhaba canım,yaşın daha çok genç. Maddi durumun şartların nedir bilemiyoruz tabi. Bebek istemekte başka bişey.. İçine o his geldiyse ve şartlarında uygunda neden olmasınki ? Gencecik anne olur mis gibi büyütürsün bebişini :) ben 22 yaşında olsaydım en az 5 sene düşünmezdim o da ayrı mevzu :) bu tamamen seninle ve ne hissettiğinle alakalı. Hakkında hayırlısı neyse öyle olsunMerhabalar 3gundur yazabilmek icin bastan sona okudum topigi 22 yasindayim 19 aylik evliyiz esimde bende bebik istiyoruz artik 1aydirda folik asit kullaniyorm ama yinede icimde bisuru acabalar var gezmek tozmak ve maddi acidan napariz diye de dusunmeden edemiyorum bana akil verebilirmisiniz ??
İnşallah biz de hayırlısıyla gebeler kervanına katılacağız canımmmm
Gel gaza geeel bekliyorum seni :)
Galiba 30YEŞİM KAÇ YAŞINDASIN SEN CANIM
İnşallah canımm :):) katılalım bakalım şimdi sıra sende en yakın seni bekliyorum_Unicorn_ bu ay tatilde
senin bebeğin iki aylık olsun da ondan sonra
BENDE 30 DA ANNE OLDUM SANA ABLA TAVSİYESİ İKİNCİ İÇİN ARAYI AÇMA DÜŞÜNÜYORSAN SONRA BENİM GİBİ YAYA KALIRSINGaliba 30
kız yaşımızda aynıymış gebeliğimizde maşallah:))Galiba 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?