Ohh süper:) işleri bitir kafan rahat gidersin daha iyi bence :))Sorma canım ama tüm işler bitsin yıllık izinden kullanıp tatile gidicez bi hafta inşallah onu bekliyorum :) Normalde 14üne gidecektik bilet falan almıştık ama iş çıktı erteledik işte.
Canım geçmiş olsun. Allah düşürmesin bi dahaİlaca devam ediyorum canım bi sıkıntı yok şükür kasıklarım ağrıyor arada. Bi haftalık kaldı zaten. Sen nasılsın canım? :)
Canımm korundunuz mu bu ay? Tek taraflı niye ağrısın kisağol canım ben de iyiyim tek taraflı kasık ağrım var yine korkuyorum iltihap vs bişey olmasından :O
anneler gününüz kutlu olsun hanımlar darısı bana kasıklarım ağrıyor ama adet mi olacağım yoksa hamile mi bilemiyorum adetime 3-4 gün kaldı
evet korunduk ama ben artık güvenmiyorum kendimeCanımm korundunuz mu bu ay? Tek taraflı niye ağrısın ki
he niye yumurtalık iltihabı düşündün dersen düşükten sonra olabilitesi var bi de öncesi servisitle başlıyo ben de vajinit oldum düşükten sonra burdan burdan bağladım klamidyaya kadar gittim resmen saçmalamışımCanımm korundunuz mu bu ay? Tek taraflı niye ağrısın ki
Hiçbişey yoktur düşünme bence. Bi adet ol geçer o. Kafana takıp hastalık çıkarma durduk yere :)evet korunduk ama ben artık güvenmiyorum kendimeyumurtalık iltihabı olabilir mi acaba dedim sonra araştıra araştıra klamidyayı buldum eşime soruyorum sende belirti var mı diye neden diyo eşten bulaşıyomuş klamidya diyorum ne demeye çalışıyosun acaba tek cinsel partnerim sen olduğuna göre sende ne varsa bende de o vardır heralde dedi beynim yandı doktora gitmekten de nefret ettim artık kendi kendime bişeyler yapmaya çalışyorum şurda gittiğim doktora daha ömrümde gitmedim
İnşallah uğurlu gelir burası sanada,hayırlısıyla bebişin olurSlm kizlar bende son 3 yildur istiyorum ama nasip olmuyir dktr lar bi sorun yok diyor kizim var 5 yasinda oda 5 sene sonra oldu nasio insallah ugurlu gekirsiniz bana
GünaydınlaaaaarGünaydın canlaaryeni haftamız çook güzel ve çabuk geçsin
Günaydın canlaaryeni haftamız çook güzel ve çabuk geçsin
Günaydınlaaaaar
Özellikle benim için çabuk geçsinnnn lütfen.
Geçsîn ki bebişi öğrenelim dimiii :))Günaydınlaaaaar
Özellikle benim için çabuk geçsinnnn lütfen.
Pazartesi bile çirkin gelmiyor bana hava okadar güzel ki :)günaydınnn :) :) pazartesi iğrenç olsa da yaşamak güzel
Pazartesi bile çirkin gelmiyor bana hava okadar güzel ki :)
Geçsîn ki bebişi öğrenelim dimiii :))
Kasığım ağrıyor deyince ondan şüphelendim ama korunduk diyorsun :) yinede belli olmaz sana benceben de korkuyorum sanki kocam üzerime ceketini atsa hamile kalacakmışım gibi geliyor
O havalar beni bunalıma sürüklüyor,güneş açsın kuşlar ötsün istiyorum hep :)) sıcak memleket insanıyım benburası yağmurlu iğrenç lanet bir hava var dün de mangal yapalım dedik arkadaşlarla yağmur tepemize indiyağmur demek dizine kadar çamura batman demek daha da bi sinir oldum sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?