2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Merhaba ben de aranıza katılmak istedim. Sürekli okuyorum zaten ama bu sefer ben de yazmak istedim. Ben de 3 senedir istiyorum ama ne yaptıysak olmadı. Doktorlar ikimizde de herhangi bir sorun olmadığını söylüyor. Bu ay da olmazda tüp bebek düşünüyoruz artık.

Merhaba,hoşgeldin topiğimize:) hayırlısı olsun canım,yumurtlama takibi vs yaptın mı diycem ama 3 yıl diyorsun bizden daha tecrübelisindir bu konuda..

Yapmadığım şey kalmadı. 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi 2 gün var hastalanmama. Şimdiden alıp test yapasım var ama sabrediyorum. O testlere verdiğim parayı da hiç bir yere vermedim

Kasığım ağrıyor deyince ondan şüphelendim ama korunduk diyorsun :) yinede belli olmaz sana bence

aynen ben de öyle yine de emin değilim ama

O havalar beni bunalıma sürüklüyor,güneş açsın kuşlar ötsün istiyorum hep :)) sıcak memleket insanıyım ben

ahh ben de öyle , karasal iklim çok ilginç sabah güneş oluyor hava güzel olacak sanıyorsun bi saat sonra fırtına yağmur ne olacağı hiç belli olmuyor buranın meteorolojisi de uyukluyor sanırım daha bi kere hava tahmininin tuttuğunu görmedim içim daraldı

merhaba hoşgeldin 3 sene çok yıpratıcı olmuştur daha erken düşünseydiniz keşke tüp bebeği

Yapmadığım şey kalmadı. 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi 2 gün var hastalanmama. Şimdiden alıp test yapasım var ama sabrediyorum. O testlere verdiğim parayı da hiç bir yere vermedim
Bi dene istersen,yumurtlaman kaç gün önce oldu? Ben regl gününden 4 gün önce öğrendim. Yani yumurtlamadan 10 gün sonra,hemde en ucuz gebelik testleriyle.. Seninde çıkar inşallaah inancını kaybetme.. Çok zordur elbet beklemek ama bigün mutlaka olacak öyle düşün

senin hastane ne zaman bebeğim??
ayy inşallah yaa karnım şiş değil ya o yüzden harekette yok bebek nasıl var diyor insan
Bu cumartesi gittim hastaneye ama istediğim doktorda boş vakit yoktu,zaten olsada bişey göremezdim :) 23 mayıs cumartesi gidicem bakalımm,ozaman görünür herşey :))

Günaydın arkadaşımm :) nasıl oldun bakalım

hamişim düzelemedim malesef miyom nedeniyle kan kaybı bağışıklık sistemini etkiledi sanırım
hafta sonu yattım diyebilirim devamlı

sen nasılsın arkadaşım

hamişim düzelemedim malesef miyom nedeniyle kan kaybı bağışıklık sistemini etkiledi sanırım
hafta sonu yattım diyebilirim devamlı

sen nasılsın arkadaşım
Kötü olmuş canım yaa,biran evvel iyileş iyiyim ben valla hiçbi değişiklik yok:) ara sıra kasığım ağrıyor okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…