2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ohh afiyet olsun bebeğimmm:))
doktoruna sor istersen ama bence çok koşturmuyorsan zararı olmaz topuklunun diye düşünüyorum.
evet benim işim karışık oldu yaa off evde sıkılmaya devam o zaman napalım

Evde otururken vakit de geçmek bilmez sana şimdi Allah kolaylık versin ben 34. haftada doğum iznine cikmistim ki 38+4 te doğum yaptım ama vakit çok zor geçmişti stresle bekle falan zor oluyor

hoşgeldiniz hanımlarr
ben Tekirdağ merkezdeyim arkadaşım
rabbim tez zamanda sağlıkla bebişlerinizi göndersin inşallah

Evde otururken vakit de geçmek bilmez sana şimdi Allah kolaylık versin ben 34. haftada doğum iznine cikmistim ki 38+4 te doğum yaptım ama vakit çok zor geçmişti stresle bekle falan zor oluyor
evet canım amannn ailemde burda değil tek başına evde kös kös oturuyorum yaaa .

ankarada nerde oturuyorsun hemşom ben Eryaman ve Aydınlıkevlerde oturmuştum

Topuklunun zararı olmaz canım ama kilo almaya basladikca vücudun denge merkezi sürekli değiştiği için sakarlik çok oluyor tokezleme falan o zaman riskli olabilir Allah korusun düşsen falan sonra vicdan azabı
Evet canım haklısın,ince topuklara veda ederim bikaç ay sonra. Bi çare buluruz elbet,bebiş sağlıklı olsunda :)

ohh afiyet olsun bebeğimmm:))
doktoruna sor istersen ama bence çok koşturmuyorsan zararı olmaz topuklunun diye düşünüyorum.
evet benim işim karışık oldu yaa off evde sıkılmaya devam o zaman napalım
Evde sıkılıyorsan bi kursa fln başla. Yabancı dil vs.. Hem vakit geçer,hem sana katkısı olur

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası size de ugurlu gelir inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebislerinize bu arada ben de corludayim Livza59

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…