- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Benim de 2- 3 mayıstı. Aynı deliliği yaptım ama seninki gibi negatif çıktı. 5 gün var daha ama umudumu kaybetmedim.Canım Takvime gore 1 2 3 mayıs yumurtlama zamanı ama dayanamadım ilk olunca acabamı dedim
hafif hafif agrılarım basladı kasıkta ama goguste hassasıyet yok henuz :)
Takvime gore cuma gunu adetim gelmesi gerek gelmezse o gune kadar test yapcam yine dayanamıyorum cunku
Umut kaybetmek yok kızlar. Adet gününden sonra bile görebilirsiniz pozitifi. İlla erken çıkacak diye bişey yok.Benim de 2- 3 mayıstı. Aynı deliliği yaptım ama seninki gibi negatif çıktı. 5 gün var daha ama umudumu kaybetmedim.
ayy kız bugün öğlen sırf bebeğim aç kalmasın diye yedim canım birşey istemiyor aksine kokulara o kadar hassasım ki kusmasamda midem bulanıp başım ağrıyor bak yatmışım baş ağrısından yeni kalktım şimdi nasıl yemek yapıcam diyorum . aşağıdaki komşunun soğan domates hani yemek için baştan kavurursun ya o kokusu geldi bayılcaktım . ayyyyy benimde hasasiyet böyle geçecekse yandık yada artıcak mı ayyy midemmmmBen kaşık kaşık tahin pekmez ve süt reçeli yiyorum:) koyun sütünden yapılıyor süt reçeli eşimde kızıyor dokunacak yeme okadar diye :) onun dışında kek pasta normaldede aklıma gelmez zaten. Börek severlerdenim ben :) onuda kısıtlıyorum proteine ağırluk veriyorum. Alsakta veririz kiloyu ye gitsin :))
Başladı demek senin bulantılarayy kız bugün öğlen sırf bebeğim aç kalmasın diye yedim canım birşey istemiyor aksine kokulara o kadar hassasım ki kusmasamda midem bulanıp başım ağrıyor bak yatmışım baş ağrısından yeni kalktım şimdi nasıl yemek yapıcam diyorum . aşağıdaki komşunun soğan domates hani yemek için baştan kavurursun ya o kokusu geldi bayılcaktım . ayyyyy benimde hasasiyet böyle geçecekse yandık yada artıcak mı ayyy midemmmm
Biraz yoğunluk var bu ara canım hafta sonu gezmeler hafta içi yaz temizliği geç de olsa okuyorum yazdıklarınızi
ayy canım benim bulantılar böylemi oluyor bilmiyorum ki yemeğin şimdi soğanını doğrarken iğrendim . resmen burnumu kapata kapata yemek yaptım mutfakta şekerli birşey görünce sanki içim çıkacak gibi geliyor pufffffay hiç birşey yiyesim yokkkkBaşladı demek senin bulantılaridare ediceksin canım çaresi yok bunun,tuzlu kraker fln ye bastırır mideni
Demek böyle oluyor.. Yemek yapma sende iyice kötü ediyorsun mideni. Bişey yemesende korkma bebiş depodan besleniyor. Mideni bastıracak şeyler yemeye çalışayy canım benim bulantılar böylemi oluyor bilmiyorum ki yemeğin şimdi soğanını doğrarken iğrendim . resmen burnumu kapata kapata yemek yaptım mutfakta şekerli birşey görünce sanki içim çıkacak gibi geliyor pufffffay hiç birşey yiyesim yokkkk(
ayyyy ağlıyacam yaa resmen birşey içerden kus diyor kendimi tutuyorum gibi oluyor yaaaDemek böyle oluyor.. Yemek yapma sende iyice kötü ediyorsun mideni. Bişey yemesende korkma bebiş depodan besleniyor. Mideni bastıracak şeyler yemeye çalış
Oyyy kıyamammm cnm yaa. Burda olsan yemek yapardık sana.ayyyy ağlıyacam yaa resmen birşey içerden kus diyor kendimi tutuyorum gibi oluyor yaaa(
off neyse pişsede yemek bi kokusundan kurtulsam
oofff bebeğim teşekkür ederim yaaaOyyy kıyamammm cnm yaa. Burda olsan yemek yapardık sana.
Siz sağlıklı olun cnm geçecek inşallah.oofff bebeğim teşekkür ederim yaaa
ama resmen başka odadayım mutfagın kapısı kapalı o yemek en sevdiğim yemek bile öyle kokuyorki arada içerde olduğum halde kesik kesk nefes alıyorum ki koku gelmesin diye
ayyy neyse çıkarmayım kusmayımda böyle idare edicez napalım ayyy bebeğim sağlıklı olsun yarın musmustlu geleyim evede başka birşey istemem
gözün aydın canım kaçıncı günün bugün adetten sonra ?
inşallah bebeğimmm teşekkür ederimmmSiz sağlıklı olun cnm geçecek inşallah.
Sanırım dogru yerdeyim :))
Selamlar ben Gülçin, 21 Aylık vajinismus sonrası artık hemen bebek istiyoruzz inşallah
Nasılsınız ne var ne yok Konya da olup gebe olan veya olmak isteyen varmı
Canım eğer şehevi bişey hissetmezsen bozulmuyor
Yatak odasına kapat kendini yemek pişsin kendi kendine sonrada at balkona kokmasın. Bulantıların bitene kadarda yapma yemek idare edin bikaç haftaayyyy ağlıyacam yaa resmen birşey içerden kus diyor kendimi tutuyorum gibi oluyor yaaa(
off neyse pişsede yemek bi kokusundan kurtulsam
umut kaybedilirmii hiicc :)) Asla kaybetmem Cuma gunu yine yapcam test olana kadar yolu var canimBenim de 2- 3 mayıstı. Aynı deliliği yaptım ama seninki gibi negatif çıktı. 5 gün var daha ama umudumu kaybetmedim.
Canim haldasim hosbuldum :))Hoşgeldin kaderdaşım beenim bende 4.5 yıl çektim vajiyi Hamdolsun geçti o günler Rabbim bide bebek nasip etsee ohhhh
İnşallah güzel haberkerimizi ard arda alırız. Sanırım ilk denememiz olduğu için bu kadar meraktayız bizumut kaybedilirmii hiicc :)) Asla kaybetmem Cuma gunu yine yapcam test olana kadar yolu var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?