Aynen insallahh guzel haberlerimizi burada paylasirizz catliyorum hala meraktann beñ :))İnşallah güzel haberkerimizi ard arda alırız. Sanırım ilk denememiz olduğu için bu kadar meraktayız biz
Evet canım ilk ay öyle oluyor :) çok bekletmesin bebişleriniz,güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallah güzel haberkerimizi ard arda alırız. Sanırım ilk denememiz olduğu için bu kadar meraktayız biz
Canim haldasim hosbuldum :))
Ne zaman yendiniz vajiyi? cocuk planlari ne zamandir var :)
Evet canım yapışkan beyaz bi akıntı. Ama olmayadabilir.. 2 gün kalmış testte çıkabilir,yapsana bi testarkadaşlar adetime 2 gün kaldı beyaz akıntım var yapışkan şekilde bu hamilelik belirtisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Masallah yenmissinMartta yendim canım çok şükür. Ozamadan beri planlıyoruz işte 2. deneme oldu bu inşallah hayırlı haberler alırız
ay bilmiyorum şimdi test yapsam çıkar mı?Evet canım yapışkan beyaz bi akıntı. Ama olmayadabilir.. 2 gün kalmış testte çıkabilir,yapsana bi test
Masallah yenmissin
Allahım bu hastalıgı kimseye yasatmasın nasıl yendin sen :))
Insallah. Bu guzel karşilama icin tesekkurler :)Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası uğurlu topik hepinizin haberini çok yakın zamanda alırız inşallah
Ben yeniyim hosgordum :))) bu konu icin gec kaldm bizim is nasipse 2016 ya kaldi :))))
Mayistayiz ya ondan oyle dedim ben. Ben yanlis anlamisim konuyu. Hani dogum 9 ay sonrs ya ondan 2016 dedim :s kusuea bakmayin
ay bilmiyorum şimdi test yapsam çıkar mı?
Hehe olsun canım aradaki tek yanlış anlaşılma o olsun :)
Test yapsanaaaaa cnmarkadaşlar adetime 2 gün kaldı beyaz akıntım var yapışkan şekilde bu hamilelik belirtisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım buyuk gecmıs olsunnAhh Aslında hikayem biraz acıklı. Vajiliyken Rabbimin mucizesi Gebe kaldım Ama bebeğimin kafatası gelşmedi ve kürtaj oldumkürtajdan sonra kızlık zarının olmayışıda biraz rahatlık verdi bana önce biraz parmak egzersizi yaptım sonra şırınga denedim baktım alıyorum sonra aparatları kalınlaştırdım burda mum denediklerini okumuştum sonra mumu denedim oda oluyo bigün eşimle deneme yapacaktık güya o parmak egzerisizi yapacaktı bana bi baktık olmuş
Çokkkkkk şükür Allahıma hayatımın en mutlu günüydü heralde
Sen nasıl yendin
hep negatif çıkıyor canım ya erken yapınca sonra da canım çok sıkılıyor eşim de günün geçmeden yapma ondan sonra ağlıyorsun kendine gelemiyorsun dediTest yapsanaaaaa cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?