2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bütün gün suyum çıkıyor akşam eve posam kalıyor sadece :) ev işi deyip geçmemek lazım en az dışardaki iş kadar yorucu ve zahmetli. O saatte yemek yapsam gece yeriz :) temizlik yapsam uyumamam lazım :) çalışan kadına şart bi yardımcı..

yaaaa maşallah çok bereketli. hayırlı olsun hepinizin gebeliği. bu ayda bende olmayacak. yeni bat verebilirim şimdiden. adet sancım başladı 3. denemeye önümüzdeki aya nasip et Rabbim lütfen.

hamiş arkadaşlar kaçıncı denemelerinizde gebe kaldınız acaba özel olmazsa yazar mısınız ?

Mecbur kalınca öyle bi yer kiii :)) çalışan ama yemeğini akşamdan hazırlayan arkadaşlarda var herkesin düzeni farklı işte..

Allah kolaylık versin çok doğru bende çalışıyorum benim biraz avantaj denir mi ama eşim akşam geç gelince yemek derdim olmuyor..hafta sonuna bi genel yapıp bitiriyorum ama dediğin gibi iş çıkışı çok zor

Hayırlısı olsun canım.. Ben 2. Ayda hamile kaldım. İlk ay olmadı benimde. Ama sen bunlara takılma herkesin aynı olmaz,bunları düşünüp stres yapma. Eşinle beraber test vs yaptırdınız mı? Herşey yolundaysa hiç kafana takma bebiş geleceği vakti bilir :)

Mecbur kalınca öyle bi yer kiii :)) çalışan ama yemeğini akşamdan hazırlayan arkadaşlarda var herkesin düzeni farklı işte..
ay evet yıllarca annem yazık kadın marketimiz vardı annem gece gelirdi babamla işten 10 da yazın mesela yarın a kesinlikle yapardı yemeğini yazık kadın. ev işi temizlik ütü Allahım ya yazık annelerimize
evet ben dedim zaten eşime geri döneyim çalışmaya kadın alırım her gün dedim.
zaten eşim ben şimdi evdeyken bile diyor arada kadın alsana ne yoruyorsun kendini diyor:)) hamile olmadan öncede öyleydi canım kocam benim yaaa:))
ay özledim haaa akşam olsada gelse

İş çıkışı imkansız zaten.. Benim eşim işten nefret ediyor.akşam yemekten sonra yaptığım tek iş tabakları makinaya koymak,bide teflonları makinaya atmıyorum onu yıkamak.. 5 dk dan fazla sürse işim sen ne ovalıyosun orda diye kızar :) haftasonu temizlik var desem cinnet geçirir :) o yüzden işte herkes kendine göre düzen oturtuyor

haklısın canım artık sağlıklı bi gebelik olsunda 2 kaybım var çünkü 3. ve 5. denemede ancak gebe kalabilmiştim. yine öyle olacak muhtemelen. neyse artık zaten şuan çok yoğunum stres var. bidahaki aya rahat olacak inşallah sağlıklı olur.

maşaAllah:))
eşindemi senin gibi avukat canım

Gebe kalmanda sorun yok demekki,buda çok iyi bişey.. Sağlıklı olsaydı bebişlerin kalırdı zaten seninle,her işte vardır bi hayır.. Sal gitsin kafana takma :)

Yok canım,eşim mühendis.Onunda işi yoğun ve stresli. Uluslararası bi şirkette müdür. O yüzden evde sadece dinlemek istiyoruz
ayy kız benimkide mühendis üst düzey oda ayy sorma hep toplantılar gün boyu sonra eve bi geliyor beni kucağına sarıyor hadi yemek yiyelim diyor sonra yemeği kaldırıp makinaya o koyar sonrada gel hadi der veee kucağına sarar uykuya yazık aaa:)) sonra flim izleyelim der yazık diyroum hafta sonları olsun diyorum olmaz diyor kız ne yorucu bunların işleri

Görevi ne eşinin ? Benimki her an toplantıda,arabada evde işte :) gece yatarken amerika arar( onlara gündüz ya bize gece olduğunu düşünmezler ) sıkıntılı gerçekten..

Görevi ne eşinin ? Benimki her an toplantıda,arabada evde işte :) gece yatarken amerika arar( onlara gündüz ya bize gece olduğunu düşünmezler ) sıkıntılı gerçekten..
yurt içi yurt dışı önemli bir firmada canım ama sağolsun eve gelince yemeği yedikten sonra herşey biter sadece yorgunluğu kalır:))

ayy kız sen yemek yemeğe başladınmı koşuşturmadan unutma bebişin var haaaa birde koşma yürü yavaş yavaş tamam mı beklesinler seni duruşma salonlarında
ya birde birşey diyeceğim kafama bu iş meselesi çok takılıyor yaa devletteki işimden oldum özelde de şimdi almazlar beni off ben evdemi oturcam yaa bir iki yıl (

Öğlen yemeğimi bile yedim :) hep ben bekliyorum zaten birazda onlar beni beklesinler :) tek sıkıntım topuklu ya,acaba zararı varmıdır..belim ağrıyor zaten. Senin doğumdan önce girmen çok anlamsız,doğum yap sonra istediğin yerde başla eahat rahat.. Ben şimdi kaçıyorum saat 1 oldu,en erken 15:00te biter işim :))

ohh afiyet olsun bebeğimmm:))
doktoruna sor istersen ama bence çok koşturmuyorsan zararı olmaz topuklunun diye düşünüyorum.
evet benim işim karışık oldu yaa off evde sıkılmaya devam o zaman napalım

Topuklunun zararı olmaz canım ama kilo almaya basladikca vücudun denge merkezi sürekli değiştiği için sakarlik çok oluyor tokezleme falan o zaman riskli olabilir Allah korusun düşsen falan sonra vicdan azabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…