2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Benim de 2- 3 mayıstı. Aynı deliliği yaptım ama seninki gibi negatif çıktı. 5 gün var daha ama umudumu kaybetmedim.

Benim de 2- 3 mayıstı. Aynı deliliği yaptım ama seninki gibi negatif çıktı. 5 gün var daha ama umudumu kaybetmedim.
Umut kaybetmek yok kızlar. Adet gününden sonra bile görebilirsiniz pozitifi. İlla erken çıkacak diye bişey yok.

ayy kız bugün öğlen sırf bebeğim aç kalmasın diye yedim canım birşey istemiyor aksine kokulara o kadar hassasım ki kusmasamda midem bulanıp başım ağrıyor bak yatmışım baş ağrısından yeni kalktım şimdi nasıl yemek yapıcam diyorum . aşağıdaki komşunun soğan domates hani yemek için baştan kavurursun ya o kokusu geldi bayılcaktım . ayyyyy benimde hasasiyet böyle geçecekse yandık yada artıcak mı ayyy midemmmm

Başladı demek senin bulantılar idare ediceksin canım çaresi yok bunun,tuzlu kraker fln ye bastırır mideni

Başladı demek senin bulantılar idare ediceksin canım çaresi yok bunun,tuzlu kraker fln ye bastırır mideni
ayy canım benim bulantılar böylemi oluyor bilmiyorum ki yemeğin şimdi soğanını doğrarken iğrendim . resmen burnumu kapata kapata yemek yaptım mutfakta şekerli birşey görünce sanki içim çıkacak gibi geliyor pufffffay hiç birşey yiyesim yokkkk(

Demek böyle oluyor.. Yemek yapma sende iyice kötü ediyorsun mideni. Bişey yemesende korkma bebiş depodan besleniyor. Mideni bastıracak şeyler yemeye çalış

Demek böyle oluyor.. Yemek yapma sende iyice kötü ediyorsun mideni. Bişey yemesende korkma bebiş depodan besleniyor. Mideni bastıracak şeyler yemeye çalış
ayyyy ağlıyacam yaa resmen birşey içerden kus diyor kendimi tutuyorum gibi oluyor yaaa(
off neyse pişsede yemek bi kokusundan kurtulsam

Oyyy kıyamammm cnm yaa. Burda olsan yemek yapardık sana.
oofff bebeğim teşekkür ederim yaaa
ama resmen başka odadayım mutfagın kapısı kapalı o yemek en sevdiğim yemek bile öyle kokuyorki arada içerde olduğum halde kesik kesk nefes alıyorum ki koku gelmesin diye
ayyy neyse çıkarmayım kusmayımda böyle idare edicez napalım ayyy bebeğim sağlıklı olsun yarın musmustlu geleyim evede başka birşey istemem

Siz sağlıklı olun cnm geçecek inşallah.

Sanırım dogru yerdeyim :))
Selamlar ben Gülçin, 21 Aylık vajinismus sonrası artık hemen bebek istiyoruzz inşallah
Nasılsınız ne var ne yok Konya da olup gebe olan veya olmak isteyen varmı

Hoşgeldin kaderdaşım beenim bende 4.5 yıl çektim vajiyi Hamdolsun geçti o günler Rabbim bide bebek nasip etsee ohhhh

ayyyy ağlıyacam yaa resmen birşey içerden kus diyor kendimi tutuyorum gibi oluyor yaaa(
off neyse pişsede yemek bi kokusundan kurtulsam
Yatak odasına kapat kendini yemek pişsin kendi kendine sonrada at balkona kokmasın. Bulantıların bitene kadarda yapma yemek idare edin bikaç hafta

Hoşgeldin kaderdaşım beenim bende 4.5 yıl çektim vajiyi Hamdolsun geçti o günler Rabbim bide bebek nasip etsee ohhhh
Canim haldasim hosbuldum :))
Ne zaman yendiniz vajiyi? cocuk planlari ne zamandir var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…