2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Geçmiş olsun canımmm,dikkat edin kendinize. Sende git evine dinlen.. Özlemezmiyiz yaaa ama işi vardır sadece okuyor yazmıyor diye düşündüm :) ben işim olunca öyle yapıyorum da

canım dün için rapor verdi dr aslında cumaya kadar kapatsa iyi olurdu ama ne bileyim ben rapor alamıyorum
canım sağolasın ben takılıyorum size nerde aklınızda tutacaksınız nerde bu hatun diye

Daha 9 gün var cnm. bende akıntı kesildi gibi. Minik minik batma var sadece. Zaten 4-5 gübe kadar belli olur benim. Çünkü ben reglden 4-5 gün öncesinde kahverengi akıntı görüyorum. Kahverengiyi görürsem hamile değilim demektir.

Günaydın herkese,
sayfaya her geldiğimde yeni hamilelerin haberlerini alıyorum çok mutlu oluyorum. Hamilelerimizi tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde en son eşim sperm örneği vermişti, değerleri gayet normal çıktı. Doktor denemeye devam edin dedi, bakalım hakkımıza ne zaman hayırlıysa o zaman olsun bebişimiz. Şimdilik bebişin keyfini beklemeye devam ediyoruz

Sizin bebiş pek nazlı desene. Allah sağlıkla tez zamanda nasip etsin hepimize.

Son düzenleme:

bende böyle 1 hafta öncesinden anlamıştım hamile olduğumu. adetten 1 hafta öncesinde hep pembe akıntım gelirdi. kasıklarım da ağrı batma oluyordu ara ara. birde idrarda keskin bir koku fark ettimiştim ben . adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım değer 1,0 çıkmıştı. 3 gün sonra evde test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm. darısı başına inşallah

İnşallah görmezsin kahverengiyi :)

burnum akıyor bu gün geçsin haftasonu gelsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…