Heyecanla haberlerini bekliyoruz :)günaydınn güzeller:))
ayyyy yarın benim hastane günüm heyecanlıyım 2 gündür deli gibi rüya görüyorum yaaa heyecandan
Merhaba,hoşgeldin topiğimize:) hayırlısı olsun canım,yumurtlama takibi vs yaptın mı diycem ama 3 yıl diyorsun bizden daha tecrübelisindir bu konuda..Merhaba ben de aranıza katılmak istedim. Sürekli okuyorum zaten ama bu sefer ben de yazmak istedim. Ben de 3 senedir istiyorum ama ne yaptıysak olmadı. Doktorlar ikimizde de herhangi bir sorun olmadığını söylüyor. Bu ay da olmazda tüp bebek düşünüyoruz artık.
senin hastane ne zaman bebeğim??Heyecanla haberlerini bekliyoruz :)
Günaydın arkadaşımm :) nasıl oldun bakalımGünaydınlarrr
Kasığım ağrıyor deyince ondan şüphelendim ama korunduk diyorsun :) yinede belli olmaz sana bence
O havalar beni bunalıma sürüklüyor,güneş açsın kuşlar ötsün istiyorum hep :)) sıcak memleket insanıyım ben
Merhaba ben de aranıza katılmak istedim. Sürekli okuyorum zaten ama bu sefer ben de yazmak istedim. Ben de 3 senedir istiyorum ama ne yaptıysak olmadı. Doktorlar ikimizde de herhangi bir sorun olmadığını söylüyor. Bu ay da olmazda tüp bebek düşünüyoruz artık.
Bi dene istersen,yumurtlaman kaç gün önce oldu? Ben regl gününden 4 gün önce öğrendim. Yani yumurtlamadan 10 gün sonra,hemde en ucuz gebelik testleriyle.. Seninde çıkar inşallaah inancını kaybetme.. Çok zordur elbet beklemek ama bigün mutlaka olacak öyle düşünYapmadığım şey kalmadı. 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi 2 gün var hastalanmama. Şimdiden alıp test yapasım var ama sabrediyorum. O testlere verdiğim parayı da hiç bir yere vermedim
günaydın hemşommm nasılsın geçtimi oğlunun senin rahatsızlığınGünaydınlarrr
Bu cumartesi gittim hastaneye ama istediğim doktorda boş vakit yoktu,zaten olsada bişey göremezdim :) 23 mayıs cumartesi gidicem bakalımm,ozaman görünür herşey :))senin hastane ne zaman bebeğim??
ayy inşallah yaa karnım şiş değil ya o yüzden harekette yok bebek nasıl var diyor insan
Günaydın arkadaşımm :) nasıl oldun bakalım
günayddııınn nasılsın canik
günaydın hemşommm nasılsın geçtimi oğlunun senin rahatsızlığın
Kötü olmuş canım yaa,biran evvel iyileşhamişim düzelemedim malesef miyom nedeniyle kan kaybı bağışıklık sistemini etkiledi sanırım
hafta sonu yattım diyebilirim devamlı
sen nasılsın arkadaşım
ayy hadi inşallah:))Bu cumartesi gittim hastaneye ama istediğim doktorda boş vakit yoktu,zaten olsada bişey göremezdim :) 23 mayıs cumartesi gidicem bakalımm,ozaman görünür herşey :))
tekrar geçmiş olsun tamamen geçer inşallah canımtam düzelemedim ama bu güne şükür oğluşta tam düzelemedi canım ama maşallah bana göre daha iyi
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?