- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
hahaaShirine-alish Surrender hoş geldiniz topigimize bir an farklı topigi mi okuyorum diye suphelenip başlığa baktım yeniden :)
hahaa
ya bn daha oncede takılıodum bu topiğe de şimdi senin ev sahibi olduğunu farkettim tatlımm..
naslsnn
sorma yaa banlıydım kaç gundr:) iyiyim canım bildiğin gibi işte sen nasılsın görmüyorum birkaç gündür seni son durum ne
sorma yaa banlıydım kaç gundr
bat.ı bkliorum canm. Aynı.
bu ayda bişy yok malesef
bşka çare yok zatiihayırlısı olsun canım napalım bekleriz bir ay daha
Herkese günaydınlar.... Güzel bi gün... Var burada...Avrupa ile tr mevsim değiştirdi sanki... Evet yorucu bügün beni bekliyor temizlik yarına tatlı misafir geliyor çünki öğleden sonra yabancı bi grub arkadaşla türkçe öğrenen,takılıcaz... Hani biz ingilizcesi olanlarla arkadaşlık yaparız ya bizimkilerde türkçe öğreniyor... Istanbula. Antalya'ya sık sık gidiyorlar tr ucuz geliyor onlara.. Bende böylece vakit geçiriyorum... Evet bugün özgürlüğüme kavuşuyorum adet bitiyor yeni bi periyod yeni heyecanlar... Bakalım ne bekliyor bizi....
Günaydın kızlar siyasette ban yedimkaç gündür mahpustaydım yeni çıktım siz napıyosunuz? @Yesimakmn esoes1919 doktora gittiniz mi ? P PembePaltolu gelen giden var mı ? _Unicorn_ ilaca devam ediyor musunn
Günaydın kızlar siyasette ban yedimkaç gündür mahpustaydım yeni çıktım siz napıyosunuz? @Yesimakmn esoes1919 doktora gittiniz mi ? P PembePaltolu gelen giden var mı ? _Unicorn_ ilaca devam ediyor musunn
Ohhhh keyfin bol olsunnn.Herkese günaydınlar.... Güzel bi gün... Var burada...Avrupa ile tr mevsim değiştirdi sanki... Evet yorucu bügün beni bekliyor temizlik yarına tatlı misafir geliyor çünki öğleden sonra yabancı bi grub arkadaşla türkçe öğrenen,takılıcaz... Hani biz ingilizcesi olanlarla arkadaşlık yaparız ya bizimkilerde türkçe öğreniyor... Istanbula. Antalya'ya sık sık gidiyorlar tr ucuz geliyor onlara.. Bende böylece vakit geçiriyorum... Evet bugün özgürlüğüme kavuşuyorum adet bitiyor yeni bi periyod yeni heyecanlar... Bakalım ne bekliyor bizi....
Hoşgeldin. özledik seni düşme maphus damlarına yine bak
Benim daha 1 haftam var. Şeytan dürtüyo git erken gebelik testi al diye. Dayanıyorum ama.
selam kızlar:)birşey soracağım sizlere.benim geçen ay ufak kaşıntı yanma gibi şikayetlerim olmustu vajinada.krem kullanmıştım.adet oldum sonrasında ve hiç şikayetim kalmamıştı.bir kaç gündür inanılmaz bir bel ve kasık ağrım var.birde ilişki esnasında yanmam oluyor.bu hamilelik belirtisi olamaz galiba değilmibir kaç gün içinde geçmezse dr gideceğim tekrar.bu arada batım 13 mayıs yaklaştı.sizdede böyle ilişkide yanma yaşayan varmı;?
sağol canım.bende br kaç güne geçmezse dr kesin gidicem zaten.doktor artık ne tetkik yapar yada nasıl tedavi uygularsa yapacağım.insallah büyük bir sıkıntı yoktur.Canım yakın zamanda smear testi yaptirmadiysan smear testi yaptirmani öneririm benim yıllarca dra gitmeden evde kremlerle gecistirdigim tek problem yanma ve kasintiydi Allah korusun ama sonra benim durumuma dusmeni istemem
sağol canım.bende br kaç güne geçmezse dr kesin gidicem zaten.doktor artık ne tetkik yapar yada nasıl tedavi uygularsa yapacağım.insallah büyük bir sıkıntı yoktur.
Ahaha Allah bir daha düşürmesin canım tut ceneni :)))
Hoşgeldin. özledik seni düşme maphus damlarına yine bak
Benim daha 1 haftam var. Şeytan dürtüyo git erken gebelik testi al diye. Dayanıyorum ama.
canım hamileyken bende yanma değil de kasık ağrısı oluyordu ilişki sırasındaa o da rahim ağzının gebeyken aşağı inmesinden dolayı oluyor bel ve kasık ağrısı da şüpheli belirtiler benim adet yaklaşınca bel ve kasık ağrım olur zaten.selam kızlar:)birşey soracağım sizlere.benim geçen ay ufak kaşıntı yanma gibi şikayetlerim olmustu vajinada.krem kullanmıştım.adet oldum sonrasında ve hiç şikayetim kalmamıştı.bir kaç gündür inanılmaz bir bel ve kasık ağrım var.birde ilişki esnasında yanmam oluyor.bu hamilelik belirtisi olamaz galiba değilmibir kaç gün içinde geçmezse dr gideceğim tekrar.bu arada batım 13 mayıs yaklaştı.sizdede böyle ilişkide yanma yaşayan varmı;?
hoşgeldin surrender seni bdv de görüyordum evli miydin sen bekarsın sanıyodum :) hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına almanı dilerimheh işte ben geçen ay bıraktım takıbı o an oldu :=)
tavsıyem; aklından sil, '' şu gün yumurtlamam, bugun şöylem'' demeden adetıne 6 gün kala bırak.
1 gün yap, 2 gün yapma falan :=)
kısacası kafanıza göre takılın ve takvimi takıbı bırak
merhaba :=) taze evli diyelım :=) çok sağ ol amın inşallah. allah olmayanlara da nasip etsin inşallahhoşgeldin surrender seni bdv de görüyordum evli miydin sen bekarsın sanıyodum :) hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına almanı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?