2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

sırada sen varsın canım senin adının yanına da yazıcam birkaç güne inşallah

bunlar güzel belirtiler inşallah bebiş habercisidir profil foton çok tatlı ya oğluma hamileyken de görüyordum bu fotoyu ama bende hiç böyle bir görüntü oluşmadı :)
tesekkur ederim
inşallah canım ya psikolojik olabilir diye korkuyorum gerçi bu ay pek kafaya takmadim aslinda
ayy bende hamile oldugumda boyle bi görüntü olursa yerim ben o ayagi heralde

Günaydın cannımm :) kanaman kesildi dimi ? Bu arada ilk ay yasmine güvenme :) koruyucu etkisi çok düşük ilk ay
Günaydın canım :) Evet kesildi kanamam şükür :) Öyleymiş ilk ay evet okumuştum ben de. Olsun geliyosa gelsin bebiş di mi? :) Ama yumurtlama olmadı galiba. Geçen ovulasyon yapmıştım negatifti. Akıntı falan da yok.

Canım sonuçta ilaç kullanıyorsun,hamile kalmak çok sağlıklı olmayabilir.bu ay bitsinde sonra hayırlısıyla gelsin bebişinn

Canım sonuçta ilaç kullanıyorsun,hamile kalmak çok sağlıklı olmayabilir.bu ay bitsinde sonra hayırlısıyla gelsin bebişinn
O da doğru canım. İlacı bitirip bi adet olayım sonra olması daha sağlıklı olur dediğin gibi. Biraz daha sabır o zaman :) Hem bugün diyete başladım yine :) Azcık kilo versem iyi olacak. Doktorun biri yaşın küçük bu kiloyla hamile kalırsan şekerin tansiyonun çıkar dedi. Bence çok da tombik değilim ama

İnşallah biterde rahatlarsın. Bende hiçbişey başlamadı daha. Zaten beklenen adet günü bugun sadece göğüslerim dayanılmaz şekilde ağrıyor,yürümeye korkar oldum
kuzumm beniim öyle yanıyor öğşe ağrıyor ki ucları heryeri :)) sızlıyor resmen:)) koyulaşma falan olmadı bende ama harita gibi damarlarım var:))

Az ye ama herşey ye:) yaşın kaç ve kaç kilosun ki öyle dedi doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…