canım hamileyken bende yanma değil de kasık ağrısı oluyordu ilişki sırasındaa o da rahim ağzının gebeyken aşağı inmesinden dolayı oluyor bel ve kasık ağrısı da şüpheli belirtiler benim adet yaklaşınca bel ve kasık ağrım olur zaten.
iyi deyim iyi olalım tatlım sen nasılsın
gunaydin canim.aslinda ben hamilelik yasadim kisa sure once biliyorum o kasik agrilarini canim.ama ne bileyim umut iste ya oyleyse diyede dusunmeden alikoyamiyorum kendimi
inşallah canım yaahemşom hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım
ben de işte pazartesi ne kadar iyi olabilirsem öyleyim :)
kaç günün kaldı canım regl olmana
13 mayis canim 2 gun var
oo hadi hayırlı olsun :) :) ben de bat yazdırdım ama ağustosta başlıcam bakalımherkese günaydın, hamile arkadaşları gördükçe çok mutlu oluyorum. darısı başıma inşallah
bende bu ay çalışmalara başlıcam bakalım, kısmet olursa BAT 28 haziran olacak
hadi hayırlısı olsun bakalım:))herkese günaydın, hamile arkadaşları gördükçe çok mutlu oluyorum. darısı başıma inşallah
bende bu ay çalışmalara başlıcam bakalım, kısmet olursa BAT 28 haziran olacak
Bi dene istersen,yumurtlaman kaç gün önce oldu? Ben regl gününden 4 gün önce öğrendim. Yani yumurtlamadan 10 gün sonra,hemde en ucuz gebelik testleriyle.. Seninde çıkar inşallaah inancını kaybetme.. Çok zordur elbet beklemek ama bigün mutlaka olacak öyle düşün
Canım benim yaa boşver bukadar takma kafana.. Baktın olmadı tüp bebek yaparsın herşeyin çaresi var artıkYok zaten her ay 3 gün önceden günde 2 kere yapmazsam inanmıyorum hamile olmadığıma. Hatta reglim başlıyor hala kendi kendime yerleşme kanaması olabilir diyorum. Kafayı bozmuş durumdayım
off bebeği mayan çok kişi varken bun demek beni utandırıyor biliyorum ama takılıyorum insani olarakbirşey olmaz çok güzel hamişler olacaksınız kiloya takılmayın
Bişey olmaz canım yaa,veririz sonra kiloları :) çok fazla kilo almazsak sorun olmaz. 175 cm boyum 58 kiloyum. En fazla 70e çıksam iyi olur benim için,benim doğum paketinde diyetisyen görüşmeleride var :) sende bi diyetisyenle görüş istersen ona göre ayarlarsın kendiniyeşimcim
kilo durumlarımız artınca ne olcak yaa şimdiden düşündürüyor bu beni(
koskoca şiişman birşey olunca(
oo hadi hayırlı olsun :) :) ben de bat yazdırdım ama ağustosta başlıcam bakalım
oo hadi hayırlı olsun :) :) ben de bat yazdırdım ama ağustosta başlıcam bakalım
teşekkür ederim canım :))hadi hayırlısı olsun bakalım:))
onun her ay gittiğinde ultrasonda büyüdüğünü tekmelerini hissedince o iyi olsun deyip hiç kiloyu sorun etmeyeceksin inanoff bebeği mayan çok kişi varken bun demek beni utandırıyor biliyorum ama takılıyorum insani olarak
kocaman şipşişko olursak etli etli offff nasıl olcak piskolojim bozulurmu acaba diyroum yaa
sanırm daha bebeğimi görmediğim için
ayy inşallah yaaa heyecanlıyımonun her ay gittiğinde ultrasonda büyüdüğünü tekmelerini hissedince o iyi olsun deyip hiç kiloyu sorun etmeyeceksin inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?