2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aaaaaaaa çok ayıp doğrusu. Misafir mi yoksa sizinle mi yaşıyo?

fıstık kahvaltını düzgün yaptın mı bakim :)) kontrol edicem seni:)
Sabah uyandığımda 1 bardak süt,1 avuç ceviz içi.. Sonra duşa giriyorum saç makyaj fln 1 saatten fazla geçiyor. Sonra kahvaltı yapıyorum. 1 haşlanmış yumurta peynir çeşitleri ( artık salam sucuk yemiyorum ) domates salatalık vs.. Sıkma portakal suyu,bide süt reçeli :)) çayıda azalttım arttık,kafein içeriyor

O ne öyle ya,yatak odasına girilir mi.. Belki çıplak yatıyorum,belki işim var.. Bu ne rahatlık ya,tavrını koysaydın bidaha yapamasın

Maşallah yarasınn

Ne görmek istiyor şunlar anlamıyorum bal gibide biliyorlar odaya öyle girilmiyeceğini..... KEşke ayak sesini hissedince çıksaydın adamın üstünede görseydi gününü

ohhh çok güzel hele 7. haftada beyin hücreleri oluşuyor ya o yüzden depo etmek lazım cevizi:))
afiyet olsun evet çay falan artık içmiyorum bende salam sucuk ketcap mayonez zaten yemezdim sos falan yemiyorum :))
zaten asla ve asla canım şekerli çekmiyor midem kalkıyor şekerliyi görünce bile

aaaa yok artık, kapıyı çalsın telefonla arasın arkadaş başka yöntem mi yok..

Aynen bugüne kadar o mu uyandirmis sanki bizi kapıya vurur seslenirsin yaa acayip sinirliyim hiç sormayın çocuk gece uyanırsa diye kapıyı kilitleyemiyorum ki ayrıca da kimin aklına gelir ki kv gelcek yatak odama diye ayy Allahım ya sinirden ölüyorum resmen

Ben salam sucuk severdim ama yemiyorum işte artık:) çayıda azalttım kahvede sadece günde 1 tane zaten sade içiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum işte :)

off çok haklısın ben olsamda kudurmuştum şimdi

Ben salam sucuk severdim ama yemiyorum işte artık:) çayıda azalttım kahvede sadece günde 1 tane zaten sade içiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum işte :)
tabiside dikkat etceksin artıkın bebişi iyi besleyelim dimi:)) ayy kesemizi bir görsekte :) bazıları benim değerim çok yükselmiş birden bir kaç gün içinde diye ikiz olabilir dediler heyecan yaptım yaa

Hiçbişey demedin mi kendisine ? Yada eşin tepki göstermedi mi ?

tabiside dikkat etceksin artıkın bebişi iyi besleyelim dimi:)) ayy kesemizi bir görsekte :) bazıları benim değerim çok yükselmiş birden bir kaç gün içinde diye ikiz olabilir dediler heyecan yaptım yaa
Kaçtı ki değerin ? Doktora gidince söyler zaten. Hayırlısı olsun canım yaa sağlıkla gelsinde tek çift farketmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…