2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yeşim boyumuz aynı sayılır bende 174 cmyim hamile kaldığımda 68 kg idim benden 10 kg azsın çok zayıfsın ye bacım seni kurtarır o boyyy

merhaba kızlar nasılsınız. Doktordan geliyorum 16 mm olmuş yumurtam perşembe çatlatma iğnesi vuracak İNŞALLAH güzel haberler alırım bu ay. Bişey sorcam ben bu alttan muayende gusul bozuluyormu acaba
Hadi bakalım hayırlısı,stres yapma herşey güzel olacak inşallah. Bence bozulur canım,böyle konularda bilgim yoktur ama fikir sadece :) için rahat etmiyorsa al abdest kafan rahat olsun :))

ay bende yarın işte gidince doğum paketi kalp atışından sonra bşlıyormuş belki vardır diyetisyen:))
hımm inşallah verriiz hemen:))

Yeşim boyumuz aynı sayılır bende 174 cmyim hamile kaldığımda 68 kg idim benden 10 kg azsın çok zayıfsın ye bacım seni kurtarır o boyyy
Zayıf demeyelim ama normalim :) 55tim geçen sene aldım kiloları ona taktım bi ara vermek için,sonra bebiş planlayınca yapmadım diyet beslenme önemli diye. Boyum iyi ya o yüzden takmıyorum kilo almayı. Protein ağırlıklı ve düzenli besleniyorum,alsamda rahat veririrm

ay bende yarın işte gidince doğum paketi kalp atışından sonra bşlıyormuş belki vardır diyetisyen:))
hımm inşallah verriiz hemen:))
Diyetisyen olmasada sorun yok,gidersin bi diyetisyene yapar sana bi liste tamam işte :) takma kafana kiloyu.. İnsan kaç kere yaşıyor ki hamileliği.. Kilonun alındığı en zevkli dönem bence,tadını çıkaaar

benimde canım hiççç talı birşey istemiyor kek pasta falanda hatta gecen mısafır geldı özel bi çikolata vardı ondan koydum şimdi mutfakta onu görünce bile gözümü ceviriyorum midem kalkıyor tatlının çikolatanın kokusundan görmekten midem bulanıyor düşününce bile. o yüzden bide zaten eşimle ben protein ağırlıklı besleniyoruz. o yüzdende ikisi bir arada olunca fazla kilo olmaz diye düşünüyorum pis kilodan yani

Hadi bakalım hayırlısı,stres yapma herşey güzel olacak inşallah. Bence bozulur canım,böyle konularda bilgim yoktur ama fikir sadece :) için rahat etmiyorsa al abdest kafan rahat olsun :))

Banada öyle geliyor zaten hava sıcak bi duştan zarar gelmez

Sanırım dogru yerdeyim :))
Selamlar ben Gülçin, 21 Aylık vajinismus sonrası artık hemen bebek istiyoruzz inşallah
Nasılsınız ne var ne yok Konya da olup gebe olan veya olmak isteyen varmı

hoşgeldin arkadaşım aramıza inşallah bebişinde bekletmeden gelir

Sanırım dogru yerdeyim :))
Selamlar ben Gülçin, 21 Aylık vajinismus sonrası artık hemen bebek istiyoruzz inşallah
Nasılsınız ne var ne yok Konya da olup gebe olan veya olmak isteyen varmı
Hoşgeldin,kesinlikle doğru yerdesin :) zor bi dönemden geçmişsin,bebişin bekletmeden gelir inşallah

Ben kaşık kaşık tahin pekmez ve süt reçeli yiyorum:) koyun sütünden yapılıyor süt reçeli eşimde kızıyor dokunacak yeme okadar diye :) onun dışında kek pasta normaldede aklıma gelmez zaten. Börek severlerdenim ben :) onuda kısıtlıyorum proteine ağırluk veriyorum. Alsakta veririz kiloyu ye gitsin :))

merhaba kızlar nasılsınız. Doktordan geliyorum 16 mm olmuş yumurtam perşembe çatlatma iğnesi vuracak İNŞALLAH güzel haberler alırım bu ay. Bişey sorcam ben bu alttan muayende gusul bozuluyormu acaba

gözün aydın canım kaçıncı günün bugün adetten sonra ?

Hoşgeldin,kesinlikle doğru yerdesin :) zor bi dönemden geçmişsin,bebişin bekletmeden gelir inşallah
İnşallah hemen calısmalara basladık tedavimde ovulasyon zamanıma denk geldi dayanamadım test yaptım az once negatif cıktı ama daha adetime 6-7 gun var :))

İnşallah hemen calısmalara basladık tedavimde ovulasyon zamanıma denk geldi dayanamadım test yaptım az once negatif cıktı ama daha adetime 6-7 gun var :))
Daha erken test için negatif olması normal :) kaç gün önceydi yumurtlama ?

Daha erken test için negatif olması normal :) kaç gün önceydi yumurtlama ?
Canım Takvime gore 1 2 3 mayıs yumurtlama zamanı ama dayanamadım ilk olunca acabamı dedim
hafif hafif agrılarım basladı kasıkta ama goguste hassasıyet yok henuz :)
Takvime gore cuma gunu adetim gelmesi gerek gelmezse o gune kadar test yapcam yine dayanamıyorum cunku

Bende geçen ay ilk defa denemiştim :) anlayabiliyorum seni :)) geçen ay olmadı,bu ay oldu benimki.. Yumurtlamadan sonra 10. Günde idrar testi pozitif çıktı benim.geçen cuma adet günümdü,4 gün önce öğrendim :)) darısı başına diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…