- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Geçmiş olsun canım yaa,çok zordur öyleburnum akıyor bu gün geçsin haftasonu gelsin yaaa
kırmızı görmüş boğa gibiyim kırmızıları gördüm de zaten
agresif sinirli alınganim adetin her zaman ki etkileri
bu haller beni bitirdi sürekli birilerinin kalbini kırıyorumadetliyken, birde üstüne bebek isteyipte olmayınca kafayı yiyeceğim diye korkuyorum of of ne zaman gelecek bu bebisssya puf puf
bir daha ki bat: 4Haziran
Hayırlısı olsun canım.. Adet döneminde herkes gergin olur mutlaka,elinden geldiğince en aza indirmeye çalış etkilerini. Bebişide takma kafana,elbet gelecek öyle düşün :)kırmızı görmüş boğa gibiyim kırmızıları gördüm de zaten
agresif sinirli alınganim adetin her zaman ki etkileri
bu haller beni bitirdi sürekli birilerinin kalbini kırıyorumadetliyken, birde üstüne bebek isteyipte olmayınca kafayı yiyeceğim diye korkuyorum of of ne zaman gelecek bu bebisssya puf puf
bir daha ki bat: 4Haziran
Günaydın canımm,bugun nasılsınGünaydınlarrr
iyiyim deyim ama değilim işe zor geldim hamişimGünaydın canımm,bugun nasılsın
Uyumak istiyorum bende,hava çok kötü.. 9:30daki duruşma en iyi ihtimalle 11-12ye sarkacak.. Cinnet geçiriyorum yani :)iyiyim deyim ama değilim işe zor geldim hamişim
sen nasılsın
ilk dört ay insan uykuya ayrı bir düşüyor tatlım yaaUyumak istiyorum bende,hava çok kötü.. 9:30daki duruşma en iyi ihtimalle 11-12ye sarkacak.. Cinnet geçiriyorum yani :)
canımmm nasıl oldunDün akşamdan beri burda da yağmur yağıyor
Bugunde tam uyumakık yani :) koştura koştura geldim,yine listede sonlardayım :) burda hep böyle yaa delirmemek elde değililk dört ay insan uykuya ayrı bir düşüyor tatlım yaa
duruşmaların sarkması çok sinir bozucu oluyor haklısın
iyi değilim hamişim eve gidip uyumak istiyorumcanımmm nasıl oldun
Çok iyi anlıyorum seni , bende çok soğuk bulunmaktayım o işlere karşı :) çok yorma kendini bebiş vardır belki :)Selam kızlarrrr
Bugünü de bi atlkatsam evi temizlemem lazım biraz. Bütün hafta öğleden sonra uyudum iş miş hak getire. Yemek de yapmadım doğru dürüst. Ev işinden iyice soğudum gitti. Bari bi süpüreyim bugün.
ayy canım benim yaaa kıyamam sana off keşke iyice dinlenebilseniyi değilim hamişim eve gidip uyumak istiyorum
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?