İlerleyen haftalarda olur belki bndede. Benim sadece dolgunluk ve inanılmaz bi ağrı var..bide ateş basıyor arada menapoza girmiş gibi :))kuzumm beniim öyle yanıyor öğşe ağrıyor ki ucları heryeri :)) sızlıyor resmen:)) koyulaşma falan olmadı bende ama harita gibi damarlarım var:))
evet evet eşimbana yanıyorsun diyor:))İlerleyen haftalarda olur belki bndede. Benim sadece dolgunluk ve inanılmaz bi ağrı var..bide ateş basıyor arada menapoza girmiş gibi :))
hoşgeldin hemşom:))Günaydınlarr
dün bahar nezlesi ile fena idim kendimi zor toplayıp işe geldim
oğlumada dr iki gün rapor verdi
Maşallah hamişlerimize beni özlemediniz mi haaa nerde bu hatun diyen yok
hapşurmaktan ana oğul içimiz dışımıza çıktıhoşgeldin hemşom:))
geçiş olsun off zordur şimdi oğluşun içinde senin içinde dikkat edin bebeğim
ayy amannn du kendini koru kuzucum limon falan ye tuzlayıp ımmmmhapşurmaktan ana oğul içimiz dışımıza çıktı
ben bir ara beyin sarsıntısı geçirdim sandım o derece yani
İnşallah cnm ama hiçbir şey hissetmiyorum.Günaydın cici anne adayı :) seninde bebişin gelmiştir inşallaaaaah
ayy amannn du kendini koru kuzucum limon falan ye tuzlayıp ımmmm
ya hapşurmak deyince bir tanıdık var daha doğrusu arkadasımın tanıdıgı diyorki. hapşurdum düşürdüm diyor 3.5 aylık bebeğini doğru olabilirmi yaa. gözüm kokuyor hassas mı bu kadar
hımm demek ki başka şeyler var kötü onu sevmeyenler sebebini bilmesin diye öyle diyorlaryokk yaa sanmam onun başka bir sıkıntısı vardır hemşom pamuk ipliğine bağlı değil bebeler
Allah korusun benim bir arkadaş vardı tüp bebekle ikizlere gebe kaldı hamileliliği boyunca kanamalı geçti yattı allah ömür verirse oluyor doğdu kuzuları vaktinde hemde 2 yaşına geliyor kuzular allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bende hiçbişey hissetmiyordum. Geçen ay ilk denemeydi,bütün belirtileri hissediyodum :)) ama regl oldum. Bu ay bişey yoktu,akıntı devam etti sadece. Kasık ağrısı bugunlerde daha yoğun başladı. Öğrenmeden önce öyle batma vs yoktu,çok nadir ağrı gibi hafif bişey oldu okadar. Bata kaç gün var ? Ben yumurtlamadan sonra 10. Günde net çift çizgiyi gördüm. Sende dene bakalım çıkar belki :)İnşallah cnm ama hiçbir şey hissetmiyorum.
Geçmiş olsun canımmm,dikkat edin kendinize. Sende git evine dinlen.. Özlemezmiyiz yaaa ama işi vardır sadece okuyor yazmıyor diye düşündüm :) ben işim olunca öyle yapıyorum daGünaydınlarr
dün bahar nezlesi ile fena idim kendimi zor toplayıp işe geldim
oğlumada dr iki gün rapor verdi
Maşallah hamişlerimize beni özlemediniz mi haaa nerde bu hatun diyen yok
23 yaşındayım 1.63 boyum kilom 67Az ye ama herşey ye:) yaşın kaç ve kaç kilosun ki öyle dedi doktor ?
Kesinlikle katılıyorum bende düşen bebeğimde hiç bişi yoktu adet belirtisi bile bu ay ilk denemedi tüm adet belirtileri vardı nitekim adet te oldumBende hiçbişey hissetmiyordum. Geçen ay ilk denemeydi,bütün belirtileri hissediyodum :)) ama regl oldum. Bu ay bişey yoktu,akıntı devam etti sadece. Kasık ağrısı bugunlerde daha yoğun başladı. Öğrenmeden önce öyle batma vs yoktu,çok nadir ağrı gibi hafif bişey oldu okadar. Bata kaç gün var ? Ben yumurtlamadan sonra 10. Günde net çift çizgiyi gördüm. Sende dene bakalım çıkar belki :)
Kızzz küçükmüşsün sen daha :) doktor dediyse vardır bi bildiği sen az dikkat et,gebe kalıncada ilk 3 ay kilo almazsın zaten,sonrada dikkatli gidersin hiçbişey olmaz.23 yaşındayım 1.63 boyum kilom 67
Sen maşallah çok gençsin..kaç yıllık evlisin...23 yaşındayım 1.63 boyum kilom 67
Azcık küçüğüm evet :) Tamam dikkat ediyorum artık canım :)Kızzz küçükmüşsün sen daha :) doktor dediyse vardır bi bildiği sen az dikkat et,gebe kalıncada ilk 3 ay kilo almazsın zaten,sonrada dikkatli gidersin hiçbişey olmaz.
Hayırlısı olsun canım.. Bu ay gelir inşallah bebişin :) stres etkiliyor bence,ben geçen ay çok takmıştım kafama ve olmadı.. Sonuçta planlı bişey düşünmedende olmuyor ama hayırlısı de akışına bırakKesinlikle katılıyorum bende düşen bebeğimde hiç bişi yoktu adet belirtisi bile bu ay ilk denemedi tüm adet belirtileri vardı nitekim adet te oldum
Bugün tam 7 ay oldu evleneli :)Sen maşallah çok gençsin..kaç yıllık evlisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?