ohh afiyet olsun bebeğimmm:))
doktoruna sor istersen ama bence çok koşturmuyorsan zararı olmaz topuklunun diye düşünüyorum.
evet benim işim karışık oldu yaa off evde sıkılmaya devam o zaman napalım
Merhabalar beni de aranıza alır mısınız[/QUOTE
Hosgeldin
Bende 2 bucuk aylık evliyim ama eşimle bebek düşünüyoruuuz :) Yeni katıldıım aranızaaBenide alır mısınıııızz
Hoşbuldumm :)Hosgeldin
Mrb canım bnde 6 aylik evliyim.bizde yeni karar verdik bu ay denedik olmadı kısmet se önümüzdeki aylarda inşallahBende 2 bucuk aylık evliyim ama eşimle bebek düşünüyoruuuz :) Yeni katıldıım aranızaaBenide alır mısınıııızz
evet canım amannn ailemde burda değil tek başına evde kös kös oturuyorum yaaa .Evde otururken vakit de geçmek bilmez sana şimdi Allah kolaylık versin ben 34. haftada doğum iznine cikmistim ki 38+4 te doğum yaptım ama vakit çok zor geçmişti stresle bekle falan zor oluyor
Evet canım haklısın,ince topuklara veda ederim bikaç ay sonra. Bi çare buluruz elbet,bebiş sağlıklı olsunda :)Topuklunun zararı olmaz canım ama kilo almaya basladikca vücudun denge merkezi sürekli değiştiği için sakarlik çok oluyor tokezleme falan o zaman riskli olabilir Allah korusun düşsen falan sonra vicdan azabı
Amin canım aminn inşallah bende yeni geldim Tekirdağ a alışmaya çalışıyorum buralarda arkadaşlık ediniyorumhoşgeldiniz hanımlarr
ben Tekirdağ merkezdeyim arkadaşım
rabbim tez zamanda sağlıkla bebişlerinizi göndersin inşallah
Evde sıkılıyorsan bi kursa fln başla. Yabancı dil vs.. Hem vakit geçer,hem sana katkısı olurohh afiyet olsun bebeğimmm:))
doktoruna sor istersen ama bence çok koşturmuyorsan zararı olmaz topuklunun diye düşünüyorum.
evet benim işim karışık oldu yaa off evde sıkılmaya devam o zaman napalım
nerde oturuyorsun merkezde çalışıyormusunAmin canım aminn inşallah bende yeni geldim Tekirdağ a alışmaya çalışıyorum buralarda arkadaşlık ediniyorum
evet canım amannn ailemde burda değil tek başına evde kös kös oturuyorum yaaa .
cntrm nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?