- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Çok iyi anlıyorum seni , bende çok soğuk bulunmaktayım o işlere karşı :) çok yorma kendini bebiş vardır belki :)
süpürmekten bişey olmaz canımm,ama deterjan fln kullanıp soluma artık. Bebiş varsa haftada bir kadın çağır o yapsın herşeyini,yada eşine yaptırKız bebiş olsa da bi süpürge de atmam lazım. Mutfağı temizleyecektim vazgeçtim, bebek durumu haftaya belli olunca ona göre işlerimi yapacağım artık.
Aman napayım sevmiyorum işte.
S
süpürmekten bişey olmaz canımm,ama deterjan fln kullanıp soluma artık. Bebiş varsa haftada bir kadın çağır o yapsın herşeyini,yada eşine yaptır
Bebiş olunca mecbuuur :) sen erken evde oluyorsun şimdilik gerek yok tabi.ben 13:00de evde olsam ahhh ahhh :))Haha valla gündelik temizlik yapacak güvenilir birini bulsam alıcam ama sonra parama acıyorum. Zaten 13.00 de okuldan çıkıyorum.Her şey tam olmasa da yapıyorum işlerimi.
Bebiş olunca mecbuuur :) sen erken evde oluyorsun şimdilik gerek yok tabi.ben 13:00de evde olsam ahhh ahhh :))
gunaydın canımGünaydın canlar dün akşamdan beri hava kapalı hatta ara ara yağışlı evde olsam ne güzel uyunurdu bugün ya geçmiş olsun A anneveoglusu biraz daha sabret günün yarısı bitti bile sonra 2 gün tatil
Kesinlikle avantaj.. Ben hiçbişey yapamıyorum,düzgün birini buldum çok şükürde rahatım.. Her işimizi yapıyor sağolsun.. Haftasonları bile zor geliyor bana kahvaltı vs hazırlamakAvantajım var o konuda çok şükür. Yoksa hiçbir şey yapamazdım valla.
Dün akşam bir şimşek vardı istanbulda.. Resmen sabah oluyordu :)) hala yağış devam ediyor..Günaydın canlar dün akşamdan beri hava kapalı hatta ara ara yağışlı evde olsam ne güzel uyunurdu bugün ya geçmiş olsun A anneveoglusu biraz daha sabret günün yarısı bitti bile sonra 2 gün tatil
amannn canım sıkılıyor zaten tek başına evde sizde olmasanız kafayı yerdim sanırım ayyy dayanamıyacam işe gircem snaırım :)) gerçi Allah nasip ederse kardeşimin düğünü olsun tatil aldık onuda yapalım öyle girerim diyorum:)) temmuz sonu agustos başı ama. e bu seferda karnımı gören beni işe almaz sanırım amannn ayyhhhhDün akşam bir şimşek vardı istanbulda.. Resmen sabah oluyordu :)) hala yağış devam ediyor..esoes1919 yak kız ışığı için açılsın :))
Kesinlikle avantaj.. Ben hiçbişey yapamıyorum,düzgün birini buldum çok şükürde rahatım.. Her işimizi yapıyor sağolsun.. Haftasonları bile zor geliyor bana kahvaltı vs hazırlamak
gunaydın canım
ayyy ankarada evin içi kapkaranlık utanmasam ışık yakacambirde şakır şakır yağmur yağıyor pufff
Aylık 1500tl veriyorum canım,bu fiyata yatılı kalanlar bile var. Bebeği olan arkadaşlarımda yatılı kalanlarda var. Benimki sabah erken geliyor,akşamüstü işi bitince çıkıyor. Ama aklına gelen her iş onda. Sen hangi şehirdesin ?Maşallah canım Allah bozmasın.
Sorması ayıp ne kadar ödüyorsun? Benim de kafamda birisi var, bebiş olursa onu alacağım ama ücret konusu fazla ağır olursa bilmiyorum
Dün akşam bir şimşek vardı istanbulda.. Resmen sabah oluyordu :)) hala yağış devam ediyor..esoes1919 yak kız ışığı için açılsın :))
2 ay çalışmış olursun ozamn ne gerek var :) sonra yasal olarak çalışman yasak zaten. Sen bebişi doğur sonra kesin dönüş yap işe :)amannn canım sıkılıyor zaten tek başına evde sizde olmasanız kafayı yerdim sanırım ayyy dayanamıyacam işe gircem snaırım :)) gerçi Allah nasip ederse kardeşimin düğünü olsun tatil aldık onuda yapalım öyle girerim diyorum:)) temmuz sonu agustos başı ama. e bu seferda karnımı gören beni işe almaz sanırım amannn ayyhhhh
Aylık 1500tl veriyorum canım,bu fiyata yatılı kalanlar bile var. Bebeği olan arkadaşlarımda yatılı kalanlarda var. Benimki sabah erken geliyor,akşamüstü işi bitince çıkıyor. Ama aklına gelen her iş onda. Sen hangi şehirdesin ?
Ben bile korktum çocuk iyi dayanmış :) neyse yarın açıyor hava :)Dün akşam burda da öyle oldu biz de kipada yakalandik kipanin da üstü metal oluyor ya çok korkunç bir ortam vardı ben bile korktum oğlan tutturdu eve gidelim diye garibim evde aynı sesler yok sanıyor yağmur dinene kadar bekledik orda
Eki Görüntüle 1520632 Bunu yaptım dün çok iyi değil ama daha başlangıç.. Biraz riskli pişince tabi ne çıkacak bilemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?