2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

eğilip kalktıgında agrıyorsa belkı gebelık olabilir :=)
benım sag kasık, kuyruk sokumu tarafları agrıyordu
böbrek sandım bır an hatta :=)

Umarım öyledir canım. Yoksa pek normal değil gibi.
Ayy çok sevindim senin için. Sağlıklı bir hamilelik dilerim sana.
adetınde kasık agrısı olmuyorsa bence gebelık :=) çok sağ ol amin inşallah :=)
mrb canmm. Tebriklerr.
senle konuşmştuk belirtileri faln sevindim şimdi gorunce
çok sağ ol :=) ama bız gecen ay konusmustuk galıba, bu ay hiç konusmadım bunun uzerıne
yoksa yanlıs mı hatırlıyorum :=)

yok yok doğru hatrlıyosun sanırım yeni yeni istiodunuz zaten.. Allh tamamına erdirsin inşllh. Darısı bizee

Valla cnm bana bi garip geldi. Bebik yok da regl olursam doktora gideceğim. Gebelikte böyle olur mu ki? İnternette batma şeklinde diyo. Benimki değişik.
Batma gibi değil benimkide,sanki içerde bişey var gibi ağrı gibi şişlik gibi değişik ya tarif edemiyorum :)

yok yok doğru hatrlıyosun sanırım yeni yeni istiodunuz zaten.. Allh tamamına erdirsin inşllh. Darısı bizee
heh işte ben geçen ay bıraktım takıbı o an oldu :=)
tavsıyem; aklından sil, '' şu gün yumurtlamam, bugun şöylem'' demeden adetıne 6 gün kala bırak.
1 gün yap, 2 gün yapma falan :=)
kısacası kafanıza göre takılın ve takvimi takıbı bırak

vlla aradan 5 ay geçince kafaya takmamkmumkun olmuyo .. Ama zaten takvim hesbı yapmıyorum.
bakalım nasibi ne zambsa gelir zaten

vlla aradan 5 ay geçince kafaya takmamkmumkun olmuyo .. Ama zaten takvim hesbı yapmıyorum.
bakalım nasibi ne zambsa gelir zaten
bu söyledıklerım bır sorun yoksa eger gecerlı. nasip işte canım
allah verecegı zamanı iyi biliyor. hayırlısını iste hep :=)

bu arada doktorlar 1 seneyı gecmeden gelmeyın dıyorlar
ben 6 ay bılıyordum ama genelı 1 sene dıyormus

zaten 2 defa hamile kaldım bn, yinede olmuyo diye geçn ay dktra gittim hormon testlerine fln baktı bi skntı yok dedi dktr, hatta kızdı bana

zaten 2 defa hamile kaldım bn, yinede olmuyo diye geçn ay dktra gittim hormon testlerine fln baktı bi skntı yok dedi dktr, hatta kızdı bana
vardır bır hayrı :=) doktor haklı kızmakta :=) hayırlısı olsun hepimizin hakkında. allah tez zamanda nasip etsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…