fıstık kahvaltını düzgün yaptın mı bakim :)) kontrol edicem seni:)İnşallah güzel haberlerinş alırızz
uyandık kii :) :)
günaydın canımm
kaçıncı sınıflara bakıyosun sen canım :) çok zorluyolar mı
Kim gerdi seni cnm sabah sabah
Hiç sorma canım ya sabah sabah bir ayak sesi yaklaşıyor gözümü bir açtım kv odaya girmiş kahvaltı hazırlamış da onu haber vercekmis yahu uyuyan karı kocanın odasına böyle dalinir mi Allah aşkına ya ne biliyorsun belki ciplagiz Allahım ya Rabbim sabır
ayyy kız hem güldüm hem kızdım anaaam ne işi var sizde kitleyin bacım yatarken:))Hiç sorma canım ya sabah sabah bir ayak sesi yaklaşıyor gözümü bir açtım kv odaya girmiş kahvaltı hazırlamış da onu haber vercekmis yahu uyuyan karı kocanın odasına böyle dalinir mi Allah aşkına ya ne biliyorsun belki ciplagiz Allahım ya Rabbim sabır
bebeğim takılma yaa ne güzel hamilesin işte kiloolsun verirsin . çok mu yiyrsun şişliktenmi kilogünaydın kızlar nasılsınız:)))
takip etmeye çalışıyorum ama koptum biraz saırım, bunalıma girdim duygusal olarak çok etkiledi hamilelik beni sanırım ühühühü
şimdiden 4 kg aldım ve de(( herşeye kafayı takıyorum Allah başka dert vermesin
ay çok sevinidm ne hayırlı topikmiş burası. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahGünaydın canım.. Evet dün önce idrar testi yaptım,çift çizgiyi görüncede kan testi yaptırdım:) hamileymişim öyle görünüyor :)
mide bulatısını bastırmak için sürekli yiyorum, sıvı tüketemiyorumbebeğim takılma yaa ne güzel hamilesin işte kiloolsun verirsin . çok mu yiyrsun şişliktenmi kilo
cubuk kraker yersen belki daha az kilo yapar ekmeğe göre canım. yada limon dilimle tuzla ye .mide bulatısını bastırmak için sürekli yiyorum, sıvı tüketemiyorum(((
sürekli hamurişi ekmek arası yiyorum ki beni rahatlatsın diye veya kuruyemiş(( pofff
ayyy hadi inşallah:))
günaydınnnn:)Günaydın canımcımlarım
Bekle canımm gelicem :)Olacaksınnnnn,en havalı sen olacaksın :)) bitsin şu yasmin bekliyorum yanıma :))
Nasılsın tatlı hamiş? :)günaydınnnn:)
ayy çok şükür iyiyim :) bebişime battaniye örüyorum :)) sen napıyorsun kuzucumm:))Nasılsın tatlı hamiş? :)
Günaydın canımcımlarım
ayy evde sıkıntıdan başladım örgüyeNasılsın tatlı hamiş? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?