Ekmek,şeker,hamurişi hepsini kes :)) gör bak nasıl farkedecek bi anda gider 3-4 kiloAzcık küçüğüm evet :) Tamam dikkat ediyorum artık canım :)
Ahh inşallah tutabilirim kendimi :) Eşim seviyo kilo problemi de yok pek ona yapınca ben de yiyorum ama artık ona da yapmicam :)Ekmek,şeker,hamurişi hepsini kes :)) gör bak nasıl farkedecek bi anda gider 3-4 kilo
Geçmiş olsun canımmm,dikkat edin kendinize. Sende git evine dinlen.. Özlemezmiyiz yaaa ama işi vardır sadece okuyor yazmıyor diye düşündüm :) ben işim olunca öyle yapıyorum da
Daha 9 gün var cnm. bende akıntı kesildi gibi. Minik minik batma var sadece. Zaten 4-5 gübe kadar belli olur benim. Çünkü ben reglden 4-5 gün öncesinde kahverengi akıntı görüyorum. Kahverengiyi görürsem hamile değilim demektir.Bende hiçbişey hissetmiyordum. Geçen ay ilk denemeydi,bütün belirtileri hissediyodum :)) ama regl oldum. Bu ay bişey yoktu,akıntı devam etti sadece. Kasık ağrısı bugunlerde daha yoğun başladı. Öğrenmeden önce öyle batma vs yoktu,çok nadir ağrı gibi hafif bişey oldu okadar. Bata kaç gün var ? Ben yumurtlamadan sonra 10. Günde net çift çizgiyi gördüm. Sende dene bakalım çıkar belki :)
Cnmmm siz ne kadar yeni evliymişsiniz öyle.Bugün tam 7 ay oldu evleneli :)
Günaydınlar herkese,
yeni hamilelerimizi gönülden tebrik ediyorum, bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucaklarına almalarını diliyorum. İş sebebiyle çok sık girip yazamasamda herkesin yazdıklarını okuyorum, kayıplar olmuş çok geçmiş olsun Allah gönlünüze yatan en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin inşallah.
Ben Nisan 2 de adet olmuştum, ayın 16sında kadın doğuma gittim artık bebek istiyoruz diye. 9 aylık evliyim hiç korunmadık ama dikkat ediyorduk, aralık ayından beri dikkat etmeyi de bıraktık ancak hala bir sonuç alamadık diye gittim doktora. Gerekli konuşmalar ve vajinal ultrason sonrasında fiziksel olarak bir sorun olmadığını söyledi doktor ve birkaç hormon testi verdi. Bu testleri adetimin başladığı günden itibaren sayılmak üzere 21.günde yapmak gerekiyormuş, neyse onlarda da değerlerim normal çıktı. Doktor eşimin muayeneye gelmesini istedi. Cumartesi günü eşim ürolojiye gitti fiziksel muayene sonrası, bugün sabah sprem örneği verdi. Sonuçları akşam alabileceğiz. Umarım onda da bir sorun çıkmaz ve tek sorun bebişimizin henüz gelmeyi istememesi olur
Bu arada bugün adet oldum, beklenenden erken geldi benim beklenmeyenyeni batım 28 Mayıs olur sanırım, listede günceller misiniz?
Sizin bebiş pek nazlı desene. Allah sağlıkla tez zamanda nasip etsin hepimize.Günaydın herkese,
sayfaya her geldiğimde yeni hamilelerin haberlerini alıyorum çok mutlu oluyorum. Hamilelerimizi tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde en son eşim sperm örneği vermişti, değerleri gayet normal çıktı. Doktor denemeye devam edin dedi, bakalım hakkımıza ne zaman hayırlıysa o zaman olsun bebişimiz. Şimdilik bebişin keyfini beklemeye devam ediyoruz
Sizin bebiş pek nazlı desene. Allah aağlıkla tez zamanda nasip etsin hepimize.
Daha 9 gün var cnm. bende akıntı kesildi gibi. Minik minik batma var sadece. Zaten 4-5 gübe kadar belli olur benim. Çünkü ben reglden 4-5 gün öncesinde kahverengi akıntı görüyorum. Kahverengiyi görürsem hamile değilim demektir.
Yapmaa onada yemesin :)Ahh inşallah tutabilirim kendimi :) Eşim seviyo kilo problemi de yok pek ona yapınca ben de yiyorum ama artık ona da yapmicam :)
İnşallah görmezsin kahverengiyi :)Daha 9 gün var cnm. bende akıntı kesildi gibi. Minik minik batma var sadece. Zaten 4-5 gübe kadar belli olur benim. Çünkü ben reglden 4-5 gün öncesinde kahverengi akıntı görüyorum. Kahverengiyi görürsem hamile değilim demektir.
maşallah maşallahKızlar bu arada söylemeyi unuttum,2 gün önce 65 olan değerim dün 198 olmuştu :) galiba normal ilerliyoruz :)
Kızlar bu arada söylemeyi unuttum,2 gün önce 65 olan değerim dün 198 olmuştu :) galiba normal ilerliyoruz :)
bat ne zaman canımİnşallah cnm ama hiçbir şey hissetmiyorum.
Vooow! Erken başlamışsın çalışmalara demekki annelik içgüdün süper inş genelde bi yıl bekliyor ya herkes inş hayırlısıyla gelirBugün tam 7 ay oldu evleneli :)
16 mayısbat ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?