Bende yatılı istemiyorum ne gerek var.. İstanbul için iyi fiyat bunlar canım,sabah yatağı bile toplamıyorum,yemek temizlik ütü her iş onda.akşam biz eve gelmedende gitmiş oluyor. Çok işimize yarıyor yani.. Bana kalsa hiçbişey yapamam..inan okadar yoğunum ki..Ben çooook uzaklardayım canım. Ama seninki kapsamlı iş yapıyormuş, ücreti bana göre yüksek zaten öğretmen maaşının 3/4 ü oldu gitti. Bizim burda sanırım bulabilirim 700-800 civarı. Ama yatılı matılı istemem.
Gerçekten büyük rahatlık. Hamileliğinde daha da rahatlığını anlarsın zaten. MaşallahBende yatılı istemiyorum ne gerek var.. İstanbul için iyi fiyat bunlar canım,sabah yatağı bile toplamıyorum,yemek temizlik ütü her iş onda.akşam biz eve gelmedende gitmiş oluyor. Çok işimize yarıyor yani.. Bana kalsa hiçbişey yapamam..inan okadar yoğunum ki..
maşallah,gayet güzel olmuş. El becerin iyi demekki,ben elime alayımda ozamn gör çok iyi olmamayı :))Eki Görüntüle 1520632 Bunu yaptım dün çok iyi değil ama daha başlangıç.. Biraz riskli pişince tabi ne çıkacak bilemiyoruz
Bende yatılı istemiyorum ne gerek var.. İstanbul için iyi fiyat bunlar canım,sabah yatağı bile toplamıyorum,yemek temizlik ütü her iş onda.akşam biz eve gelmedende gitmiş oluyor. Çok işimize yarıyor yani.. Bana kalsa hiçbişey yapamam..inan okadar yoğunum ki..
anaaam kız pahalı değilmi burada 900 e bin e çalışıyorlar.Aylık 1500tl veriyorum canım,bu fiyata yatılı kalanlar bile var. Bebeği olan arkadaşlarımda yatılı kalanlarda var. Benimki sabah erken geliyor,akşamüstü işi bitince çıkıyor. Ama aklına gelen her iş onda. Sen hangi şehirdesin ?
ayy dimi sanırm :)2 ay çalışmış olursun ozamn ne gerek var :) sonra yasal olarak çalışman yasak zaten. Sen bebişi doğur sonra kesin dönüş yap işe :)
Sende hayırlısıyla hamiş olursun inşallah,sonra bulursun birini :)Gerçekten büyük rahatlık. Hamileliğinde daha da rahatlığını anlarsın zaten. Maşallah
ayy kız ne güzelmş eline sağlık vallahi:))Eki Görüntüle 1520632 Bunu yaptım dün çok iyi değil ama daha başlangıç.. Biraz riskli pişince tabi ne çıkacak bilemiyoruz
maşallah çalışkan arılarım ya uzun zamandir giremiyordum 41 kere masallah bos durmayalim kizlr çalışmalara devam Allah bos durani sevmez bebek çalışmaları tüm hiziyla devam ediyor anlaşılan inşallah darisi topikteki isteyen cancazlara
Işte rahatlıyorum biraz ben de bu adet çok stresli geçti.. Haftasonunda eşimin yabancı arkadaşları yemeğe gelicek geleneksel Türk mutfağı yapmak gerek.. Burada havalar çok güzel... 23 24 25 Mayıs tatil ucuz bilet bulursak bi yerlere gidelim diyoruz..bakalım böylece rahatlamaya çalışıyorum...Eline sağlık canım mis gibi olmuş işte
Çok teşekkür ederimayy kız ne güzelmş eline sağlık vallahi:))
Yarım gün çalışsa 1000e çalışır. Ama tüm gününü alıyorum kadının,burda az çok fiyatlar böyle zaten. Devlet memuru olsam maaşın yarısını vermezdim tabi :) haftada 1 gün temizliğe çağırırdım,onu yapan arkadaşlarımda var :) herkes bütçesine göre bi çözüm üretiyor kendine.. Nasıl bi tempoda olduğumu bilsen 5000de ver olur dersin :)) eve gelip yemek yiyorum sadece çoğu zaten,gece 2ye 3e kadar dosya çalışıyorum.. Bütün yükümü alıyor kadın 1500 hiç gözümde bile değil :)anaaam kız pahalı değilmi burada 900 e bin e çalışıyorlar.
ya affına sığınarak soruyorum ama ne kadar kazanıyorsunda o parayı veriyorsun devlet memuru dediğin 3 bin kazanıyor yarı maaş eder yazık yaa . off ben en iyisi kendim bakayım çalışmayım gibi birşey oluyor
Aylık 1500tl veriyorum canım,bu fiyata yatılı kalanlar bile var. Bebeği olan arkadaşlarımda yatılı kalanlarda var. Benimki sabah erken geliyor,akşamüstü işi bitince çıkıyor. Ama aklına gelen her iş onda. Sen hangi şehirdesin ?
süper ya maşallah benimde kısmet olursa 28 haziran olacak BATBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
13. edds_______________BAT 27 Nisan
14. base2012____________BAT 13 Mayıs
15. new smiles __________BAT 13 Mayıs
16. aayna ______________BAT 15 Mayıs
17. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
18. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs
19. ekim2013___________BAT 19 Mayıs
20. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs
21. Ulytau_____________BAT 23 Mayıs
22. Svedrif90___________BAT 28 Mayıs
23. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
24. fatihkbra____________BAT 28 Mayıs
25. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran
26. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
Çok saol ama Çin'i zor ve sabır işi bende sabırsızım iyi gelir belkiM
maşallah,gayet güzel olmuş. El becerin iyi demekki,ben elime alayımda ozamn gör çok iyi olmamayı :))
anladım canım tabikide hakkın ona birşey diyemez kimse . bizimde bütçemiz çok iyi Çok şükür ama benim eşim diyorki senin elinden başka birinin yemeğini yemem ben hay allahım yaa temizlikçi her hafta gelsin ama yemekleri sen yap yada beraber yapalım elin kadınından yemem ben diyro yaa deliiYarım gün çalışsa 1000e çalışır. Ama tüm gününü alıyorum kadının,burda az çok fiyatlar böyle zaten. Devlet memuru olsam maaşın yarısını vermezdim tabi :) haftada 1 gün temizliğe çağırırdım,onu yapan arkadaşlarımda var :) herkes bütçesine göre bi çözüm üretiyor kendine.. Nasıl bi tempoda olduğumu bilsen 5000de ver olur dersin :)) eve gelip yemek yiyorum sadece çoğu zaten,gece 2ye 3e kadar dosya çalışıyorum.. Bütün yükümü alıyor kadın 1500 hiç gözümde bile değil :)
Hergün çağırmazsın mesela ben iki hafta da bir çağırıyordum burada saatli saati 15 lira 5 saat çalışıyor genel temizlik detaylı değil 3 saate bitiriyor ve bide ütü yapıyor benim için baya rahattı böyle yapılabiliranaaam kız pahalı değilmi burada 900 e bin e çalışıyorlar.
ya affına sığınarak soruyorum ama ne kadar kazanıyorsunda o parayı veriyorsun devlet memuru dediğin 3 bin kazanıyor yarı maaş eder yazık yaa . off ben en iyisi kendim bakayım çalışmayım gibi birşey oluyor
ayy kız bende ankarada yaşamama rağmen 8 de evden çıkıp 2 saat iki servis değiştirerek bakanlığa giderdim sonra akşam 7 de eve gelirdim zor oluyor evet kesinlikle kadın bence şartçalışan bütün bayanların yapması gerekli bence.ruhen ve bedenen büyük bir rahatlık.maddi durumun elverdiği sürece kesinlikle yapılmalı arkadaşım.bence çok iyi yapıyorsun.bende çalışıyorum.sabah çıkıp akşamın bir saati eve geliyorsun.kalan kısıtlı sürede ne yemek yapsam,bulaşık ,utu,temizlik kendine vakit ayır ee eşine vakit ayır offfkeşke biraz durumum iyi olsa bir dakila düşünmem.
evet oda olabilir hergünde gelsin isterim ben bebeğimi bir doğurayımda sağlıkla sonra işime geri dönünce bende herhalde alırım kadın doğru yemeği istemeyince eşim haftada iki kere gelse yeter sanırımHergün çağırmazsın mesela ben iki hafta da bir çağırıyordum burada saatli saati 15 lira 5 saat çalışıyor genel temizlik detaylı değil 3 saate bitiriyor ve bide ütü yapıyor benim için baya rahattı böyle yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?