2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bende yatılı istemiyorum ne gerek var.. İstanbul için iyi fiyat bunlar canım,sabah yatağı bile toplamıyorum,yemek temizlik ütü her iş onda.akşam biz eve gelmedende gitmiş oluyor. Çok işimize yarıyor yani.. Bana kalsa hiçbişey yapamam..inan okadar yoğunum ki..

Gerçekten büyük rahatlık. Hamileliğinde daha da rahatlığını anlarsın zaten. Maşallah

Ay maşallah canım imrendim hayatina 1500 çok para gerçi burda daha uuguna bulunur ama yine de ev kredisi araba kredisi ikisini de bitirmem lazım ancak ozaman belki dusunebilirim

anaaam kız pahalı değilmi burada 900 e bin e çalışıyorlar.
ya affına sığınarak soruyorum ama ne kadar kazanıyorsunda o parayı veriyorsun devlet memuru dediğin 3 bin kazanıyor yarı maaş eder yazık yaa . off ben en iyisi kendim bakayım çalışmayım gibi birşey oluyor

maşallah ya süper zaman bize yaklaşıyor

Eline sağlık canım mis gibi olmuş işte
Işte rahatlıyorum biraz ben de bu adet çok stresli geçti.. Haftasonunda eşimin yabancı arkadaşları yemeğe gelicek geleneksel Türk mutfağı yapmak gerek.. Burada havalar çok güzel... 23 24 25 Mayıs tatil ucuz bilet bulursak bi yerlere gidelim diyoruz..bakalım böylece rahatlamaya çalışıyorum...

Yarım gün çalışsa 1000e çalışır. Ama tüm gününü alıyorum kadının,burda az çok fiyatlar böyle zaten. Devlet memuru olsam maaşın yarısını vermezdim tabi :) haftada 1 gün temizliğe çağırırdım,onu yapan arkadaşlarımda var :) herkes bütçesine göre bi çözüm üretiyor kendine.. Nasıl bi tempoda olduğumu bilsen 5000de ver olur dersin :)) eve gelip yemek yiyorum sadece çoğu zaten,gece 2ye 3e kadar dosya çalışıyorum.. Bütün yükümü alıyor kadın 1500 hiç gözümde bile değil :)

çalışan bütün bayanların yapması gerekli bence.ruhen ve bedenen büyük bir rahatlık.maddi durumun elverdiği sürece kesinlikle yapılmalı arkadaşım.bence çok iyi yapıyorsun.bende çalışıyorum.sabah çıkıp akşamın bir saati eve geliyorsun.kalan kısıtlı sürede ne yemek yapsam,bulaşık ,utu,temizlik kendine vakit ayır ee eşine vakit ayır offfkeşke biraz durumum iyi olsa bir dakila düşünmem.

süper ya maşallah benimde kısmet olursa 28 haziran olacak BAT

anladım canım tabikide hakkın ona birşey diyemez kimse . bizimde bütçemiz çok iyi Çok şükür ama benim eşim diyorki senin elinden başka birinin yemeğini yemem ben hay allahım yaa temizlikçi her hafta gelsin ama yemekleri sen yap yada beraber yapalım elin kadınından yemem ben diyro yaa delii
bende iş açısından sadece sıkılmayım diye çalışacak olanlardanım eşime kalırsa sigortam yatsın ben evde olayım :)) keşke öğretmen olsaydım diyroum yarım gün evde mis ama ne yapalım kısmet bakanlıkta çalışırken sinirimi bozuyorlardı sevmiyordum iş yerimi o yüzden biraz memnun evdeyim diye eşimm:))

Hergün çağırmazsın mesela ben iki hafta da bir çağırıyordum burada saatli saati 15 lira 5 saat çalışıyor genel temizlik detaylı değil 3 saate bitiriyor ve bide ütü yapıyor benim için baya rahattı böyle yapılabilir

ayy kız bende ankarada yaşamama rağmen 8 de evden çıkıp 2 saat iki servis değiştirerek bakanlığa giderdim sonra akşam 7 de eve gelirdim zor oluyor evet kesinlikle kadın bence şart

evet oda olabilir hergünde gelsin isterim ben bebeğimi bir doğurayımda sağlıkla sonra işime geri dönünce bende herhalde alırım kadın doğru yemeği istemeyince eşim haftada iki kere gelse yeter sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…