Aynen öyle canım.. Hayırlısı olsun artık elden gelen bişey yok :)tabiki canım.o bebek tutunmak isterse emin ol 5. kattan düşsen birşey olmaz demişti kürtaj olduğumda doktorum.yeterki o bebiş sağlıkla kucağına gelmek istesin.çokta düşünme o heyecanını doya doya yaşa gerisi hiç önemli değil.
teşekkür ederim canım bir de o kadar pişkin ki özür filan dilemek yok ödümüz koptu arabada 5 aylık hamile bi arkadaş daha vardı , diğer çok bilmiş fedailer biz araca bakarken bişey yok bişey yok sen devam et bak hiçbi şey olmamış diye diye beynimizi şişirdiler ağzımızı bile açamadık ona da sinir oldum ışık olduğu için korna da çok çaldılar zaten öyle saçma bi olay.
Geçmiş olsun canım ya iyisin di mi ? Maalesef öyleleri var. Dikkatsizlikten olmuş olabilir evet ama o pişkinlik özür dilememe falan sinir ediyo insanıiyiyim canım öğle arası arkadaşla bebek görmeye gittik ışıkta dururken arkadan hıyarın biri çarptı ödüm koptu hala şoktayım çok korktum
ay canım bende bilemedim ki benim 35 gün ya adet sürem:)) yumurtlamaya göre geç yumurtlamış olunca ocak. yoksa tam günüm 31 aralık olunca bilemiyorum yani:))Ocak annelerinde 3-5 kişi kendi arasında takılıyor :) kimsenin kimseyi salladığı yok :) en güzeli burası :))esoes1919 ocak annelerindesin ama aralık görünüyor doğum tarihi
Yumurtlamaya göre değil son adet tarihine göre hesapla. Doktora gittiğinde o da öyle hesaplayacak zatenay canım bende bilemedim ki benim 35 gün ya adet sürem:)) yumurtlamaya göre geç yumurtlamış olunca ocak. yoksa tam günüm 31 aralık olunca bilemiyorum yani:))
ama adat dönemini 4 hafta sayıyor ya. benim 5 haftada oluyor nasıl olcak :)Yumurtlamaya göre değil son adet tarihine göre hesapla. Doktora gittiğinde o da öyle hesaplayacak zaten
Herkesin adet döngüsü ve dolayısıyla yumurtlaması aynı değil. 35 günde adet oluyorsan 20-21. Gün yumurtlarsın,doktor hesabını ona göre yapar. Sen son adetini baz alama adat dönemini 4 hafta sayıyor ya. benim 5 haftada oluyor nasıl olcak :)
AYY KIZ O ZAMAN BEN 8. HAFTADAYIMM anaaaaaaaammmmmHerkesin adet döngüsü ve dolayısıyla yumurtlaması aynı değil. 35 günde adet oluyorsan 20-21. Gün yumurtlarsın,doktor hesabını ona göre yapar. Sen son adetini baz al
ay pardon 7. haftanın içindeyim doktora giderken kısmet olursa 8. haftam mı olcak yaniii:))Herkesin adet döngüsü ve dolayısıyla yumurtlaması aynı değil. 35 günde adet oluyorsan 20-21. Gün yumurtlarsın,doktor hesabını ona göre yapar. Sen son adetini baz al
Evet canım doğru o. 7+2 sin şuandaayy hesaplayıcı böyle gösteriyor şuan
7 hafta 2 günlüksünüz diyor amannn yani 8. hafta içindeyim öylemi
kız yeşim kafam karıştı yaww:)
anammmm 8. haftam oluyorEvet canım doğru o. 7+2 sin şuanda
anammmm 8. haftam oluyoradet günümü 12 gün geçti daha neyse:))
doktorunda kafasını karıştırcam ben desene:d
Ulytau canım Dr düşük sonrası gebelik olmasın falan dedi mi sana bende bi haftalık kimyasal g. geçirmiştir rahim kendini topasin demistiben de sabah gebelik testi yaptım hcg sanırım tamamen sıfırlanmış hiç çizgi yoktu
Ulytau canım Dr düşük sonrası gebelik olmasın falan dedi mi sana bende bi haftalık kimyasal g. geçirmiştir rahim kendini topasin demisti
evet öyle olabiliyormus farketmeden düşük olabiliyor muş. benimki çok agir geçmişteki artik bebek konusunu bile açmak istemiyordum şükür kotu günler geride kaldıkimyasal gebelik sonrası çoğu dr korunma önermiyor aslında hani zaten çoğu kadın farkına bile varmadan kimyasal yaşayabiliyormuş ya geç adet oldum sanıp ama senin dr gibi korunun diyenleri de okudum burda hangisi daha doğru bilemem tabi sen nasılsın canım bat yaklaşmış nasıl durumlar
evet öyle olabiliyormus farketmeden düşük olabiliyor muş. benimki çok agir geçmişteki artik bebek konusunu bile açmak istemiyordum şükür kotu günler geride kaldı
evet bata az kaldı afedersin sürekli çamaşır değiştiriyorum akintim ve bel kasık agrim var batmalar falan
maşallah çalışkan arılarım ya uzun zamandir giremiyordum 41 kere masallah bos durmayalim kizlr çalışmalara devam Allah bos durani sevmez bebek çalışmaları tüm hiziyla devam ediyor anlaşılan inşallah darisi topikteki isteyen cancazlaraBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
13. edds_______________BAT 27 Nisan
14. ecrin gelsin___________BAT 10 Mayıs
15. base2012____________BAT 13 Mayıs
16. new smiles __________BAT 13 Mayıs
17. aayna ______________BAT 15 Mayıs
18. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
19. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs
20. ekim2013___________BAT 19 Mayıs
21. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs
22.Ulytau_____________BAT 23 Mayıs
23. Svedrif90___________BAT 28 Mayıs
24. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
25. fatihkbra____________BAT 28 Mayıs
26. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?