2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İnşallah güzel haberkerimizi ard arda alırız. Sanırım ilk denememiz olduğu için bu kadar meraktayız biz
Aynen insallahh guzel haberlerimizi burada paylasirizz catliyorum hala meraktann beñ :))

arkadaşlar adetime 2 gün kaldı beyaz akıntım var yapışkan şekilde bu hamilelik belirtisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar adetime 2 gün kaldı beyaz akıntım var yapışkan şekilde bu hamilelik belirtisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet canım yapışkan beyaz bi akıntı. Ama olmayadabilir.. 2 gün kalmış testte çıkabilir,yapsana bi test

Martta yendim canım çok şükür. Ozamadan beri planlıyoruz işte 2. deneme oldu bu inşallah hayırlı haberler alırız
Masallah yenmissin
Allahım bu hastalıgı kimseye yasatmasın nasıl yendin sen :))

Ben yeniyim hosgordum :))) bu konu icin gec kaldm bizim is nasipse 2016 ya kaldi :))))

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası uğurlu topik hepinizin haberini çok yakın zamanda alırız inşallah

Masallah yenmissin
Allahım bu hastalıgı kimseye yasatmasın nasıl yendin sen :))

Ahh Aslında hikayem biraz acıklı. Vajiliyken Rabbimin mucizesi Gebe kaldım Ama bebeğimin kafatası gelşmedi ve kürtaj oldum kürtajdan sonra kızlık zarının olmayışıda biraz rahatlık verdi bana önce biraz parmak egzersizi yaptım sonra şırınga denedim baktım alıyorum sonra aparatları kalınlaştırdım burda mum denediklerini okumuştum sonra mumu denedim oda oluyo bigün eşimle deneme yapacaktık güya o parmak egzerisizi yapacaktı bana bi baktık olmuş
Çokkkkkk şükür Allahıma hayatımın en mutlu günüydü heralde
Sen nasıl yendin

Ben yeniyim hosgordum :))) bu konu icin gec kaldm bizim is nasipse 2016 ya kaldi :))))

Hayırdır canım senin neden 2016ya kaldı benim de aynı ama sağlık problemlerinden dolayı senin öyle değildir inşallah

Mayistayiz ya ondan oyle dedim ben. Ben yanlis anlamisim konuyu. Hani dogum 9 ay sonrs ya ondan 2016 dedim :s kusuea bakmayin

ay bilmiyorum şimdi test yapsam çıkar mı?

Çıkabilir canım ama varsa kesin çıkar diye bir şey yok yani hani negatif çıksa bile kesin bebek yok anlamı taşımaz sonradan da çıkabiliyor bazısı

Canım buyuk gecmıs olsunn
Ben Hera Klinige gittim orada tedavi oldum canım ama hala egzersiz yapıyorum alısmaya calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…