- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
7hemşom ben 19.haftada hissetmiştim allahım ne güzel bir andı bebişimin hareketi, hamilelik dönemine dair en güzel deneyim bebiş hareketleri bunu yaşamak isterim sağlıkla hayırlısı ile tekrardan Rabbim nasip ederse
Askerinyareni bende İzmirde Bucada okudum İzmir aşığıyım resmen
ayyy inşallah canımmmmmmmmmmmmmmm heyecanlıyım salı günü hem kalp atışı hem keseyi görürüm inşallah dua edin yavrularr
daha iyiyim şükür arkadaşım sınıf öğretmenimisin canım
sağol bebeğiimm:))Büyük ihtimalle görürsün canım Allahın da izniyle dualarimdasiniz hepiniz
Merhaba canım hoş buldum.amin inşallah diyelim. Bende Tekirdağ 100.yil mahYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası size de ugurlu gelir inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebislerinize bu arada ben de corludayimLivza59
çankayada canım yaa yokuşlu çankaya yolarında
BENDE HÜRRİYET MAH. OTURUYORUMMerhaba canım hoş buldum.amin inşallah diyelim. Bende Tekirdağ 100.yil mah
ay süper sen neresinde canımbende Ankarada yaşıyorum:)çok memnun oldum arkadaşım:)
ay süper sen neresinde canım
ayy benim akrabalarımda var keçiörende bize bayağı uzak ama olsun güzeldir:))bende keçiörende oturuyorum
ay süper sen neresinde canım
ayy benim akrabalarımda var keçiörende bize bayağı uzak ama olsun güzeldir:))
aa evet olabilri yaa benim orada arkadaşlarımda var mecidiye mi ne diyorlar:)) ankarada daha 4 senedir burdayım çok bilmiorum dabirgün biryerlerde karşılaşırız inşallah:)belkide çok kez karşılaştık
daha iyi o zaman:)bana çok uzak yerler mecidiye ben gata lojmanları tarafında daha merkeze yakın yerde oturuyorum:)
Bende solda var. Sanki şişmişte ağrıyomış gibi. Altından bebiş çıkabilir :)kızlar bir şey sormak istiyorum. sağ kasığımda bir ağrı var. ama batma vs gibi değil. hani insan çok hareket ettiğinden,uzun zamandır spor yapmayıp da ilk defa yaptığından hamlar da eti ağrır ya öyle bir ağrı, çok garip.
Benzer bir ağrı yaşayan ve sonrasında altından bi rahatsızlık çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?