yok daha girmicem zaten ya napıyosun canım
Bende diyorum bu kız nerelerde diye :)))Günaydın kızlar siyasette ban yedimkaç gündür mahpustaydım yeni çıktım siz napıyosunuz? Ysmdfn @esoes1919 doktora gittiniz mi ? P PembePaltolu gelen giden var mı ? _Unicorn_ ilaca devam ediyor musunn
Şeytana uyma canımm :) en erken 4 gün kala başla yapmaya ama early alma, normal testler inan daha iyi. Ben 4 gün önce öğrendim darısı başınaaa :)Hoşgeldin. özledik seni düşme maphus damlarına yine bak
Benim daha 1 haftam var. Şeytan dürtüyo git erken gebelik testi al diye. Dayanıyorum ama.
Hiç boşuna para verme erken gebelik testlerine normal gebelik testleri daha doğru sonuç veriyor erken gebelikler yanlış pozitif de verebiliyor forumda çoğu kişinin hevesi kursaginda kaldı erken gebelik testleri yüzünden ona verecegin parayla 3-5 tane normal test al her gün yap daha iyi
yok daha girmicem zaten ya napıyosun canım
alma canım bence ben 4 gün kala yapmıştım biliyosun yine de çıkmamıştı reglim 2 gün geçince görmüştüm pozitifi lekelenmen de başlamadı dimi daha bir iki gün sonra başlamazsa öyle umutlanırız hiç belirtin var mı
Şeytana uyma canımm :) en erken 4 gün kala başla yapmaya ama early alma, normal testler inan daha iyi. Ben 4 gün önce öğrendim darısı başınaaa :)
Fortel diye bir marka var o hep olumlu yorum almış diye heveslendim. Ama almadım, zaten yarın pazar artık alamam. Eczaneleri teyet geçtim hep almamak için
Ovulasyonlarla birlikte aldığım gebelik testleri var evde 7 tane olması lazım. Reglimden 2 gün önce yaparım belki.
Daha lekelenmem yok, herhangi bir akıntım yok daha doğrusu. Sağ kasığımda spor yapmışım gibi bir ağrı var ama kist de olabilir diye onu belirtiden saymıyorum.
Öğleden sonraları hep uyuyorum ama bahar yorgunluğu da olabilir.
2 gündür baş ağrım var ama bende regl öncesi de baş ağrısı olur.
Yani belirtiler her yöne çekilecek türden.
Valla git gel konya 6 saat derler ya o hesap yuvarlanip gidiyoruz işte napalım :)
Bende diyorum bu kız nerelerde diye :)))
Fortel diye bir marka var o hep olumlu yorum almış diye heveslendim. Ama almadım, zaten yarın pazar artık alamam. Eczaneleri teyet geçtim hep almamak için
Ovulasyonlarla birlikte aldığım gebelik testleri var evde 7 tane olması lazım. Reglimden 2 gün önce yaparım belki.
Daha lekelenmem yok, herhangi bir akıntım yok daha doğrusu. Sağ kasığımda spor yapmışım gibi bir ağrı var ama kist de olabilir diye onu belirtiden saymıyorum.
Öğleden sonraları hep uyuyorum ama bahar yorgunluğu da olabilir.
2 gündür baş ağrım var ama bende regl öncesi de baş ağrısı olur.
Yani belirtiler her yöne çekilecek türden.
Evet annelil içgüdüsü fazlaca var :) İnşallah hayırlsı olsun :)Vooow! Erken başlamışsın çalışmalara demekki annelik içgüdün süper inş genelde bi yıl bekliyor ya herkes inş hayırlısıyla gelir
Evet canm yeniyiz daha :)Cnmmm siz ne kadar yeni evliymişsiniz öyle.
Canımmm merhaba. Ayy o kadar yoğunum ki yığınla okul işi var. 3 gündür onla uğraşıyorum
Canım geçmiş olsun. Allah düşürmesin bi dahaGünaydın kızlar siyasette ban yedimkaç gündür mahpustaydım yeni çıktım siz napıyosunuz? Ysmdfn @esoes1919 doktora gittiniz mi ? P PembePaltolu gelen giden var mı ? _Unicorn_ ilaca devam ediyor musunn
Kolay gelsin canımm,bende şuanda evime geldim dinlenme moduna geçtim:) yarın iş vaaarCanımmm merhaba. Ayy o kadar yoğunum ki yığınla okul işi var. 3 gündür onla uğraşıyorumVaktim olmuyo yazmaya. Sen nasılsın bakalım?
Teşekkür ederim canımm. İyi dinlenmeler sana da :) Evet yarın iş var çok iş var. Hafta sonu dinlenemedik zaten sabahtan beri bilgisayar başındayım offKolay gelsin canımm,bende şuanda evime geldim dinlenme moduna geçtim:) yarın iş vaaar
Haftaiçi dinlenirsin artık erkencisin sen :) çok gıcık yaa haftasonu işleriTeşekkür ederim canımm. İyi dinlenmeler sana da :) Evet yarın iş var çok iş var. Hafta sonu dinlenemedik zaten sabahtan beri bilgisayar başındayım off
Teşekkür ederiz canımm :)Selamlarr
Anneler gününüz kutlu oldun sevgili anneler ve anne adayları.
3gündür baş ağrım almış başını gidiyor çok yazamıyorum. Umarım herkes iyidir.
Teşekkür ederiz canımm :)
Hayırdır? Niye bukadar uzun süreli ağrıyor ? Geçmiş olsun..
Sebebi yokmu bunun,bişey bulamadımı doktorlar ? Çok zordur eminim.. Çok geçmiş olsun canım..Canım bende kronik baş ağrısı var maalesef. İlaçla falan pek geçmiyor, zaten artık ilaçları da kullanmıyorum. Yıllardır çekiyorum anlayacağım. Şükür bugünlerime, benim 3 ay sürmüş ağrı nöbetim var geçmişimde.
Sorma canım ama tüm işler bitsin yıllık izinden kullanıp tatile gidicez bi hafta inşallah onu bekliyorum :) Normalde 14üne gidecektik bilet falan almıştık ama iş çıktı erteledik işte.Haftaiçi dinlenirsin artık erkencisin sen :) çok gıcık yaa haftasonu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?