2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

uyandık kii :) :)

günaydın canımm

kaçıncı sınıflara bakıyosun sen canım :) çok zorluyolar mı

Çoğu 8. Sınıf canım bi tane de 5 var zorluyorlar valla ya bir de ben çok yumuşak yuzluyum tepeme çıkıyorlar inan

Kim gerdi seni cnm sabah sabah

Hiç sorma canım ya sabah sabah bir ayak sesi yaklaşıyor gözümü bir açtım kv odaya girmiş kahvaltı hazırlamış da onu haber vercekmis yahu uyuyan karı kocanın odasına böyle dalinir mi Allah aşkına ya ne biliyorsun belki ciplagiz Allahım ya Rabbim sabır

aaaa yok artık, kapıyı çalsın telefonla arasın arkadaş başka yöntem mi yok..

ayyy kız hem güldüm hem kızdım anaaam ne işi var sizde kitleyin bacım yatarken:))
biz kv me ziyaret e gidince kapıyı ben kapattığımda asla gelmez birşey diyecekse seslenir ama zaten ben yanlışlıkla uyku sersemi olur sabah gelirse diye kocam kitler kapıyı :))

günaydın kızlar nasılsınız:)))
takip etmeye çalışıyorum ama koptum biraz saırım, bunalıma girdim duygusal olarak çok etkiledi hamilelik beni sanırım ühühühü
şimdiden 4 kg aldım ve de(( herşeye kafayı takıyorum Allah başka dert vermesin

bebeğim takılma yaa ne güzel hamilesin işte kiloolsun verirsin . çok mu yiyrsun şişliktenmi kilo

bebeğim takılma yaa ne güzel hamilesin işte kiloolsun verirsin . çok mu yiyrsun şişliktenmi kilo
mide bulatısını bastırmak için sürekli yiyorum, sıvı tüketemiyorum (((
sürekli hamurişi ekmek arası yiyorum ki beni rahatlatsın diye veya kuruyemiş(( pofff

mide bulatısını bastırmak için sürekli yiyorum, sıvı tüketemiyorum (((
sürekli hamurişi ekmek arası yiyorum ki beni rahatlatsın diye veya kuruyemiş(( pofff
cubuk kraker yersen belki daha az kilo yapar ekmeğe göre canım. yada limon dilimle tuzla ye .
bende sanki mide bulantım varmış gibi örnek veriyorum ama bende olsa sanırım öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…