Aaaaaaaa çok ayıp doğrusu. Misafir mi yoksa sizinle mi yaşıyo?
O ne öyle ya,yatak odasına girilir mi.. Belki çıplak yatıyorum,belki işim var.. Bu ne rahatlık ya,tavrını koysaydın bidaha yapamasın
Ne görmek istiyor şunlar anlamıyorum bal gibide biliyorlar odaya öyle girilmiyeceğini..... KEşke ayak sesini hissedince çıksaydın adamın üstünede görseydi gününü
Hiçbişey demedin mi kendisine ? Yada eşin tepki göstermedi mi ?
Eşin söylesin bence,sen hiç yorma kendini :)İlk evlendiğimizde de yapmıştı bir kere ozaman eşim cok kizmisti aradan 4 yil geçti yediği lafları unuttu heralde hatirlatmak gerekecek sabah uyku sersemliginden anlamadı eşim ne olduğunu ama akşam o soylemezse ben diycem ben hiç sizin odaniza giriyor muyum diye
ayy evet sağlıklı olsunda:) ya bir arkadaş a doktor değeri adeti iki hafta geçince 2000 küsür diye ikiz olabilir demiş benimkide adeti 10 gün geçince 12803 dü ya 2 bine onu dediyse benimkinin kesin olması gerekKaçtı ki değerin ? Doktora gidince söyler zaten. Hayırlısı olsun canım yaa sağlıkla gelsinde tek çift farketmez :)
Ozaman seninki 2 den çokayy evet sağlıklı olsunda:) ya bir arkadaş a doktor değeri adeti iki hafta geçince 2000 küsür diye ikiz olabilir demiş benimkide adeti 10 gün geçince 12803 dü ya 2 bine onu dediyse benimkinin kesin olması gerekneyse dün kafama o takıldı hayırlısı bakalım yaa
ayy evet sağlıklı olsunda:) ya bir arkadaş a doktor değeri adeti iki hafta geçince 2000 küsür diye ikiz olabilir demiş benimkide adeti 10 gün geçince 12803 dü ya 2 bine onu dediyse benimkinin kesin olması gerekneyse dün kafama o takıldı hayırlısı bakalım yaa
ahaha bende öyle dedimOzaman seninki 2 den çokben anlamıyorum hangi haftada değer kaç olur,hayırlısı olsun canımm salı günü belli olur bakalım :)
ay evet bende onu düşünmekten bir hş oldum kimsede yok ama rivayete göre annemin bebeği kürtaj lmuş ne sebepten bilmiyorum şuan ama güya doktor ikiz demiş vakti zamanındaCidden senin değer cok yuksek ailede de varsa kesin çoğul gebelik senin ayy ne güzel olur çifte bayram yaparız :)
Aynen bugüne kadar o mu uyandirmis sanki bizi kapıya vurur seslenirsin yaa acayip sinirliyim hiç sormayın çocuk gece uyanırsa diye kapıyı kilitleyemiyorum ki ayrıca da kimin aklına gelir ki kv gelcek yatak odama diye ayy Allahım ya sinirden ölüyorum resmen
iyiyim canım öğle arası arkadaşla bebek görmeye gittik ışıkta dururken arkadan hıyarın biri çarptı ödüm koptu hala şoktayım çok korktumIyiyim bebeğim ya eve geldim dinleniyorum :) sen nasılsın bakalım?
bişey söylemedin mi anne neden böyle giriyosun filan diye benimki ben yalnız yatarken bile girmez
ay evet bende onu düşünmekten bir hş oldum kimsede yok ama rivayete göre annemin bebeği kürtaj lmuş ne sebepten bilmiyorum şuan ama güya doktor ikiz demiş vakti zamanındaama rivayet bu doktor sallamadıysa yoksa hayatta olup ne bende ne eşimde yakınen yok ikiz
sağol canım hayırlısı yaa:)Nasip canım belki vardır bilmiyorsundur aman sağlıklı olsunda bir tane olsun fark etmez de insan merak eder böyle sonuç olunca hadi hayırlısı
Geçmiş olsun canım.. Hıyar deme yaaiyiyim canım öğle arası arkadaşla bebek görmeye gittik ışıkta dururken arkadan hıyarın biri çarptı ödüm koptu hala şoktayım çok korktum
Sabah sabah tatsizlik olmasın diye bir şey demedim de eşime soyliycem konussun diye seninki doğrusunu yapıyor işte benim kendi annem de asla girmez içeri ancak bir iş olur yardım isterim öyle gelir bu arada kaza atlatmışsin geçmiş olsun canım ben de çok korkarım öyle şeylerden
Geçmiş olsun canım.. Hıyar deme yaabende bikere ışıkta duran birine arkadan çarpmıştım,kız çok korkmuştu bide hamileydi araba kullanırken başka şeyle meşgul olmayıp sadece yola bakmak lazım,bu açıdan haklısın biraz hıyarlık oluyor
Teşekkür ederim arkadaşım. Darısı tüm isteyenlere inşallah.. Allah isteyen herkese versin. Seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
O da tam hıyarmış ya,insan inip bakmaz mı bi özür dileseydi bariiiicanım ne bileyim insanlık hali bişey de olmadı zaten arabaya ama çok korktuk bi özür dile ne bileyim kusura bakma dalgınlık oldu de ortaya bile çıkmadı bastı gitti hıyarın önde gideni
Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum,akşam eve gidince uzanıp dinleniyorum işte.. Allaha emanetiz :)sağol arkadaşım:)inşallah dikkat et kendine ilk aylar önemli
Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum,akşam eve gidince uzanıp dinleniyorum işte.. Allaha emanetiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?