ne cetveli canım??HEMŞOM SEN NEDEN CETVEL YAPMIYORSUN
Canım 1 tane olsun yeter diye düşünüyorum şimdilik. Sağlıkla bunu doğurayımda 2. Fikri hiç yok kafanda. İşim nedeniyle piyasadan çok uzaklaşamıyorum malesef. Bi bunu doğurayımda hayırlıysa :)BENDE 30 DA ANNE OLDUM SANA ABLA TAVSİYESİ İKİNCİ İÇİN ARAYI AÇMA DÜŞÜNÜYORSAN SONRA BENİM GİBİ YAYA KALIRSIN
nerdeeeeeee görmedim kiYEŞİM YAPTIYA ONDAN HANİ
Yap kız sende cetveli :)))))kız yaşımızda aynıymış gebeliğimizde maşallah:))
kız nerde nasıl ben neden görmüyom o cetvel şeysiniYap kız sende cetveli :)))))
Canım 1 tane olsun yeter diye düşünüyorum şimdilik. Sağlıkla bunu doğurayımda 2. Fikri hiç yok kafanda. İşim nedeniyle piyasadan çok uzaklaşamıyorum malesef. Bi bunu doğurayımda hayırlıysa :)
hamilelik takvimine tıklayınca olmuyor nasıl yapcaaaaammm:))Yap kız sende cetveli :)))))
Merhaba canım,yaşın daha çok genç. Maddi durumun şartların nedir bilemiyoruz tabi. Bebek istemekte başka bişey.. İçine o his geldiyse ve şartlarında uygunda neden olmasınki ? Gencecik anne olur mis gibi büyütürsün bebişini :) ben 22 yaşında olsaydım en az 5 sene düşünmezdim o da ayrı mevzu :) bu tamamen seninle ve ne hissettiğinle alakalı. Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun
Hamilelik günlüğünü imza alanına ekle diyor ya,oraya tıkla. Açılan sayfada seni yönlendirecek,linke tıklayıp bebişin tahmini doğum tarihini gireceksin sadecehamilelik takvimine tıklayınca olmuyor nasıl yapcaaaaammm:))
Evet canım ya,benim uzaklaşmam demek beni kaç yıl geri götürür. Devamlı bi yenilik var işin içinde olmak lazım. Hayırlısu artık ya bilemiyorum,1 taneyi doğurayımda hayırlısıyla :)HAKLISIN ARKADAŞIM TAM KENDİNİ TANITIP BUNUN KARŞILIĞINI GÖRECEĞİN ZAMAN
AMA TEK ÇOCUKLA OLMUYOR BİLEMİYORUM YAA YAVRUMA KIYAMIYORUM YOKSA BENDE DÜŞÜNMÜYORUM
HEMŞOM SEN CETVELİ GÖRMÜYORMUSUN YEŞİMİN MESAJLARININ ALTINDA
15/01/2016 DOĞUM TARİHİ BEBİŞİNİN MAŞALLAH
CNTRM VE MİHRİBAN NERDE BUGÜN HİÇ GÖRÜNMEDİLER DİMİ
:) katılalım bakalım şimdi sıra sende en yakın seni bekliyorum @_Unicorn_ bu ay tatilde
senin bebeğin iki aylık olsun da ondan sonra
Mrb ltfn yardim edin bana!!!yasim 31 11 yasinda bi cocugum war.sonra esimle 10 sene ayri kaldim son adet gunum 22nisandi 24 nisandan 1mayisa kadar cocuk yapmaya calistik:)bgn kan testi yaptirdim negatif cikti...cok mu erkendi sizce hamile olabilirmiyim.??bndan once iki sefer daha denedim ama yine olmadi.cok istiyorum bu cocugu nolur akil werin banaMerhaba arkadaşlar ben mart nisan Mayıs artık ne zaman olursa ikinci gebelik planlıyorum benim gibi olan varsa aranızda buyrun beraber bekleyelim
Mrb ltfn yardim edin bana!!!yasim 31 11 yasinda bi cocugum war.sonra esimle 10 sene ayri kaldim son adet gunum 22nisandi 24 nisandan 1mayisa kadar cocuk yapmaya calistik:)bgn kan testi yaptirdim negatif cikti...cok mu erkendi sizce hamile olabilirmiyim.??bndan once iki sefer daha denedim ama yine olmadi.cok istiyorum bu cocugu nolur akil werin bana
PEki sence kan testini erken yapmis olabilirmiyim???yani hala umit warmi???Hem çok erken hem de en önemli günlerde ilişki olmamış sanki tam yumurtlama yaklasinca denemeyi birakmissiniz
çok sevindim arkadaşımKızlar şimdi aldım sonucu değer 65 çıkmış :))
Teşekkür ederim arkadaşım. Darısı tüm isteyenlere inşallah.. Allah isteyen herkese versin. Seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamandaçok sevindim arkadaşımallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.topik birçok kişiye uğurlu geldi.bizler içinde dua et canım.hamilelerin duası kabul olurmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?