çankayada canım yaa yokuşlu çankaya yolarındaankarada nerde oturuyorsun hemşom ben Eryaman ve Aydınlıkevlerde oturmuştum
ayy canım şimdi kpss videolarını izledim bitti testini çözdüm geldim bide ikinci üniverstem var hepsine çalışsam zaten gğn geçerEvde sıkılıyorsan bi kursa fln başla. Yabancı dil vs.. Hem vakit geçer,hem sana katkısı olur
ayy bir görsem bir hissetsem ne güzel olurTek başına değilsin ki bebişin var annesi :)
Aa bizde babamın görevi dolayısıyla yaşamıştık orda. Sedat simavi sokak :))çankayada canım yaa yokuşlu çankaya yolarında
ay ay ayAa bizde babamın görevi dolayısıyla yaşamıştık orda. Sedat simavi sokak :))
Anılar canlandı bi an :)ay ay aygop tayım ben canım
Hoşgeldiniz kızlar :) burası uğurlu topik.. Maşallah deyin,en kısa zamanda sizde kavuşursunuz inşallah bebişlerinize:)Merhabalar beni de aranıza alır mısınız
anılarrrrr anılarrrr şimdi gözümde canlandılarrrrrrrAnılar canlandı bi an :)
ayy bir görsem bir hissetsem ne güzel oluray ben annemi oluyorum yaa daha farkına varamıyorum sanırım şaşkın
ayyy inşallah canımmmmmmmmmmmmmmm heyecanlıyım salı günü hem kalp atışı hem keseyi görürüm inşallah dua edin yavrularrİlk zamanlar öyle oluyor canım hele karnın büyümeye başlasın hareketlerini hisset ondan sonra inanacaksin anne olduğuna
daha iyiyim şükür arkadaşım sınıf öğretmenimisin canımİyiyim canım şükür son derse girdim çocuklar oyun oynuyor ben de vakit geçsin diye bekliyorum işte sen nasılsın biraz daha iyi misin
Bizde daha yeni olduğumuz için başlamadık canımm :) Hayırlı haberlerle gelelimm inşallahMrb canım bnde 6 aylik evliyim.bizde yeni karar verdik bu ay denedik olmadı kısmet se önümüzdeki aylarda inşallah
Amiin inşallah ya :)hoşgeldiniz hanımlarr
ben Tekirdağ merkezdeyim arkadaşım
rabbim tez zamanda sağlıkla bebişlerinizi göndersin inşallah
Teşekkürler canım inşallah İzmir'deyim bendeYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası size de ugurlu gelir inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebislerinize bu arada ben de corludayim @gurbetgelini59
Hoşbuldum canımm inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip etsiiin :)Hoşgeldiniz kızlar :) burası uğurlu topik.. Maşallah deyin,en kısa zamanda sizde kavuşursunuz inşallah bebişlerinize:)Tilbe_
çankayada canım yaa yokuşlu çankaya yolarında
anladım canım hakkattende yokuşu çok oranın
Teşekkürler canım inşallah İzmir'deyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?