PEki sence kan testini erken yapmis olabilirmiyim???yani hala umit warmi???
teşekkür ederim:-*Daha adetine çok var adet gelene kadar umut hep vardır ama bence senin için en önemli gün dün bugün ve yarın değerlendir bence
Yeni şarkım " gece hayatım bitti kadehi yere attım beni kutlamalısınız SİGARAYI bıraktım "
Ben de havalı olmak istiyorum en kısa zamanda gaza geldim :)
Evet canım tatilim bi biteydi :):) katılalım bakalım şimdi sıra sende en yakın seni bekliyorum_Unicorn_ bu ay tatilde
senin bebeğin iki aylık olsun da ondan sonra
Canım ya tebrik ederim çok iyi yapmışsın. Allah sabrını da versin inşallah. Darısı eşimin başına :)Yeni şarkım " gece hayatım bitti kadehi yere attım beni kutlamalısınız SİGARAYI bıraktım "
Olacaksınnnnn,en havalı sen olacaksın :)) bitsin şu yasmin bekliyorum yanıma :))Ben de havalı olmak istiyorum en kısa zamanda gaza geldim :)
Bir daha hiç başlamamak üzere inşallah. Bebişinin annesine ilk hediyesi olsun.Yeni şarkım " gece hayatım bitti kadehi yere attım beni kutlamalısınız SİGARAYI bıraktım "
Günaydınnn :) canım senin yumurtlama oldu bitti beklemedesin dimi ?Günaydınnn
Tek isteğim kokusundan adından herşeyden tiksinmek..Bir daha hiç başlamamak üzere inşallah. Bebişinin annesine ilk hediyesi olsun.
Evet cnm bata 10 gün varGünaydınnn :) canım senin yumurtlama oldu bitti beklemedesin dimi ?
İnşallah güzel haberlerinş alırızzEvet cnm bata 10 gün var
uyandık kii :) :)Uyanın hadi kızlaaaaaarherkese günaydınnnn
Günaydınnn
Günaydın kızlar bu gün nobetciyim 7 saat dersim var bunalimdayim bir de gerildim ki sabah sabah hiç sormayın patlamaya hazır bomba gibiyim
Kim gerdi seni cnm sabah sabahGünaydın kızlar bu gün nobetciyim 7 saat dersim var bunalimdayim bir de gerildim ki sabah sabah hiç sormayın patlamaya hazır bomba gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?