- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Merhaba ben de aranıza katılmak istedim. Sürekli okuyorum zaten ama bu sefer ben de yazmak istedim. Ben de 3 senedir istiyorum ama ne yaptıysak olmadı. Doktorlar ikimizde de herhangi bir sorun olmadığını söylüyor. Bu ay da olmazda tüp bebek düşünüyoruz artık.
merhaba kızlar nasılsınız. Doktordan geliyorum 16 mm olmuş yumurtam perşembe çatlatma iğnesi vuracak İNŞALLAH güzel haberler alırım bu ay. Bişey sorcam ben bu alttan muayende gusul bozuluyormu acaba
Ayyyy hadi inşallah güzel haberler alırız senden bu ay.
Hadi bakalım hayırlısı,stres yapma herşey güzel olacak inşallah. Bence bozulur canım,böyle konularda bilgim yoktur ama fikir sadece :) için rahat etmiyorsa al abdest kafan rahat olsun :))merhaba kızlar nasılsınız. Doktordan geliyorum 16 mm olmuş yumurtam perşembe çatlatma iğnesi vuracak İNŞALLAH güzel haberler alırım bu ay. Bişey sorcam ben bu alttan muayende gusul bozuluyormu acaba
ay bende yarın işte gidince doğum paketi kalp atışından sonra bşlıyormuş belki vardır diyetisyen:))Bişey olmaz canım yaa,veririz sonra kiloları :) çok fazla kilo almazsak sorun olmaz. 175 cm boyum 58 kiloyum. En fazla 70e çıksam iyi olur benim için,benim doğum paketinde diyetisyen görüşmeleride var :) sende bi diyetisyenle görüş istersen ona göre ayarlarsın kendini
Zayıf demeyelim ama normalim :) 55tim geçen sene aldım kiloları ona taktım bi ara vermek için,sonra bebiş planlayınca yapmadım diyet beslenme önemli diye. Boyum iyi ya o yüzden takmıyorum kilo almayı. Protein ağırlıklı ve düzenli besleniyorum,alsamda rahat veririrmYeşim boyumuz aynı sayılır bende 174 cmyim hamile kaldığımda 68 kg idim benden 10 kg azsın çok zayıfsın ye bacım seni kurtarır o boyyy
Diyetisyen olmasada sorun yok,gidersin bi diyetisyene yapar sana bi liste tamam işte :) takma kafana kiloyu.. İnsan kaç kere yaşıyor ki hamileliği.. Kilonun alındığı en zevkli dönem bence,tadını çıkaaaray bende yarın işte gidince doğum paketi kalp atışından sonra bşlıyormuş belki vardır diyetisyen:))
hımm inşallah verriiz hemen:))
benimde canım hiççç talı birşey istemiyor kek pasta falanda hatta gecen mısafır geldı özel bi çikolata vardı ondan koydum şimdi mutfakta onu görünce bile gözümü ceviriyorum midem kalkıyor tatlının çikolatanın kokusundan görmekten midem bulanıyor düşününce bile. o yüzden bide zaten eşimle ben protein ağırlıklı besleniyoruz. o yüzdende ikisi bir arada olunca fazla kilo olmaz diye düşünüyorum pis kilodan yaniZayıf demeyelim ama normalim :) 55tim geçen sene aldım kiloları ona taktım bi ara vermek için,sonra bebiş planlayınca yapmadım diyet beslenme önemli diye. Boyum iyi ya o yüzden takmıyorum kilo almayı. Protein ağırlıklı ve düzenli besleniyorum,alsamda rahat veririrm
Hadi bakalım hayırlısı,stres yapma herşey güzel olacak inşallah. Bence bozulur canım,böyle konularda bilgim yoktur ama fikir sadece :) için rahat etmiyorsa al abdest kafan rahat olsun :))
Canım eğer şehevi bişey hissetmezsen bozulmuyormerhaba kızlar nasılsınız. Doktordan geliyorum 16 mm olmuş yumurtam perşembe çatlatma iğnesi vuracak İNŞALLAH güzel haberler alırım bu ay. Bişey sorcam ben bu alttan muayende gusul bozuluyormu acaba
Hoşgeldin,kesinlikle doğru yerdesin :) zor bi dönemden geçmişsin,bebişin bekletmeden gelir inşallahSanırım dogru yerdeyim :))
Selamlar ben Gülçin, 21 Aylık vajinismus sonrası artık hemen bebek istiyoruzz inşallah
Nasılsınız ne var ne yok Konya da olup gebe olan veya olmak isteyen varmı
Ben kaşık kaşık tahin pekmez ve süt reçeli yiyorum:) koyun sütünden yapılıyor süt reçeli eşimde kızıyor dokunacak yeme okadar diye :) onun dışında kek pasta normaldede aklıma gelmez zaten. Börek severlerdenim ben :) onuda kısıtlıyorum proteine ağırluk veriyorum. Alsakta veririz kiloyu ye gitsin :))benimde canım hiççç talı birşey istemiyor kek pasta falanda hatta gecen mısafır geldı özel bi çikolata vardı ondan koydum şimdi mutfakta onu görünce bile gözümü ceviriyorum midem kalkıyor tatlının çikolatanın kokusundan görmekten midem bulanıyor düşününce bile. o yüzden bide zaten eşimle ben protein ağırlıklı besleniyoruz. o yüzdende ikisi bir arada olunca fazla kilo olmaz diye düşünüyorum pis kilodan yani
merhaba kızlar nasılsınız. Doktordan geliyorum 16 mm olmuş yumurtam perşembe çatlatma iğnesi vuracak İNŞALLAH güzel haberler alırım bu ay. Bişey sorcam ben bu alttan muayende gusul bozuluyormu acaba
İnşallah hemen calısmalara basladık tedavimde ovulasyon zamanıma denk geldi dayanamadım test yaptım az once negatif cıktı ama daha adetime 6-7 gun var :))Hoşgeldin,kesinlikle doğru yerdesin :) zor bi dönemden geçmişsin,bebişin bekletmeden gelir inşallah
Daha erken test için negatif olması normal :) kaç gün önceydi yumurtlama ?İnşallah hemen calısmalara basladık tedavimde ovulasyon zamanıma denk geldi dayanamadım test yaptım az once negatif cıktı ama daha adetime 6-7 gun var :))
Canım Takvime gore 1 2 3 mayıs yumurtlama zamanı ama dayanamadım ilk olunca acabamı dedimDaha erken test için negatif olması normal :) kaç gün önceydi yumurtlama ?
Bende geçen ay ilk defa denemiştim :) anlayabiliyorum seni :)) geçen ay olmadı,bu ay oldu benimki.. Yumurtlamadan sonra 10. Günde idrar testi pozitif çıktı benim.geçen cuma adet günümdü,4 gün önce öğrendim :)) darısı başına diyelimmCanım Takvime gore 1 2 3 mayıs yumurtlama zamanı ama dayanamadım ilk olunca acabamı dedim
hafif hafif agrılarım basladı kasıkta ama goguste hassasıyet yok henuz :)
Takvime gore cuma gunu adetim gelmesi gerek gelmezse o gune kadar test yapcam yine dayanamıyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?