2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hahaa
ya bn daha oncede takılıodum bu topiğe de şimdi senin ev sahibi olduğunu farkettim tatlımm..
naslsnn

:) iyiyim canım bildiğin gibi işte sen nasılsın görmüyorum birkaç gündür seni son durum ne

Herkese günaydınlar.... Güzel bi gün... Var burada...Avrupa ile tr mevsim değiştirdi sanki... Evet yorucu bügün beni bekliyor temizlik yarına tatlı misafir geliyor çünki öğleden sonra yabancı bi grub arkadaşla türkçe öğrenen,takılıcaz... Hani biz ingilizcesi olanlarla arkadaşlık yaparız ya bizimkilerde türkçe öğreniyor... Istanbula. Antalya'ya sık sık gidiyorlar tr ucuz geliyor onlara.. Bende böylece vakit geçiriyorum... Evet bugün özgürlüğüme kavuşuyorum adet bitiyor yeni bi periyod yeni heyecanlar... Bakalım ne bekliyor bizi....

Çok sevindim senin adına ne güzel enerji dolu bir mesaj yazmışsın ben de ev işleriyle uğraşıyorum bugün sil süpür yıka ütüle vs

Ohhhh keyfin bol olsunnn.

selam kızlar:)birşey soracağım sizlere.benim geçen ay ufak kaşıntı yanma gibi şikayetlerim olmustu vajinada.krem kullanmıştım.adet oldum sonrasında ve hiç şikayetim kalmamıştı.bir kaç gündür inanılmaz bir bel ve kasık ağrım var.birde ilişki esnasında yanmam oluyor.bu hamilelik belirtisi olamaz galiba değilmibir kaç gün içinde geçmezse dr gideceğim tekrar.bu arada batım 13 mayıs yaklaştı.sizdede böyle ilişkide yanma yaşayan varmı;?

Hoşgeldin. özledik seni düşme maphus damlarına yine bak
Benim daha 1 haftam var. Şeytan dürtüyo git erken gebelik testi al diye. Dayanıyorum ama.

Hiç boşuna para verme erken gebelik testlerine normal gebelik testleri daha doğru sonuç veriyor erken gebelikler yanlış pozitif de verebiliyor forumda çoğu kişinin hevesi kursaginda kaldı erken gebelik testleri yüzünden ona verecegin parayla 3-5 tane normal test al her gün yap daha iyi

Canım yakın zamanda smear testi yaptirmadiysan smear testi yaptirmani öneririm benim yıllarca dra gitmeden evde kremlerle gecistirdigim tek problem yanma ve kasintiydi Allah korusun ama sonra benim durumuma dusmeni istemem

Canım yakın zamanda smear testi yaptirmadiysan smear testi yaptirmani öneririm benim yıllarca dra gitmeden evde kremlerle gecistirdigim tek problem yanma ve kasintiydi Allah korusun ama sonra benim durumuma dusmeni istemem
sağol canım.bende br kaç güne geçmezse dr kesin gidicem zaten.doktor artık ne tetkik yapar yada nasıl tedavi uygularsa yapacağım.insallah büyük bir sıkıntı yoktur.

sağol canım.bende br kaç güne geçmezse dr kesin gidicem zaten.doktor artık ne tetkik yapar yada nasıl tedavi uygularsa yapacağım.insallah büyük bir sıkıntı yoktur.

İnşallah yoktur canım ama ihmal etme sakın

Ahaha Allah bir daha düşürmesin canım tut ceneni :)))

yok daha girmicem zaten ya napıyosun canım

Hoşgeldin. özledik seni düşme maphus damlarına yine bak
Benim daha 1 haftam var. Şeytan dürtüyo git erken gebelik testi al diye. Dayanıyorum ama.

alma canım bence ben 4 gün kala yapmıştım biliyosun yine de çıkmamıştı reglim 2 gün geçince görmüştüm pozitifi lekelenmen de başlamadı dimi daha bir iki gün sonra başlamazsa öyle umutlanırız hiç belirtin var mı

canım hamileyken bende yanma değil de kasık ağrısı oluyordu ilişki sırasındaa o da rahim ağzının gebeyken aşağı inmesinden dolayı oluyor bel ve kasık ağrısı da şüpheli belirtiler benim adet yaklaşınca bel ve kasık ağrım olur zaten.

hoşgeldin surrender seni bdv de görüyordum evli miydin sen bekarsın sanıyodum :) hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına almanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…