2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

gunaydin canim.aslinda ben hamilelik yasadim kisa sure once biliyorum o kasik agrilarini canim.ama ne bileyim umut iste ya oyleyse diyede dusunmeden alikoyamiyorum kendimi

herkese günaydın, hamile arkadaşları gördükçe çok mutlu oluyorum. darısı başıma inşallah

bende bu ay çalışmalara başlıcam bakalım, kısmet olursa BAT 28 haziran olacak
oo hadi hayırlı olsun :) :) ben de bat yazdırdım ama ağustosta başlıcam bakalım

Yok zaten her ay 3 gün önceden günde 2 kere yapmazsam inanmıyorum hamile olmadığıma. Hatta reglim başlıyor hala kendi kendime yerleşme kanaması olabilir diyorum. Kafayı bozmuş durumdayım

Yok zaten her ay 3 gün önceden günde 2 kere yapmazsam inanmıyorum hamile olmadığıma. Hatta reglim başlıyor hala kendi kendime yerleşme kanaması olabilir diyorum. Kafayı bozmuş durumdayım
Canım benim yaa boşver bukadar takma kafana.. Baktın olmadı tüp bebek yaparsın herşeyin çaresi var artık

yeşimcim
kilo durumlarımız artınca ne olcak yaa şimdiden düşündürüyor bu beni(
koskoca şiişman birşey olunca(

birşey olmaz çok güzel hamişler olacaksınız kiloya takılmayın
off bebeği mayan çok kişi varken bun demek beni utandırıyor biliyorum ama takılıyorum insani olarak
kocaman şipşişko olursak etli etli offff nasıl olcak piskolojim bozulurmu acaba diyroum yaa
sanırm daha bebeğimi görmediğim için

yeşimcim
kilo durumlarımız artınca ne olcak yaa şimdiden düşündürüyor bu beni(
koskoca şiişman birşey olunca(
Bişey olmaz canım yaa,veririz sonra kiloları :) çok fazla kilo almazsak sorun olmaz. 175 cm boyum 58 kiloyum. En fazla 70e çıksam iyi olur benim için,benim doğum paketinde diyetisyen görüşmeleride var :) sende bi diyetisyenle görüş istersen ona göre ayarlarsın kendini

onun her ay gittiğinde ultrasonda büyüdüğünü tekmelerini hissedince o iyi olsun deyip hiç kiloyu sorun etmeyeceksin inan

merhaba kızlar nasılsınız. Doktordan geliyorum 16 mm olmuş yumurtam perşembe çatlatma iğnesi vuracak İNŞALLAH güzel haberler alırım bu ay. Bişey sorcam ben bu alttan muayende gusul bozuluyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…