2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

BENDE 30 DA ANNE OLDUM SANA ABLA TAVSİYESİ İKİNCİ İÇİN ARAYI AÇMA DÜŞÜNÜYORSAN SONRA BENİM GİBİ YAYA KALIRSIN
Canım 1 tane olsun yeter diye düşünüyorum şimdilik. Sağlıkla bunu doğurayımda 2. Fikri hiç yok kafanda. İşim nedeniyle piyasadan çok uzaklaşamıyorum malesef. Bi bunu doğurayımda hayırlıysa :)

HAKLISIN ARKADAŞIM TAM KENDİNİ TANITIP BUNUN KARŞILIĞINI GÖRECEĞİN ZAMAN
AMA TEK ÇOCUKLA OLMUYOR BİLEMİYORUM YAA YAVRUMA KIYAMIYORUM YOKSA BENDE DÜŞÜNMÜYORUM

HEMŞOM SEN CETVELİ GÖRMÜYORMUSUN YEŞİMİN MESAJLARININ ALTINDA
15/01/2016 DOĞUM TARİHİ BEBİŞİNİN MAŞALLAH

CNTRM VE MİHRİBAN NERDE BUGÜN HİÇ GÖRÜNMEDİLER DİMİ

ya bende bi takvim var yumurtlamaya göre doğru gösteriyor bende ona göre tam bugün 6 hafta 0 günlük ya ona göre ayarladım doğum tarihim bu değil ama günlüğüm bu sanırım off 35 günde bir adet olunca böyle karışıyor

Cok tesekkurler yorumn icin iste bi yanim yap diger yanim bi suru sey dusunuyor hayrlisi diyorum.. ama bilmiyorum

HAKLISIN ARKADAŞIM TAM KENDİNİ TANITIP BUNUN KARŞILIĞINI GÖRECEĞİN ZAMAN
AMA TEK ÇOCUKLA OLMUYOR BİLEMİYORUM YAA YAVRUMA KIYAMIYORUM YOKSA BENDE DÜŞÜNMÜYORUM
Evet canım ya,benim uzaklaşmam demek beni kaç yıl geri götürür. Devamlı bi yenilik var işin içinde olmak lazım. Hayırlısu artık ya bilemiyorum,1 taneyi doğurayımda hayırlısıyla :)

HEMŞOM SEN CETVELİ GÖRMÜYORMUSUN YEŞİMİN MESAJLARININ ALTINDA
15/01/2016 DOĞUM TARİHİ BEBİŞİNİN MAŞALLAH

CNTRM VE MİHRİBAN NERDE BUGÜN HİÇ GÖRÜNMEDİLER DİMİ

Ben burdayım canım da sessiz takip ediyorum sizi bir şey diycem sana sen niye yoksun listede ekleyeyim seni de canım ya kendin burdasin adın listede yok

Merhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
Mrb ltfn yardim edin bana!!!yasim 31 11 yasinda bi cocugum war.sonra esimle 10 sene ayri kaldim son adet gunum 22nisandi 24 nisandan 1mayisa kadar cocuk yapmaya calistik:)bgn kan testi yaptirdim negatif cikti...cok mu erkendi sizce hamile olabilirmiyim.??bndan once iki sefer daha denedim ama yine olmadi.cok istiyorum bu cocugu nolur akil werin bana

Hem çok erken hem de en önemli günlerde ilişki olmamış sanki tam yumurtlama yaklasinca denemeyi birakmissiniz

çok sevindim arkadaşımallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.topik birçok kişiye uğurlu geldi.bizler içinde dua et canım.hamilelerin duası kabul olurmuş:)
Teşekkür ederim arkadaşım. Darısı tüm isteyenlere inşallah.. Allah isteyen herkese versin. Seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…