Yumurtlama kaç gün önce oldu? Ben yumurtlamadan 10 gün sonra yani adet günümden 4 gün önce yaptım ve çıktıay bilmiyorum şimdi test yapsam çıkar mı?
yumurtlamam 28 29 nisan gibiydi canım 16 nisan adet olmuştum zaten 2 gün önceye geliyor adetimYumurtlama kaç gün önce oldu? Ben yumurtlamadan 10 gün sonra yani adet günümden 4 gün önce yaptım ve çıktı
Bence varsa evde test bi yap derim :)yumurtlamam 28 29 nisan gibiydi canım 16 nisan adet olmuştum zaten 2 gün önceye geliyor adetim
Canım buyuk gecmıs olsunn
Ben Hera Klinige gittim orada tedavi oldum canım ama hala egzersiz yapıyorum alısmaya calısıyorum
yok kuzumBence varsa evde test bi yap derim :)
Ben 29 Nisanda yendim cok yeni daha canım Agrım olmuyor ama tedirginim hala dr devam et 15-20 gun dedi :))Ne kadar olmuştu canımm sen yeneli . Ağrınmı oluyor
Ben 29 Nisanda yendim cok yeni daha canım Agrım olmuyor ama tedirginim hala dr devam et 15-20 gun dedi :))
Bende oyle biriyim ki hava soguk olsa hemen egzersiz yapmasam ilişkiye girmesem derim
Zaten haz alamıyorum olsun bitsin istiyorum hep
İnşallah hele bu aralar esimin tobe agız kokusu bile rahatsız ediyorAh canımmmm daha çok yeniymiş ilk önce bnmde öyle oldu zevk zaten hayal 1 ay sonra herşey normalleşicek merak etme :)
Yarın bi yap canım belki çıkar. Moralinide bozma herşeyde vardır bi hayır. Öyle istemekle hamile kalınsaydı uğraşan kimse olmazdı komşunun haberi yok heralde.. Sen takma kafana en hayırlı zamanda olacaktır bebişinyok kuzumtest almıyorum artık oo bana kalsa adete on gün kala bakarım ilk zamanlar öyleydi şimdi sıkıyorum dişimi son zamanlarda moralım de bozuluyor komşum aa ben istesem aha şimdi bu ay hamile kalırım dedi yakın arkadaşımda beni teselli ettii ne bileyim
İnşaallah canım ALLAH senin bebişini de hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı sevgili saygılı evlat olarak doğsun sen ve eşinde sağlıcakla onların başında yaşayın ya bazen çok alçakgönüllü olmak iyi olmuyor o zaman dengin olmayan bile seni küçümsemeye çalışıyorYarın bi yap canım belki çıkar. Moralinide bozma herşeyde vardır bi hayır. Öyle istemekle hamile kalınsaydı uğraşan kimse olmazdı komşunun haberi yok heralde.. Sen takma kafana en hayırlı zamanda olacaktır bebişin
İnşallah hele bu aralar esimin tobe agız kokusu bile rahatsız ediyor
Esim yanımda olmasa sesli gulecektimHaz almaya başla ben görürüm seni
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.. Allah sanada en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nAsip etsin.. Bu mevzular küçümsemeye gelmez,bi süredir hamile kalamayan bi arkadaşım var ona bile nasıl söylerim hamileyim diye düşünüyorum.. Üzülür belki içten içe diye korkuyorum.. Allah bazılarına gerçekten akıl versinİnşaallah canım ALLAH senin bebişini de hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı sevgili saygılı evlat olarak doğsun sen ve eşinde sağlıcakla onların başında yaşayın ya bazen çok alçakgönüllü olmak iyi olmuyor o zaman dengin olmayan bile seni küçümsemeye çalışıyor
İnşaallah canım ALLAH senin bebişini de hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı sevgili saygılı evlat olarak doğsun sen ve eşinde sağlıcakla onların başında yaşayın ya bazen çok alçakgönüllü olmak iyi olmuyor o zaman dengin olmayan bile seni küçümsemeye çalışıyor
hayırlısıyla inşallah canım hemen buraya yazacağımNe densiz bir komşun varmış canım ya boş ver sakın milletin lafına takılıp da üzülme sen cidden bu ülkede ağzı olan konuşuyor inşallah bir kaç gün içinde güzel haberi alırız canım inşallah
Ne densiz bir komşun varmış canım ya boş ver sakın milletin lafına takılıp da üzülme sen cidden bu ülkede ağzı olan konuşuyor inşallah bir kaç gün içinde güzel haberi alırız canım inşallah
hayırlısıyla inşallah canım hemen buraya yazacağım
Canım sen napıyorsun görünmüyorsun sanki denk mi gelmiyoruz yoksa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?