2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Hoşgeldin. özledik seni düşme maphus damlarına yine bak
Benim daha 1 haftam var. Şeytan dürtüyo git erken gebelik testi al diye. Dayanıyorum ama.
Şeytana uyma canımm :) en erken 4 gün kala başla yapmaya ama early alma, normal testler inan daha iyi. Ben 4 gün önce öğrendim darısı başınaaa :)

Fortel diye bir marka var o hep olumlu yorum almış diye heveslendim. Ama almadım, zaten yarın pazar artık alamam. Eczaneleri teyet geçtim hep almamak için

Ovulasyonlarla birlikte aldığım gebelik testleri var evde 7 tane olması lazım. Reglimden 2 gün önce yaparım belki.

Daha lekelenmem yok, herhangi bir akıntım yok daha doğrusu. Sağ kasığımda spor yapmışım gibi bir ağrı var ama kist de olabilir diye onu belirtiden saymıyorum.
Öğleden sonraları hep uyuyorum ama bahar yorgunluğu da olabilir.
2 gündür baş ağrım var ama bende regl öncesi de baş ağrısı olur.

Yani belirtiler her yöne çekilecek türden.

Şeytana uyma canımm :) en erken 4 gün kala başla yapmaya ama early alma, normal testler inan daha iyi. Ben 4 gün önce öğrendim darısı başınaaa :)

Ayyy evet hep öyle düşündüm zaten. Normal testte bile 2-3 gün kala belli olabilir diye. Çarşambaya kadar lekelenme olmazsa perşembe şansımı deneyeceğim testte.

Ahaha çok tatlı atlatmışsin inşallah hepsi bebiş belirtisidir test için bekle bence de

Valla git gel konya 6 saat derler ya o hesap yuvarlanip gidiyoruz işte napalım :)

ahh aynen ben de öyle kocam da yok abuk sabuk işlerle oyalanıyorum evde

Bende diyorum bu kız nerelerde diye :)))

ah ben bu dilimi tutabilsem zaten.

canım ya benim de bugün bi ağrım var hareket etmemle oluyor sol kasığımda umarım düşük sonrası bi durumla karşılaşmam baktım netten biraz da fıtık filan diyo kendimce muayene ettim fıtık değil sanırım

Canım geçmiş olsun. Allah düşürmesin bi daha İlaca devam ediyorum canım bi sıkıntı yok şükür kasıklarım ağrıyor arada. Bi haftalık kaldı zaten. Sen nasılsın canım? :)

Selamlarr
Anneler gününüz kutlu oldun sevgili anneler ve anne adayları.

3gündür baş ağrım almış başını gidiyor çok yazamıyorum. Umarım herkes iyidir.

Teşekkür ederim canımm. İyi dinlenmeler sana da :) Evet yarın iş var çok iş var. Hafta sonu dinlenemedik zaten sabahtan beri bilgisayar başındayım off
Haftaiçi dinlenirsin artık erkencisin sen :) çok gıcık yaa haftasonu işleri

Selamlarr
Anneler gününüz kutlu oldun sevgili anneler ve anne adayları.

3gündür baş ağrım almış başını gidiyor çok yazamıyorum. Umarım herkes iyidir.
Teşekkür ederiz canımm :)
Hayırdır? Niye bukadar uzun süreli ağrıyor ? Geçmiş olsun..

Teşekkür ederiz canımm :)
Hayırdır? Niye bukadar uzun süreli ağrıyor ? Geçmiş olsun..

Canım bende kronik baş ağrısı var maalesef. İlaçla falan pek geçmiyor, zaten artık ilaçları da kullanmıyorum. Yıllardır çekiyorum anlayacağım. Şükür bugünlerime, benim 3 ay sürmüş ağrı nöbetim var geçmişimde.

Sebebi yokmu bunun,bişey bulamadımı doktorlar ? Çok zordur eminim.. Çok geçmiş olsun canım..

Haftaiçi dinlenirsin artık erkencisin sen :) çok gıcık yaa haftasonu işleri
Sorma canım ama tüm işler bitsin yıllık izinden kullanıp tatile gidicez bi hafta inşallah onu bekliyorum :) Normalde 14üne gidecektik bilet falan almıştık ama iş çıktı erteledik işte.

anneler gününüz kutlu olsun hanımlar darısı bana kasıklarım ağrıyor ama adet mi olacağım yoksa hamile mi bilemiyorum adetime 3-4 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…